хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

А якщо подумати. «Задзеркалля»

  • 11.04.14, 15:08
          (Я тут включила аналіз, логіку, чуйку і все таке, що допомагає мені не тільки думати,                                                  а й робити правильний висновок).

   Я стояла біля дзеркала, доторкнулась до щічки, там де в Путіна родимка, закрила очі і почала в думках повторяти його рухи очима, головою, руками, його манеру висловлюватись, щоб не вдаватись в всі тонкощі моєї дурості, а сказати одним словом, то постаралася стати його відображенням, спіймала його хвилю. І ось на цій хвилі я й усвідомила, а йому уже не цікава Україна, ну завоює він її, а що далі, всі почнуть панікувати, протестувати, партизанити. Європа і Америка загуде, викине нові санкції, це що, оправдовуватися перед ними за свої вчинки? Як школяру? Ха, та не царське ж це діло. Хоча він себе вважає не то шо царем, а беріть вище (я вам не скажу ким). А тут ще треба буде знайти тих «Бендер», щоби на весь світ показати за що ж воювали, ну і так далі, описувати не цікаво, маєте мізки, самі знаєте яка буде волокита, а навіщо йому ця головна біль? Ну не цікава йому вже Україна і все тут. А що ж він хоче? О-о-о-о! – Європа! Ну як вам таке? Марення? А якщо подумати. Ворог уже намальований – Євросоюз, ми ж уже знаємо як відноситься до нього вся проросійська братія, а Росія то й по давно, тут тобі не «Бендери», а антихристи, сатаніти, богохульники і т.д., так воювати з ними, це ж яке праве діло! Завойовує Європу, ставить руку на бік, посміхається і так каже: «Ха, і що?». Америка в шоці: «Що робити?». Ну і як ви думаєте що будуть робити? Ось ця цікава думка і веселить зараз Путіна. Вона його так забавляє, яка тут вже Україна, Україна при такому розкладі сама здасться і навіть «Бендер» найде і як приз піднесе переможцю.

                     (Читаючи не забувайте, я вважала що думала як Путін)

7

Коментарі

111.04.14, 15:58

слідуючий раз уяви що ввп стало ну вкрай нудно і він вирішив скоїти самогубство вистріливши раза три собі в лоба з .... гранатомета наприклад..

    211.04.14, 16:01Відповідь на 1 від Momyshka

    слідуючий раз уяви що ввп стало ну вкрай нудно і він вирішив скоїти самогубство вистріливши раза три собі в лоба з .... гранатомета наприклад.. не, он про себя такое не думает, уж слишком приземленно

      311.04.14, 16:05Відповідь на 2 від На_рече_На

      нєє ну мож зворотній зв"язок спрацює.... а я пойняв! сильно примітивно! не по царськи..... гільйотина підійде? чи менш чим на розп"яття він не погодиться?

        Гість: Carmin

        411.04.14, 16:18

        Эротично в начале!


        А я и не знала, что у него родинка на щичке.

          511.04.14, 17:08

          ну ты и дала

            612.04.14, 12:37

            Задумався

              712.04.14, 14:06Відповідь на 3 від Momyshka

              нєє ну мож зворотній зв"язок спрацює.... а я пойняв! сильно примітивно! не по царськи..... гільйотина підійде? чи менш чим на розп"яття він не погодиться?нуууу ты и задачу мне задал, ты прям думаешь, что я МАТ-фея , пошла, посмотрела в зеркало, крылышек там не нашла, хотя... может они невидимые
              Та не надо ему ничего внушать, он сам себя на погибель ведет

                812.04.14, 14:08Відповідь на 4 від Гість: Carmin

                Эротично в начале!


                А я и не знала, что у него родинка на щичке.
                Старалась , я бы тоже не знала, да картинка совпала

                  912.04.14, 14:08Відповідь на 5 від Tatosha

                  ну ты и далаО! шо могу, то могу

                    1012.04.14, 14:09Відповідь на 6 від doktor_khaos

                    Задумавсяа думать еще не кому вредно не было

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна