Они не только насилуют, ... они и покупают ... !!!

Нардепы-бандиты  от ПР  регулярно меняют моделей-любовниц  и  регулярно   каждый  месяц покупают себе новых сексуальных девушек минимум за $ 5 тыс 

Среди отечественных слуг народа, депутатов Верховной Рады, стало модным брать себе "в аренду" молоденьких несовершеннолетних спутниц-моделей. В среднем такие услуги обходятся им в 15 тысяч долларов в месяц,  а  иногда и больше ... .

"В бандитском парламенте существует специальная услуга,  созданная  ПР, которая пользуется огромной популярностью особенно среди женатых депутатов - по $ 5 тыс. в месяц можно арендовать девушку-модель. И  они действительно работают "девушками по вызову", - рассказала мне политконсультант Наталья Гумба.

По ее словам, официальные жены политиков практически всегда знают о любовницах своих мужей, но молчать, потому что такова плата за право быть замужем за бандитом нардепом  от ПР.

Впрочем, те, кто пользуется услугами моделей-праституток, очень рискуют. Ведь девушки, которые в течение месяца сопровождают политиков, зачастую слишком привлекательны, и оправдать их постоянное пребывание возле женатого мужчины со временем становится довольно сложно,  а  ведь  девушки  знают очень  многое ... !!!.

Напомню, недавно в интернете появились фото 74-летнего "регионала" Вячеслаав Богуслаева в компании молодой незнакомки-праститутки. На кадрах, которые случайно попали в объектив камеры, видно, что барышня зарабатывает денежку  держась за интимное место политика ... ха-ха-ха !!!

Что надо делать с такими горе-политиками ???


16%, 6 голосів

13%, 5 голосів

71%, 27 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Розрив між бідними і багатими в Україні зростає

За оцінками експертів і аналітиків, Україна збільшує заборгованість соціальних платежів. У 2013 році в Україні різко зростає розрив між бідними і багатими верствами населення. Про це йдеться в звіті «Ukrainian Economic Trends Forecast: 2Q 2013" аналітичної групи "Da Vinci AG".

Зокрема, аналітики відзначають, що український рітейл прагне мінімізувати збитки за рахунок підвищення цін на преміум-сегмент, в той час як попит на соціальні групи товарів залишається гранично низьким і періодично скорочується, про що свідчить дефляційний показник за лютий-березень 2013 року.

На думку експертів, це означає що прогресує тенденція скорочення середнього класу в Україні і триває зростання розриву між багатими і бідними в країні.

За оцінками фахівців групи «Da Vinci AG», влітку і восени в 2013 році далі продовжиться падіння ВВП, а також утримуватиметься дуже низький рівень ділової активності, а це посилить інфляційний вектор розвитку.

Експерти відзначають те, що збережеться високий рівень зростання споживчих цін при подальшому зниженні купівельної спроможності.

При такому сценарії владі України доведеться збільшувати гривневу емісію і прискорено підвищувати соціальні виплати,  щоб уникнути соціальних вибухів.

Також експерти не виключають сценарію, що в разі, якщо уряду не вдасться забезпечити розгін економіки до середини третього кварталу, він буде змушений вдатися до перегляду соціальних показників у бік їх зниження. А це ще більше загострить соціальну нерівність і призведе до виникнення екстремізму і тероризму в Україні.

При збереженні нинішніх трендів в економіці до кінця 2014 року Україна може збільшити показник заборгованості соціальних платежів  і вийти в червону зону, тобто поцказник перевищить  60% ВВП », - додали аналітики.

 А це означає, що в таку країну ніколи не прийдуть інвестори !!!

То для чого нам  такий недолугий уряд ???


100%, 14 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Доверяет ли народ зеку Янукурвичу ???

Если бандитская власть,  так уже  хочет провести референдум, то в первую очередь  стоит спросить об этом  украинский народ,  который  в  первую очередь  хочет  сказать  о своём  доверии   к бандиту  и  вору  Виктору   Януковичу.

Ведь сегодня  презик-зек-пидарас  Вихтур Янукурвич  по-бандитски,  одноособно  контролирует все ветви украинской  власти — исполнительную, судебную и  законодательную,  и  диктует  им  что  и  как  делать.
Но  ведь  мы  простые  граждане  Украины  царя  не  избирали !!!

Бандитская власть, понимая, что хотя  они  и  осуществили  массовую  фальсификацию  выборов  в  парламент,  … но  парламент и дальше  остаётся не подконтролен  бандиту Януковичу,   поэтому делает все,   чтобы  провести   лживый сфальсифицированный  референдум. 
По достоверным данным  из партии  власти,   они хотят полную  мажоритарку - ведь в таком случае бандиты-олигархи  окончательно  захватят  власть и  превратят  Украину в  рабовладельческую  страну,  ....  не  учитывая  то,  что  народ  хочет,   чтобы  Украиной   управлял  парламент,   который  состоит  из  демократических  партий.  

Поэтомы  мы,   общественные  организации  Украины,   требуем  провести  референдум  о недоверии Януковичу !!!

Оппозиция  уже  ответила  народу  Украины,   что с  бандитской  властью нет   никакого смысла договариваться.  Ведь  во  всех  демократических  странах  принято  правило – никто  никогда  никаких  переговоров  с  бандитами  не  ведёт,  -  их  просто  уничтожают !!!

Мы,   народ  Украины предлагаем  те вопросы, которые в первую очередь  нужны на референдуме, и  первым  вопросом  является  вопрос  -  должен  ли  и  дальше  Украиной  управлять  бандит  и  вор  Янукович ??? 

Если мы европейская страна, то надо придерживаться ключевых европейских норм !!!

А Вы как думаете ???  Нужен  ли  сперва  референдум  по  вопросу:  "Доверяю ли  я  Януковичу"


77%, 10 голосів

8%, 1 голос

15%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чому Янукурвіч буде знищений!

У Януковича просто немає іншого варіанту як бути доовічно президентом!  smeh Він сам, зважаючи на свій низький інтелект … -  не зрозумів,  ... що і як відбувається в історії - адже він її знає не як праФФесор,  …  - він  її  знає   на рівні 2-ох річної дитини!

Янукурвіч не зможе зробити так,  щоб його влада стала посмертною  -  зараз не  той  час !!!  …  а  в  іншому  варіанті, -  його просто знищать - він сам себе   засудив до смерті  ... створивши преценденти яких ніхто з президентів в історії людства не створював,  … наприклад: Тимошенко, ...!

Янукурвіч, як диктатор скоїв дві фатальні помилки  за  останні  три  роки  життя

Перша - він почав обростати нерухомістю в Україні,  що, як правило, нормальні люди  у  цивілізованих  країнах  не повинні робити,   Чому  ???  тому що, ... йому вже варіант Кучми чи Ющенка -  тобто, мирного відходу  без  вбивства /як Кравченко,  чи Кирпа, … /,  …  без судових справ, без переслідування - не світить. kill

 І друге - він включив усю свою родину в розподіл основних благ держави Україна,  виводячи  астрономічні  гроші  кожного  року  в  офшорні  зони. Він пустив свого старшого сина-злодюжку до мільярдних засобів держави, пустив цього злодія до митниці, пустив  цього брехуна до податкової,  пустив  його  до всього що є в Україні,  …  а це нікому з  українців  не подобається .... death

Фактично уряд дибіла Азарова сьогодні пороблений  Янукурвічем  під  свою «сім'ю»,  який  і  виконує,  по  замовленню бандита зека,   усі  закази  лише  під  «сім'ю».

Він сам загнав себе в той кут,  …  з якого немає виходу !!!  При якому,  йому  треба тепер якимись способами /а це  деспотичні,  брехливі,  тоталітарні способи  ... з  епохи феодалізму/  ... і ще й при цьому  робити  вигляд, що влада була і є посмертною -  перед  усією  світовою  громадськістю / ... і  це  в  еру  ІНТЕРНЕТУ ???/,  …  інакше його  будуть знищувати  навіть  і  свої.  ... Ніне має значення ХТО!   Його  ненавидять  УСІ fuck

Так !!!  Зараз опозиція слабка, контрольована  і маніпульована  бандитською  владою.  І  ми  це  -  прості  громадяни  розуміємо !!!  Але вже зараз розпочнеться для України епоха створення потужних громадянських рухів,  які й будуть кардинально  впливати на політичну ситуацію в Україні ! applause

Його будуть нищити  інакше  і   інші,  ті  що  зараз  в  тіні:   це буде ще до відходу його від влади, а якщо він навіть  і  піде,   то і після відходу  його  від влади !   Повернення  назад   - тепер  вже  немає! 

Якщо ти українець - то приєднайся !!!

ura
Друзі,   я  створив  групу "Я - українець". Запрощую  усіх,  хто  має  бажання,  взяти  участь у  її роботі !!!
applauseapplauseapplause

Український весільний обряд

Утворенню  сім’ї  українці завжди надавали великого значення. Відповідно до цього формувалася весільна обрядовість — справжня народна драма, що включала ігрові дії, танці,  співи, музику.

У характері Весільного обряду відбилися народна мораль, звичаєве право, етичні норми та світоглядні уявлення, що формувалися протягом століть.  Наприклад, збір дружини (весільний похід)  молодим, імітація викрадення нареченої (посад молодої), подолання перешкод на шляху до молодої (перейма) - це свідчення давніх форм шлюбу умиканням, а діалог старостів про куницю та мисливця, обмін подарунками між сватами, викуп коси, виплата штрафу за безчестя - своєрідний відгомін звичаю укладання шлюбу на основі купівлі-продажу.

Пережитком матріархату є й пріоритетна роль матері у весільних дійствах.  Саме вона вирішувала питання про заміжжя дочки,  зустрічала весільний поїзд, виряджала молодих до вінчання, вбирала дочку-наречену у вінок, вела молодих на посад. Рудиментом шлюбу дохристиянської доби є звичай накривати сина-нареченого білою переміткою у барвінкових обрядах.

У цілому ж українське весілля поділяється на три цикли: передвесільний, власне весільний і післявесільний. У свою чергу кожен із циклів складався з низки обрядів. Передвесільна обрядовість включала сватання, умовиш, оглядини, заручини, бгання короваю і дівич-вечір.  Власне весілля складалося із запросин, обдарування, посаду молодих, розплітання коси, розподілу короваю, перевезення посагу, перезви, рядження. Післявесільний цикл присвячувався вшануванню батьків молодими, прилученню невістки до родини чоловіка. Це обряди хлібин, свашин та гостин.

"Сценарій" традиційного народного весілля в основних рисах зберігся й дотепер - більшою мірою в сільській місцевості та у значно трансформованому вигляді в умовах міста.

Дошлюбне спілкування

Весіллю передували дошлюбні обряди, важливим компонентом  яких була ритуалістика молодіжного спілкування.

Українці кажуть: Як склався у людини шлюб, так піде і все її життя. Ця народна мудрість виходить з того величезного значення, яке надавали шлюбу й сім’ї,  особливо у минулому, коли одружувалися на все життя і тільки з однією людиною. Тож момент вибору судженого був дуже відповідальним. У виборі шлюбного партнера перепліталися різні інтереси.

Дівчина прагнула зустріти обранця, котрий припав би їй до душі, батьки жадали помічника у домі, громада - голову міцного господарства.

Система Д. с. передбачала певні норми залицяння та сватання, які майже до кінця XIX ст. грунтувалися на патріархальних засадах.  Молодь спілкувалася переважно в межах свого села, а в містах — у межах вулиці, навіть свого "кутка". На рубежі XIX—XX ст. цей принцип був порушений і молодь нерідко шукала собі пару не тільки у своєму селі, а й у навколишніх. Хлопці та дівчата зустрічалися на вулицях, ігрищах, толоках, вечірніх сходах, ярмарках.

Найпоширенішими формами Д. с. були вулиці,  забави, годенки, вечорниці тощо. На забавах молодь розважалася, співала, танцювала, водила хороводи. У холодну пору збиралися в приміщенні на досвітки та посиденьки. Приходили самі лише дівчата і не стільки заради розваг, скільки для роботи; на супрядки - і хлопці, і дівчата частково для роботи, частково для розваг; на вечорниці - в основному для розваг.

Хлопці та дівчата спілкувалися на людях, тобто п еребували під певним соціальним контролем. За звичаєм, дівчина наодинці з хлопцем могла бути лише до заходу сонця, а, наприклад, на Прикарпатті на забавах були присутні батьки або старші родичі. Це, втім, не заважало молоді цілуватися та милуватися, проте свою цноту дівчата берегли.  Колись уся громада  зневажала дівчину, яка давала волю нестримному коханню. Траплялося, таких дівчат били мотуззям від дзвонів, намоченим у соляній ропі. В західних районах України майже до XX ст. побутував звичай фізично карати хлопця і дівчину за перелюбство.

Однак подібні випадки траплялися рідко, оскільки вся система виховання молоді грунтувалася на дбайливому, лицарському ставленні хлопців до дівчат і наречених, на романтизації почуттів.

Сватання

(Сватанки, змовини, брання рушників, рушники, згодини, слово). Починалося весілля С., коли посли від молодого (старости, свати, сватачі, посланці) йшли до батьків обранки укладати попередню угоду про шлюб. Свататися було прийнято у вільний від польових робіт час (на М’ясниці та від Паски до Трійці). Зі старостами до дівчини йшов парубок, на Поділлі - ходили і його батьки, а на Закарпатті - ще й брат або сестра.

Досить складний обряд С. вельми стисло описав Т. Г. Шевченко: "Покохавши літо чи два . парубок до дівчиного батька й матері посила старостів, людей добромовних і на таку річ дотепних. Коли батько і мати поблагословлять, то дівчина, перев’язавши старостам рушники через плечі, подає зарученому своєму на тарілці або крамну, або самодільну хустку" ... .

...........................


Ми стрімко йдемо в минуле!

sleepy sleepy sleepy

Після трансформації Верховної Ради України до роботи по президентсько-парламентській моделі роль законодавчого органу суттєво обмежилась, обмежився її вплив на суспільне життя країни в цілому.

Тепер вона є придатком кримінальних бізнес структур
і  її основна функція зводиться до прийняття законів потрібних лише криміналітету та олігархам.



Коли парламент перетворюється на придаток до виконавчої влади, тим
самим обслуговуючи олігархічні кримінальні бізнес-структури, то вплив і роль такого парламенту втрачається  для  народу,   і тоді спонтанно з'являються якісь рішення, які розглядаються без аналізу  і  розрахунків, а наслідки цих законів не прогнозуються - в країні наступає правовий хаос. Саме  його  ми  матимемо  вже  з  грудня  2012 року !!!


Зовнішній іноземний досвід не враховується, не враховуються поради Академії Наук ... і це є дуже негативним фактом ....
 Ми  на  100%  стаємо  олігархократичною державою !!!

beat kill beat

Жаль, що ми не  вийшовши  на  вулиці,  дозволили  бандитській  владі  масово  і  системно  сфальшувати вибори  і  добровільно відкинули Україну в розвитку на десятки років назад!

АКЦІЯ: Бойкотуємо фальсифікаторів!

Ми,  громадськість  України, закликаємо усіх чесних і порядних громадян України розпочати довгострокову акцію бойкоту покупок в мережі магазинів Галини Гереги  "Епіцентр" по всій Україні.

Від сьогодні у всіх областях України без винятку чесні люди  України починають довгострокову акцію пікетування "Епіцентру".

Ми інформуємо громадськість України, що в  супермаркетах-гадючниках  «Епіцентр» не  потрібно купувати товари, оскільки власниками цих супермаркетів є  фальсифікатори, порушники українського законодавства.


Прохання до ВСІХ:  розповсюдити цю інформацію !!!

Ні одного голосу партії регіонів !!!

Партія «Україна - Вперед !» ні за яких умов і обставин  не ввійде в коаліцію з Партією регіонів.

Про це заявила в Миколаєві лідер партії Наталія Королевська, відповідаючи на запитання журналістів про можливу коаліцію з партією ригналів.

«Ми вже не раз заявляли, що ні за яких умов не будемо об'єднуватися в коаліцію з бандитською партією регіонів - це рівнозначно вечері з людожером. У нас з ними немає нічого спільного, і співпраці з ними, які б вони пропозиції нам не пропонували, у нас ніколи не буде », - підкреслила вона.

За словами Королевської,  партія регіонів - це «колос  на глиняних ногах», який розвалюється на очах.


«Сьогодні брехливе зростання рейтингу партії регіонів - це не більше, ніж маніпуляції соціологів. Проїхавши всю країну і спілкуючись з людьми, я не знайшла тих, хто підтримує партію влади, і кого влаштовує нинішнє життя і економічна ситуація в країні », - сказала Королевська.

Тому від імені партії Наталії Королевської «Україна -Вперед!»  подано до Господарського суду м. Києва позовну заяву проти Фонду «Демократичні ініціативи» і ТОВ «Київський міжнародний інститут соціології ЛТД» (КМІС) щодо спростування інформації, оприлюдненої ними по рейтингу ПР і партії «Україна - Вперед!». Бо ці дані сфальсифіковані !!!

Вимагаємо оголосити Януковича персоною нон-грата !!!

Чинний президент України є диктатором, який керує корупцією і знищує демократію в Україні.
Тому ми, громадянське суспільство України,  вимагаємо провести міжнародне антикорупційне розслідування відносно президента республіки Украіна Віктора Януковича і його найближчого оточення, заарештувати рахунки украінского президента і оголосити Януковича і його соратників персонами нон-грата у всіх демократичних країнах світу.

Янукович є диктатором, який не лише загруз у корупції, він знищує демократію та свободу слова.
Без вагань і витрати часу світові демократії повинні створити механізм проведення міжнародних антикорупційних розслідувань проти правлячих диктаторів такого типу  і їх оточення. Подібні розслідування мають стати нормою для кожної країни, захопленої диктатором.

Необхідно притягнути диктаторів і їх пособників до відповідальності в країнах, де мали місце їх корупційні транзакції,  до того, як «їх буде судити Гаазький трибунал за масові вбивства людей, які піднімуться на вимушені революції.  Позбавити диктаторів і їх оточення власності і фінансових коштів, одержаних злочинним шляхом, за допомогою арешту і конфіскації усього  їхнього майна.

Притягнення до відповідальності Януковича є завданням першорядної важливості. Треба діяти негайно, не після парламентських виборів, тому що вибори вже сфальсифіковані на 100%. Тільки швидкі дії, допоможуть «розірвати петлю диктатури» в Україні.

Як за наші гроші стають депутатами ВР від ПР !!!

Концерти, благодійні заходи, подарунки дітям - серйозна стаття витрат в ході передвиборної кампанії. Але є вірний спосіб заощадити – це використати адмінресурс і народні гроші.

Саме цим промишляють чиновники, які хочуть стати депутатами ВР  у фракції ПР.  Для того, щоб виборча кампанія не «влетіла їм в копієчку», чиновнику-кандидатув депутати досить не йти у передвиборчу відпустку а продовжувати працювати на хлібній посаді «аки бджілка»  використовуючи народні гроші з бюджету.

В цей же час бажано організувати також декілька сотень громадських заходів ... за державний рахунок і «освятити» їх своєю присутністю в якості офіційної особи.

Ще можна зібрати дітей, інвалідів, малозабезпечених, … і з променистою усмішкою вручити їм подарунки як свої власні,  … але куплені  за той же державний рахунок. Як результат - чиновник кандидат і «обличчям поторгував», і благодійником зробився. А головне - все безкоштовно!  Можна собі уявити,  як ж  він  буде красти,  коли стане депутатом ВР ???

Ось так і зробив заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації, а за сумісництвом і кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 82 Олександр Дудка,   який  все ще не збирається в передвиборну відпустку. ерівник відділу кадрів Запорізької обласної державної адміністрації Владислав Іванович Долганов підтвердив, що заява на відпустку від Дудки не надходила/.

Олександр Дудка не у відпустці, але і на робочому місці його застати не можливо !!!???  З 21 серпня, за словами його секретаря Віри Реженко, замгубернатора весь день провів «на заходах в районі. Потім у нього захід у театрі ім. Магара до Дня незалежності, потім - захід в «Запоріжсталі», теж до Дня незалежності ... », - повідомила його секретар. Виходить що не робочий графік, а просто-таки гастрольний!  Ха-ха-ха!!!

А гастролі чиновник-кандидат корисно поєднує із благодійністю. Звичайно, за державний рахунок. Так, 21 серпня в Театрі юного глядача в Запоріжжі відбулася благодійна акція «Першокласник». Дітям з 170 багатодітних сімей показали виставу «Троєпоросят», розважали виступами клоунів і аніматорів. Також малюкам подарували рюкзаки і канцелярське приладдя. За словами заступника начальника Управління усправах сім'ї, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації Любові Дмитрівни Ярової, на ці подарунки для 1160 дітей було витрачено більше 100 тис. гривень  народних грошей. Подарунки купувалися за рахунок обласної влади. І  вручав їх  звичайно ж ... чиновник-кандидат в депутати Дудка. 

І яка тепер кому різниця, за чиї гроші були куплені презенти і організовано розваги?

Головне, що чиновник-кандидат залишив після себе приємне враження ..

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна