хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Як за наші гроші стають депутатами ВР від ПР !!!

Концерти, благодійні заходи, подарунки дітям - серйозна стаття витрат в ході передвиборної кампанії. Але є вірний спосіб заощадити – це використати адмінресурс і народні гроші.

Саме цим промишляють чиновники, які хочуть стати депутатами ВР  у фракції ПР.  Для того, щоб виборча кампанія не «влетіла їм в копієчку», чиновнику-кандидатув депутати досить не йти у передвиборчу відпустку а продовжувати працювати на хлібній посаді «аки бджілка»  використовуючи народні гроші з бюджету.

В цей же час бажано організувати також декілька сотень громадських заходів ... за державний рахунок і «освятити» їх своєю присутністю в якості офіційної особи.

Ще можна зібрати дітей, інвалідів, малозабезпечених, … і з променистою усмішкою вручити їм подарунки як свої власні,  … але куплені  за той же державний рахунок. Як результат - чиновник кандидат і «обличчям поторгував», і благодійником зробився. А головне - все безкоштовно!  Можна собі уявити,  як ж  він  буде красти,  коли стане депутатом ВР ???

Ось так і зробив заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації, а за сумісництвом і кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 82 Олександр Дудка,   який  все ще не збирається в передвиборну відпустку. ерівник відділу кадрів Запорізької обласної державної адміністрації Владислав Іванович Долганов підтвердив, що заява на відпустку від Дудки не надходила/.

Олександр Дудка не у відпустці, але і на робочому місці його застати не можливо !!!???  З 21 серпня, за словами його секретаря Віри Реженко, замгубернатора весь день провів «на заходах в районі. Потім у нього захід у театрі ім. Магара до Дня незалежності, потім - захід в «Запоріжсталі», теж до Дня незалежності ... », - повідомила його секретар. Виходить що не робочий графік, а просто-таки гастрольний!  Ха-ха-ха!!!

А гастролі чиновник-кандидат корисно поєднує із благодійністю. Звичайно, за державний рахунок. Так, 21 серпня в Театрі юного глядача в Запоріжжі відбулася благодійна акція «Першокласник». Дітям з 170 багатодітних сімей показали виставу «Троєпоросят», розважали виступами клоунів і аніматорів. Також малюкам подарували рюкзаки і канцелярське приладдя. За словами заступника начальника Управління усправах сім'ї, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації Любові Дмитрівни Ярової, на ці подарунки для 1160 дітей було витрачено більше 100 тис. гривень  народних грошей. Подарунки купувалися за рахунок обласної влади. І  вручав їх  звичайно ж ... чиновник-кандидат в депутати Дудка. 

І яка тепер кому різниця, за чиї гроші були куплені презенти і організовано розваги?

Головне, що чиновник-кандидат залишив після себе приємне враження ..

16

Коментарі

123.08.12, 14:25

так воно і є !!!

    224.08.12, 10:41

    Фальсифікували у 2002-му, фальсифікували у 2004, ... фальсифікують вибори і зараз !!! Бо нічого іншого не вміють - вміють лише красти, брехати, обманювати !!!

      324.08.12, 11:54

      Ганьба !

        424.08.12, 12:31

        Это же не новость, все знают

          524.08.12, 15:26Відповідь на 4 від Irena30

          Але ж це протизаконно !!! Якщо усі знають, то ЧОМУ масово не притягають до кримінальної відповідальності таких чинуш ???

            Гість: stoh

            624.08.12, 16:39

            так само, як і в інших місцях. Та й по всій Україні стане подібне робитися

              Гість: stoh

              724.08.12, 16:40Відповідь на 5 від КумПаніЯ

              Але ж це протизаконно !!! Якщо усі знають, то ЧОМУ масово не притягають до кримінальної відповідальності таких чинуш ???А яким попитом подібне можна зробити? Притягти до відповідальності?

                824.08.12, 20:16Відповідь на 7 від Гість: stoh

                Факти злочину викладені в замітці !!! Що ще треба ???

                  анонім

                  930.08.12, 12:33

                  І таких гастролерів зараз більшість чиновників ПіаРастів, а також і ректорів ВУЗів - податковий Мельник та розважальний Поплавський, я думаю лише вершина айсбергу...