хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Вони або є, або їх нема...

     В часи коли портативна відеокамера була і рідкістю, і розкішшю, довелось мені побувати на одному весіллі. Серед близьких родичів виділявся молодий симпатичний чоловік. Виділявся не лише тим, що не випускав із рук той самий предмет розкоші, а всім своїм виглядом доводив - в житті у нього все склалось на відмінно.

     Знявши всі весільні ритуали і тости рідних та близьких, чоловік почав знімати побажання присутніх гостей. Робив це у невимушеній формі – сам на сам. Типу своєрідних інтерв’ю: «А щоб ви хотіли побажати?». Гості веселилось, танцювали, а десь там у глибині фойє, біля парадного входу, на лавочках увіковічнювались відверте, щире, бажане, ніби погляд у майбутнє молодої сім'ї. Саме до цього спонукав сам оператор, ведучи бесіду із людьми. Дійшла черга і до мене. Після моїх побажань кохання, взаєморозуміння, поваги, подружнього довголіття і діточок, майстер камеру не вимкнув,  зробивши мені зауваження: «Ви забули побажати багато грошей…». Я відповів, що там де є всі складові сімейного щастя, там гроші обов'язково будуть. Коли ж його немає, гроші його не замінять і навіть багато грошей там не на користь.

     Можливо я видамся смішним ідеалістом, але принципово не включаю "гроші" в свої побажання, кого б це не стосувалось. Ну Бог з ним! Побажати молодятам, молодій сім’ї, це цілком прийнятно. Але коли ти пів-життя знаєш людину, її можливості – це звучить  безглуздо. Все що він може,  він уже довів. Все на що спроможний.  Безперечно, він спроможний на більше, але шановні, де ми трудимось? В цій країні багато не заробиш! Красти всі не можуть… те що доступно простому смертному (крадієві), вже давно розкрадено. Виграєш джек-пот? А це ще велике питання чи тобі його віддадуть. «Я бажаю тобі багато грошей!» Читай: «Підкреслюю, що у тебе їх немає... і швидше вього вже й не буде!». Можливо ніхто саме так, і не сприйме, але слухати такі побажання чомусь нудно. Тостуючий, або немає що сказати, або сам зациклений на грошах.

     Оце вчора виповнилось два рочки моїй онучці. Відсвяткував. Зайшов в кабінет до колеги поділитись враженнями що та як маленька говорить, як реагує. Звісна річ, що з порожніми руками ніхто до дитини в гості не йде. Тим більш у день її народження. Але моя колега зпохабила мою розповідь, все моє захоплення внучкою питанням: «А скільки…». Чи тому що ще не має внуків, чи зациклена на грошах??


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

11%, 1 голос

0%, 0 голосів

89%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
10

Коментарі

119.04.12, 20:24

Феденька, я полностью с тобой согласна... где есть счастье, согласие, доверие, любовь.. там и деньги будут.. просто в наше страшное время, обнищавшие люди уже не могут думать нормально... и это очень печально..

    219.04.12, 20:33Відповідь на 1 від aleksandrinna

    Феденька, я полностью с тобой согласна... где есть счастье, согласие, доверие, любовь.. там и деньги будут.. просто в наше страшное время, обнищавшие люди уже не могут думать нормально... и это очень печально..Спасибо что ты первая Но я кое-что подредактировал
    Спасибо Саша! Голосуй!

      319.04.12, 20:35Відповідь на 2 від друг_Федір

      Поздравляю твою внучечку с Днем рождения! Пусть растет здоровенькой и умненькой на радость всем Вам.

        419.04.12, 20:37Відповідь на 3 від aleksandrinna

        Поздравляю твою внучечку с Днем рождения! Пусть растет здоровенькой и умненькой на радость всем Вам. Премного благодарен! Наши внуки живуть так, что нам и не снилось, но жизнь у них непростая А что еще впереди?

          Гість: Bar_sik

          519.04.12, 20:40

          Ой как я с тобой согласна, Феденька. Сидим за столом, все знаем какая у нас зарпалата и тут именнице желают хорошей з.пл. Смешно...
          А внученька пусть растет здороввенькой и удача пусть будет с ней рядом всегда.

            619.04.12, 20:42Відповідь на 5 від Гість: Bar_sik

            Ой как я с тобой согласна, Феденька. Сидим за столом, все знаем какая у нас зарпалата и тут именнице желают хорошей з.пл. Смешно...
            А внученька пусть растет здороввенькой и удача пусть будет с ней рядом всегда.
            Благодарю Светлана! И тебе всего хорошего!

              719.04.12, 20:59Відповідь на 4 від друг_Федір

              Поздравляю твою внучечку с Днем рождения! Пусть растет здоровенькой и умненькой на радость всем Вам.Премного благодарен! Наши внуки живуть так, что нам и не снилось, но жизнь у них непростаяА что еще впереди?Пусть у них впереди будет счастливая жизнь!

                819.04.12, 21:28

                Думаю, стереотип мышления
                14 апреля моему сыну исполнилось.....лет Поздравляя его в скайпе, говорила много и разное....И когда он ответил, что из всего сказанного главное - здоровье, я поняла,что мой маленький сын вырос. Ведь это , и правда, самая большая ценность в жизни человека..... За здоровье вашей замечательной девочки!!!

                  919.04.12, 21:40Відповідь на 8 від ИВКА

                  Думаю, стереотип мышления
                  14 апреля моему сыну исполнилось.....летПоздравляя его в скайпе, говорила много и разное....И когда он ответил, что из всего сказанного главное - здоровье, я поняла,что мой маленький сын вырос.Ведь это , и правда, самая большая ценность в жизни человека.....За здоровье вашей замечательной девочки!!!
                  Спасибо Таня! И за своевременную переоценку ценностей

                    1019.04.12, 23:23

                    здоров"я, здоров"я і ще раз здоров"я

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна