хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Зал зустрів її виступ оплесками і стоячи !!!

Як відомо, 11 жовтня лідера опозиції Юлію Тимошенко  бандитською владою "засуджена"  до 7 років ув'язнення,  тому дочка ТимошенкоЄвгенія Карр передала ЄС прохання матері:   "Сьогодні від імені моєї мами япрошу вас подвоїти наші спільні зусилля для наближення європейського майбутнього України". 

Під час Конгресу для Тимошенко, яка також була запрошена, спеціально залишили порожній стілець з її фотографією у в'язниці "Україні - Волю". 

Дочка лідера опозиції  Юлії Тимошенко Євгенія Карр закликала лідерів Європейського союзу підтримати європейську перспективу Україні.  «Сильна і зростаюча підтримка моєї мами з наближенням парламентських виборів наступного року є єдиною причиною того, чому українська влада позбавила її волі.» 

Про це вона заявила, виступаючи на Конгресі Європейської народної партії, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина". 

"Ця перспектива змушує мою маму і її соратників боротися і далі проти всіх  утисків  і  репресій, яким вони піддаються. Вона та її команда будуть продовжувати робити все можливе для своєї країни, і я вірю, що їх місія буде успішною у вільній Україні, яка в  майбутньому  зможе з гордістю зайняти своє місце поряд з вами, в сім'ї європейських держав". 

За словами дочки Тимошенко, без рішучих дій для порятунку опозиції від фізичного знищення,  ...  України може знову, /через двадцять років після падіння СРСР/, перетворитися на однопартійну  тоталітарну державу  з  бандитською  владою  на кордоні ЄС. 

Карр також подякувала лідерам  ЄС за підтримку Тимошенко та українського народу в боротьбі за своє право стати частинкою демократичного світу, частиною європейської сім'ї.  "Спасибі за те, що не залишилися байдужими до України, навіть у ці складні для Європи часи", - підкреслила вона. 

Зал зустрів її виступ оплесками і стоячи. 

Планується, що Конгрес ЄНП прийме резолюцію по Україні. 

Країни ЄС, США, Канада та правозахисні організації визнали вирок  Юлії Тимошенко  політично мотивованим   і знову закликали "українську" владу звільнити лідера опозиції Юлію Тимошенко, і надати їй право на повноцінну участь у політичному житті країни.

19

Коментарі

110.12.11, 16:31

погані ж ми господарі в свому домі, якщо не можемо захистити однієї людини, - давно треба було б вже оголосити всеукраїнський страйк і почати акції масової непокори ...

    Гість: lyo Dnepr

    210.12.11, 22:42

      311.12.11, 00:51

      Власть просто боится ее...

        Гість: Люсси_Я

        411.12.11, 01:03Відповідь на 1 від Julia_21*

        Ми не поганi, а байдужi... Людям втолмачили, яка Юля погана та воровка, от вони i проти Тимошенко, а свого розуму нема...

          Гість: Люсси_Я

          511.12.11, 01:10Відповідь на 1 від Julia_21*

          Поддерживаю aleksandrinna на все 100%. Янукович поставил цель себе править страной 2 срока, вот на этот период он и посадил Юлю. И прекрасно знает, что не каждая интеллигентная женщина выдержит застенки наших тюрем...

            611.12.11, 11:55

            Европа может освободить Тимошенко и Луценко очень просто - заморозить все счета Фирташа и Ахметова в западных банках. Ибо ведь это они управляют янукоидами. И лишить виз всех украинских чиновников.
            Держу пари, через два дня вопрос будет решен.

              711.12.11, 20:30Відповідь на 3 від aleksandrinna

              Власть просто боится ее...
              и не только боится, но и мстит за отобранные у них деньги

                Гість: Полботиночка

                819.12.11, 21:31

                Юлю можно любить или не любить, ей можно верить или не верить, но... одно только то, что маленькая и хрупкая женщина заставляет сильных и власть имущих мужчин бояться уже повод, как минимум, для уважения. Я принципиально не лезу в политику, я ни за кого, все они, но... Я - человек и женщина, и мне противно, когда подследственные судьи за уши притягивая обвинения, по весьма сомнительным статьям, основываясь на более чем расплывчатых показаниях, более чем зависимых свидетелей лишают женщину свободы и элементарных прав себя защитить. Противно и обидно. Не за себя, и не за Юлю - за страну. И если даже с ней ТАК можно, то ЧТО ЖДЁТ НАС?