Профіль

На_рече_На

На_рече_На

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Ой, Петро, Петро…

  • 22.12.14, 13:58

Розумієш, Петро, переймати опит в Білорусії, як утримати український народ в «послушаніі», в страху, в покірстві владі, це дуже не доцільно. Ми українці, і це означає, що досвіт Росії і Білорусії нам не підійде, як і не підійде досвід іншої країни світу. У нас це все якось на рівні підсвідомості, бунтує і кипить кров. Якщо ти почнеш затримувати людей як Лукашенко, то на місце десяти затриманих, прийде сто, а на місце ста прийде тисяча, а там і мільйони. Тобі не треба переймати досвід цього в Лукашенка, ти в нього перейми краще досвід в медицині, щоб вона в нас була така, як в Білорусії безкоштовна, що б не треба було бідним людям помирати, якщо не має страхування. І не треба, повір мені, просити, якщо на те треба буде, допомоги білоруських силових структур на приборкання протестів в Україні, це не допоможе. Ти краще умови для українців створи такі, щоб їм не хотілось протестувати. А то вже всі розмови між людьми зараз тільки й про те, щоб знову вийти на новий майдан, так як стало набагато гірше жити, чим було до Євромайдану. А люди не такі вже й дурні, вони розуміють, що не тільки війна тому винувата.


"Ни хытру, ни горазду, ни пытьцю горазду суда Божиа не минути".
И глупцы те, хто дума, шо Бога можна НаДурити. Бога дурити, себе грехов добавляти!

Таємниця Путі

  • 09.12.14, 12:25
                                                          (уривок з фантастичної оповіді)
  
Ось, який уже раз, він встав з ліжка і ходив по кімнаті, не находячи спокою. Він уже знав, що його існування може закінчитись в любий час, а там… Там… А «там» існує, і він це точно знав, але існує мабуть без нього, кому, як не йому знати стільки про все те, що відбувається на справді, може й не так достеменно, але суть нашого буття розумів. Терпіти, чекати, було нестерпно, його вимкнуть, так як він «там» не був потрібний. Туди беруть тільки тих, хто потрібен Богу, яку користь він приніс йому і планеті, він був не імунітетом, а хворобою…  Треба, ой як треба втриматись «тут», бо «там» його уже не буде. Він робить все, якомога все, аби як на довше продовжити життя. Він знайшов свою надію в столичному Центрі трансплантології і штучних органів імені Шума. Цей професор був тою струною, за яку він вчепився, щоб зіграти мелодію безсмертя. Він дав йому все необхідне для цього: приміщення, апаратуру, всяке приладдя і причандалля, а головне матеріал, він приходив постійно з так названих ДНР і НЛР.

  
Рука сама потягнулась до телефону, дзвінок і там він почув заспаний голос:

- Я слухаю вас.

- Як наші успіхи?

- На жаль, поки не має чим вас порадувати. Іде відторгнення мозку від  тіла і ще дуже важко втримати тей час, який дає можливість не втратити свідомість мозку. Розумієте, пацієнт і донор повинен буди живими при операції, якщо навіть вдасться пару разів зробити це, це все рівно не дає стопроцентну гарантію того, що вона буде вдалою в вашому випадку. Але маємо надію.

- Дякую, якщо вдасться, дзвоніть зразу, де б я не був.

- До побачення Путі, я так і зроблю.

  
Який уже раз, він чув про те, що учені мають надію, та час бере своє, а він смертний. Але як же ж, він же пам’ятає, що в Біблії читав, що воскреснуть ті, кому відтяли голови.

   Щоб заспокоїти себе і втримати рівновагу, він почав мріяти про те, як його мозок буде в гарному і здоровому тілі молодого юнака, у якого все буде підготовлено до райського життя і ніхто і ніколи не здогадається, що раніше він був Питі.

  
А в цей час, десь дуже далеко, посміхалася вона. Їй було важко його зрозуміти, як це ж так, йде на все, ради свого безсмертя «тут» і нічогісінько не робить, щоб попасти «туди». 

Открытым текстом...

  • 27.11.14, 10:50
   Все, это был предел ее терпению. Ей надоело все шифровать в рассказы, стихи и песни, в ее комментарии, в ее жизнь. Толку? Человечество было так загипнотизировано в понятиях, что на него не действовал голос разума. Она понимала, теория на людей никак не действует, они относятся к ее словам как к пустому звону, так, лишний раз подискутировать и все. Их извращенные понятия о спасении экологии ее возмущали до злости и она решила: «Нет, я в этот раз ничего шифровать не буду, я напишу открытым текстом!». Она села за комп и начала нервно набирать текст на клавиатуре: «Так говорите у вас исчерпываются ресурсы питьевой воды на планете и ее надо экономить? Так я вам дам воды! Хоть залейся, вы у меня будете от наплыва воды аж кавкать! Вы по улице будете не на автомобилях ездить, а на лодке плавать! Я вам устрою нехватку воды и покажу цену, какую я за нее плачу! ИЗВРАЩЕНЦЫ, с такой заботой о воде, вы и в правду у меня серу огненную будете пить вместо воды! Да не экономить ее надо, а не загрязнять, вы шо, в школе не учились, законов природы и физики не знаете? Сколько воды в землю ушло, столько к нам и вернулось, земной круговорот, сохранение материи, вот только что туда вошло вместе с той водой – это уже другой вопрос! Чистенькими хотите быть? Так создавайте полезные для экологии стиральные порошки, моющее, мыло и т.д., себя отмыли, а Землю убили? И? Что дальше? Суки неблагодарные, твари!!!»

   Встала и ушла пить их так называемый "кофе", который тоже приносил вред ее здоровью, так как был напичкан химией, а не натуральностью, но она знала, убивая ее, они убивают себя...
http://video.i.ua/user/3331272/63535/378015/

НАродне лікування

  • 02.11.14, 12:29
Прийшла якось ТНЕ Universe до лікаря, та й каже:
- Щось мені болить в районі Чумацького шляху.
- Зараз оглянемо, що у вас там діється - відповів лікар. Він довго дивився на цю ділянку тіла, потім вивчав руками. – Ні, візуально я тут нічого страшного не бачу, зараз візьмемо аналіз і зробімо повну діагностику.

Через неділю ТНЕ Universe знову сиділа в того самого лікаря, дуже переживала, так як лікар буде сповіщати про результат обстеження.
- Та не нервуйте так, все у вас добре. Аналізи показали, що в Чумацькому шляху на планеті Земля людство наносить шкоду вашому організму, є правда де які з людей, які працюють на оздоровлення планети, але їх замало. Тому ми будемо знищувати людей, які найбільше наносять шкоду Землі і їх бізнес, який направлений не на лікування планети, а на її знищення. Також ми створимо всі сприятливі умови для тих людей, які борються за ваше здоров’я.

- А якщо це не допоможе?
- Та це ж тільки початок лікування. Якщо це не буде дієво, то ми візьмемо в інкубатор тих людей, які приносять користь, збережемо їх, а інших знищимо, почистимо планету і заселимо людьми з інкубатора. Якщо і це не подіє, тоді, на жаль, прийдеться або видалити планету Земля, або ще раз повторити процедуру. Та мені чомусь здається, що варіант з знищенням шкідливих людей, буде дієвим. Пішли в процедурний кабінет, все у вас буде добре.
                                                                                                                 Н.Л.О.

Хр е Н

  • 28.10.14, 16:02

Алиса и Небесная сотня
         (отрывок)
                                                                 А хрен его знает…
   Алиса сидела возле окна и смотрела на осеннюю клумбу. Цветы уже потеряли свою привлекательность, а вот хрен, еще радовал своим большим и зеленым листьям. И тут Алиса поняла, что она уже не возле окна, а бредет по берегу лесного ручья, вода чиста как слеза и ей хотелось пройтись по ней босиком, но она знала еще с детства: «Не зная брода, не сунься в воду» и это сдерживало ее. Воздух был наполнен ароматом каких-то трав и был так чист, что она не могла надышаться и тут пришла мысль, наверное это Рай. Чьи-то голоса вернули ее из раздумий. Она увидела людей сидящих на берегу реки. Увидев ее, они позвали: «Иди к нам Алиса, не бойся». Алиса подошла и поздоровалась. Она опустила голову, так как узнала этих людей, это была Небесная сотня. Ей было стыдно перед этими людьми, хотя она и не понимала почему. Мысли толпились и кричали перебивая друг друга, ну как можно было что-то внятное сказать этим людям, если она уже знала, что в Верховную Раду вернулись те, кто был при власти и допустил их убийство. И тут, не зная почему, она произнесла: «А за что вы погибли?» и сама испугалась своего вопроса. Они посмотрели на нее с такой грустью в глазах, что она не могла выдержать и заплакала. Небесная сотня обступила Алису, они успокаивали ее как могли и тут какой-то попугай начал орать: «А хрен его знает, а хрен его знает, а хрен его знает…». Она быстро попрощалась с Небесной сотней и убежала за попугаем. Надеясь, что попугай приведет ее к тому Хрену, который объяснит ей и матерям, вдовам и сиротам, за что погибли их любимые. Какую ошибку они сделали, раз у власти остались их убийцы. Где-то рядом слышно было, как косари косили траву и пели песню:
- Нельзя, оставлять сорняки,
мы не мудаки, а знаем,
что убивая сорняки,
мы урожай спасаем.
   А еще, Алисе пришла мысль, а не задать ли этому Хрену, раз он все знает, за что погибают сейчас украинцы в Луганской и Донецкой областях…

 Это первые наброски к рассказу, так что не судите строго.

Ми втрачаємо Україну?

  • 06.10.14, 11:53
Коли відбувається якась циклічність, то вона хоч хочеш, хоч ні, але таки привертає твою увагу. Спостережливість привела до того, що в Україні, як і в багатьох інших країнах, є опозиція і влада, і коли влада дуже дбає про своє збагачення і про свою владу, а геть забуває про країну і її народ, то починаються народні протести, опозиція швидко підігріває народ лозунгами, обіцянками і приходить до влади. Але в нас ця циклічність отримала дуже швидкі оберти і так стається, що влада з награбованим тікає з країни. Я вже бачу як тікає Порошенко з Яценюком і їхнє оточення в Европу, на зміну їм приходить Олександр Вілкул(вже получив благословення в Брюселі), який повертає до влади всіх тих з партії регіонів, хто втік до Росії. Чому? Тому що в нього є зараз дуже гарні обіцянки народу і компромат на теперішню владу: високі тарифи, корупція, яка перевищує ту, що була при Януковичі, обіцянки, якими їздили по вухам на майдані народу, владою не виконані ні на один процент, та багато ще чого, в чому стало гірше, курс долара, медицина, пенсії і зарплати не ростуть, а ціни виросли, якщо коротко, то весь набір того, що треба для циклічності в тому разі, коли влада зовсім забуває для чого вона існує в країні. Все б нічого, вже звикли, але тут побічні дії почалися відбуватися, Українські землі шматками забирають. Забрали Крим, а зараз забирають Луганську і Донецьку області. Що буде, коли нинішня влада втече за кордон? Вже бідна, зовсім розкрадена, по саме не хочу в боргах Україна, буде ще раз розграбована до нитки. Вілкул і його банда вже не буде мати що грабувати, а тут ще західна Україна не буде приймати нову владу, почнеться таке, що України не стане, вона не зможе вже існувати, частина відійде до Польщі, а частина до Росії. Думайте, на якій території ви живете і куди зможете потрапити після існування України, поки не пізно, можете обрати своє майбутнє. Дуже шкода що я втрачаю Україну, я її так люблю! Може ще не пізно і ми зможемо не втратити своєї України?

Навіть і не думайте, що все це збіг, може оця «Ма На» допоможе зрозуміти причину всього того, що відбувається http://blog.i.ua/user/6446138/1370443/

 

системність життя

  • 16.09.14, 12:44
Як тільки я себе не відучувала бачити системність життя, як тільки не старалася не помічати закладену програму нашого буття, але ця програмність так і пре до мене. Вже думала про те, що мабуть таки треба їхати далеко в ліс, та збудувати собі хатинку на курячій лапці і жити собі на одинці з природою, та згадала казки і прийшла до висновку, що й там мене якийсь Іванко найде...
   Приклад моєї системності: В мене вимкнули Інтернет, ясно чого, тут і до доктора ходити не треба. В дитини вкрали з мобільного телефону картку пам’яті. Сидимо з дитиною і дивимось мультфільм «Планета сокровищ» і тут показують як в робота вставляють загублену картку пам’яті, робот згадує, що цю карту з нього прибрали для того, щоб він не зміг попередити про пастку. Коли збіг накладається (а це буває дуже часто), в голові зразу вже спрацьовує системне мислення і  видає всілякі варіанти відповідей. (Ще раз повторюсь, я стараюсь не звертати уваги на збіг, так як окрім мене, мої знайомі не помічають ніякого збігу, коли я їм пояснюю свою логіку мислення, воно виглядає якось по дурному. Але чим більше я не звертаю уваги, тим більше робиться збігів, як би в підтвердження наступного хода дій).  А я, якраз таки думала про те, що в Путина є план пастки. Якщо він побачить, що наступ на Маріуполь не вдається, а прохід по суходолу до Криму йому ой як потрібний в зимовий час, Путин зробить наступ своїх військ одночасно з Луганської, Донецької областей і Криму в обхід Маріуполя. Тоді Маріуполь буде відрізаний від України.
   Тепер хочу провірити, я помиляюсь в системності, чи таки вона є. Буду спостерігати.

Еще не поздно исправить

  • 08.09.14, 02:00
Люди перепугано, прижавшись друг к другу, чтобы не замерзнуть, седели в подвале. Вид подвала не радовал, придется еще очень хорошо поработать, чтобы облагородить его. Но все же была надежда, что они выживут. Только подумать, вот совсем недавно на планете можно сказать был Рай и на тебе, эта цепочка землетрясений спровоцированных кометой разрушила АЭС. Они гордились, что живут в США, их страна была сильной и богатой, а вот теперь попрятались в подвалах, электричество пропало и всей цивилизации пришел конец, все окружавшее на поверхности, теперь излучало радиацию. Вспомнилось, как сидя в Интернете они смеялись с тех, кто кричал о опасности АЭС, о том, что надо переходить на безопасные альтернативные виды энергии и тогда при любых КАТАклизмах  цивилизация продолжала бы свое существование. Но чем казался крик этих людей, по сравнению с аргументированными доводами власти? У власти был свой интерес и он стоял намного выше, чем человеческие жизни. Власть понимала, что развивая автономные носители энергии, люди получат независимость от централизованного снабжения газа и электричества, народу не нужно будет платит за газ и электричество, заправлять автомобили бензином. При таком раскладе, олигархи, кормильцы власти, останутся от основного дохода. Получится какая-то, можно сказать, уравниловка между людьми. Нет, это совсем не входило в их планы и те, кто властвовал на планете, всеми возможными путями тормозили прогресс в области развития безопасных альтернативных носителей энергии.

  Тяжело осознавать свои ошибки тогда, когда уже их никак нельзя исправить.

Відкриваю дитині очі

  • 04.09.14, 09:27
 -  Мамо, а чому це наша влада буде відключати електрику в ранці, та в вечері?
-  
Тому що вона нас не любить, наша влада любить відчувати свою владу і заробляти на українцях собі багатство, щоб їх діти і внуки були багатими, а народ бідував.
- 
Не розумію рідненька, поясни.
- 
Так от же, слухай дитинко. Яценюк, вчора сказав: «Ми не будемо платити за газ Росії по завішеній ціні за газ», бачиш, закупівля не змінилася, а якщо навіть і змінилась, то не так, як нам підняли тарифи. Зарплати не підняли, а тарифи підняли. А ще, у нас є наш, український газ, по конституції він належить українцям, а на ділі його віддали олігархам, і ті заробляють на нашому газі собі гроші, ми платимо дитинко їм за те, що належить нам. А тепер про електрику. Давай пофантазуємо, я печу хліб, три буханці в день, дві ми з’їдаємо самі, а третю хлібину я продаю багатому сусіду, який теж може пекти хліб, але не хоче. І ось так трапилось, що я не можу пекти по три хлібини, а печу по дві, одну з’їдаємо ми, а другу несу на продажу сусіду, ти не наїдаєшся і просиш в мене: «Мамцю моя дорога, не продавай сусідам хлібину, я голодна, не наїлася, давай залишимо собі», як гарна мати, я нагодую своє дитя, але наша влада не гарна мати, а м*Уж*Чини*(мужчини) , вони не будуть звертати на наші сльози уваги, вони як продавали електрику за кордон, в такому обсязі вони й будуть продавати, а може навіть збільшать обсягі продаж. В нас с тобою будуть забирати, а сусідам продавати. А коли українці від такого життя вийдуть на майдан, вони заберуть все те, що накрали і втечуть за кордон з своїми дітьми.
- 
Матусю, а навіщо тоді нам влада?
-
Ось і я задаю для себе це питання доцю, коли найду відповідь, як позбавитися влади і бути вільними господарями на своїй рідній землі, обов’язково тобі розкажу, а якщо не вспію придумати я, то придумай ти моя дитинко і своїм діткам розкажеш, як позбутися влади, яка заганяє українців в кайдани і примушує бути рабами.
П.С. Вугілля із-за кордону коштує дешевше, чим те, яке країна закуповувала раніше для ТЕC.
Експорт електроенергии в 2014 році http://uaenergy.com.ua/post/19293/eksport-elektroenergii-iz-ukrainy-za-6-mes-2014-g/

Українська Рать

  • 30.08.14, 14:32
А скільки нас є в Україні? А якщо взяти, та запросити народних спостерігачів,
журналістів з всього світу, залишити дітей, та старих на няньок, візьмемо в
дорогу харчі та воду, приблизно скільки ми отримаємо людей? Так ось, оцією
кількістю, разом з спостерігачами і журналістами з всього світу двинемо на терористів, та не просто так, а візьмемо все, чим можна захищатися з собою. Що буде? Волевиявлення народу? Покажемо чого українці хочуть насправді всьому світу? Будемо прикладом для всього людства чи дурнями?