хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Екстремально

     Живемо в напів-екстремальних умовах. Коли приходять загально  -національні, -державні, -християнські свята, екстрім сягає апогею.

     Потрапив київський колега у лікарню на Святий вечірunsmile ,  - вчора поховалиunsmile unsmile unsmile   Не дурний був колега. Не стану перераховувати його здобутків та "регалій". Головне що він був колега. Не начальник!!! Хай спочиває з Богом! angel    

     Екстрім. Вибачайте за стару і заїжджену тему, - тема транспорту. Став свідком надто нетипового випадку. Людині в погонах стало погано. Відкидаю будь-які закиди! Курсант, майбутній офіцер надто делікатного вигляду і тілобудови. Його бліде обличчя запримітив ще коли він зайшов в автобус-душогубку.

    Отож відкиньмо всі за і проти! У що перетворено армію? Так, молода людина бажає бути потрібною цьому суспільству, бажає мати професію, професію у давні і добрі часи - почесну. Ні, я не про армію, в якій служило моє покоління, в якій довелось служити мені! Пригадайте класиків, як знатні родини відправляли своїх чад "пороху понюхать".

     Моральна сторона цієї справи давно спохаблена, тепер і елементарно підібрати здорових юнаків існуюча система не спроможна. Здоров'я нащадків з покоління в покоління погіршується. Вибір надто звузився. В армію потрапляють ті, хто не спроможний відкупитись, або ось такі диваки.

     Кому ж вони потрібні такі захисники? Хіба що батькам. Мамам. І не дивно, що першою з сидіння підвелась мама. Чиясь мама. Отакого ж воїна напевно...unsmile

12

Коментарі

111.01.12, 12:01

сумні реалії нашого життя...

    211.01.12, 12:04Відповідь на 1 від котенце

    сумні реалії нашого життя...Привіт Наталю! Вдячний що відгукнулась

      Гість: Bar_sik

      311.01.12, 12:08

      и все верно. Дети становятся все слабее. А транспорт это отдельная тема. Моя дочка недавно статью писала о том как в автобусе стало плохо женщине, как вызывали скорую, как ее ждали. .. Страна обеспечена врачами на 58%.

        411.01.12, 12:11Відповідь на 2 від друг_Федір

        Я якось спостерігала іншу картину... у вже битком набиту маршрутку підсіли жінка і чоловік літнього віку. Стояли на сходах бо пройти вже ніяк було...через метрів 100 від зупинка з перехрестя вибігла дівчина і махнула рукою. Водій під час гальмування відкрив двері щоб вона заскочила у маршрутку, але чоловік в той час випав з маршрутки коли та була ще на невеликому ходу і впав прямісінько головою на бордюр. Серце завмерло у всих. Дідок на щастя виявився живий!! Люди намагались викликати швидку, але водій не своїм голосом кричав що не треба, то так і не викликали, всі посідали у маршрутку і поїхали далі... от така історія

          511.01.12, 12:12Відповідь на 3 від Гість: Bar_sik

          а если еще вызиваешь скорую на остановку общественно транспорта, то еще им адрес точный скажи. А адрес иногда не знаешь, только маршрут и название остановки....

            Гість: Bar_sik

            611.01.12, 12:15Відповідь на 5 від котенце

            Да. Моя дочка с этим и столкнулась. Скорую ждали 40 минут (женщину вывели на остановку), а ехать от силы было мин.10. Но не хватает машин, бензина и т.д.

              711.01.12, 13:59Відповідь на 3 від Гість: Bar_sik

              и все верно. Дети становятся все слабее. А транспорт это отдельная тема. Моя дочка недавно статью писала о том как в автобусе стало плохо женщине, как вызывали скорую, как ее ждали. .. Страна обеспечена врачами на 58%.

                811.01.12, 14:02Відповідь на 6 від Гість: Bar_sik

                Да. Моя дочка с этим и столкнулась. Скорую ждали 40 минут (женщину вывели на остановку), а ехать от силы было мин.10. Но не хватает машин, бензина и т.д.Одна из моих подруг написала в фейсбуке: "Живем в такое время, когда пицу доставляют быстрее, чем приезжает неотложка"
                Спасибо Светлана! Спасибо Наташа! Спасибо за понимание и отзывы!

                  Гість: Bar_sik

                  911.01.12, 14:09Відповідь на 8 від друг_Федір

                  Как верно подмечено. У нас в области по нормативам должно быть 906 единиц "скорой помощи" (машин), а их всего 432, из них замене подлежит 324. Классные цифры?

                    Гість: Shadoi

                    1011.01.12, 16:21

                    Як сумно... Вычна память вашому колезі...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна