хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Путін готує напад на Киів ..а жи2 хоче явити Мошіаха 21\3\2019!

  • 29.01.19, 21:25
МИ офіцери\капелани УГВР\ЗСУ знаємо з Пророцтв Христа і УПА що в лютому = квітні 2019... ПУТІН й його РАШОорда ще більше нападе на КИІВ і УКРАІНУ\бо згідно тих Пророцтв саме КИІВ має стати столицею антихриста який прийде з Москви...ГУГЛіть Пророцтва УПА 1943 року дані БОГОМ через офіцера\капелана УПА 21річного християнина УГКЦ Степана НАВРОЦЬКОГО котрий героічно загинув в 1944 році ...там сказано що в УКРАІНУ після спроби знищення іі АНТИХРИСТОМ Путіним після 200 річчя \2014\ вернеться з БОГОМ та воскреслими в нових вічних тілах ГЕРОЯМИ з СОНЦЯ наш славний ТАРАС ШЕВЧЕНКО і очолить іі як ГЕТЬМАН і КОРОЛЬ на віки....й виборів більше не буде та в УКРАІНІ і в світі залишаться жити після БОЖОГО СУДУ лиш найбільшправедні люди ...Крім всього Жи2 планує до 22\3\2019 яву МОШІАХА і ЧІПізацію... В четвер 21 березня 2019 року євреї ПЕРЕД СВОІМ ПЕЙСАХОМ в ІЗРАЙЛІ ..а потім в Росії та Украіні ...\ на територіі ХАЗАРСЬКОГО КАГАНАТУ \якими володіють іх ставленики =олігархи \ готують зустріч свого Машиаха\ згідно християнських попереджень це буде чорноокий і темноволосий Лжехристос ..\ .який при допомозі арміі КИтаю оновить СССР приєднавши до нього КИТАЙ і багато інших краін...та створивши всесвітню обєднавчу лжевіру призначить царем \правителем ГЛОБАЛмасонУРЯДУ світу \ в Киів \ антихриста Путіна \ШЛЬОМАНА \ ...Ці 2 типи і є згадані в 13 главі Одкровень БІБЛІІ два звіра ...., а для цього вони форсують фінансові справи, тобто до 2019 року скупили всі Центральні банки всіх основних країн ...борги урядів, отже світове єврейство готується покласти до ніг свого Машиаха пакет грошей всього Світу
...найбільше з усіх єврокраін в борги втягнута УКРАІНА з якоі хочуть робити НОВИЙ ІЗРАЙЛЬ...перед тим розсваривши іі населення на президентських виборах та міжконфесійнми і політичними чварами

1. євреї зустрічають Машиаха (довгоочікуваного месію, якого вони чекають тисячоліттями) - в перекладі на мову християн - це буде антихрист!

2. до приходу антихриста - євреї повинні йому покласти всі гроші світу і масові жертвопринесення !

3. тому євреї і форсують скупку всіх боргів всіх основних урядів Миру Центробанками даних країн, які знаходяться в їх же єврейських руках!

4. тому євреї і знищили весь резервний фонд РФ, щоб створити у населення РФ хаос і різке відчуття підпорядкованості євреям !

5. стрімко перевозять євреїв в СНД з США та Ізраїлю, зустрічати свого "месію"!

6. готують потужну війну на Донбасі і в інших місцях, бо для такої події євреям потрібна маса крові!

7. як сказано в Євангелії: всім людям буде покладена печатка\ знак звіра Чортячий Індивідуальний Паспорт \ЧІП \ електронна пластинка вшита в праву руку ..або під праву брову ... - ось тому і прийняли стрімко швидко введення в дію УЕК.

8. як сказано ще в Євангелії: ніхто не зможе ні купувати ні продавати, крім тих хто має ім'я звіра, накреслення звіра і число імені його ..:

тут мається на увазі ім'я звіра - особи з єврейською кров'ю;

накреслення звіра - кодування йде з екранів ТБ і комп'ютерів, а також кодування, яку накладають на своїх чад духовні особи мають єврейську кров, щоб інші нації кого вони опікуються були в принади і не віддавали звіт в якому моменті часу вони перебувають і вже не усвідомлювали сенсу свого життя;

число імені його - електронні картки та чіпи з допомогою яких людина розплачується за товари і послуги, але перш ніж відбувається оплата або переклад електронних грошей - зчитується код 666 - яке є золотим перетином іудаїзму!

Це ж число сіоністи запрограмували і для зчитування того моменту приходу свого Машиаха ( антихриста) - коли дві 666 осіб з тисячі на Планеті матимуть єврейську кров і судячи з усього ця цифра стає реальністю!

Адже в Москві сьогодні з 15 мільйонів приблизно 10 мільйонів - євреї - а так як саме в храмі Соломона зустрічатимуть 21 березня Машиаха - то як каже Писання "антихрист поблизу є при дверях"!

Але це ж єврейське дію на руку і нам, бо Справжні Спадкоємці потім пред'являть Установчі документи частки Російської Імперії в ФРС - після чого вся єврейська фінансова монополія на Планеті - закінчиться!

Якщо сказати двома словами - євреї будували Вавилонську вежу, і ось їм залишилося покласти останню цеглину - але він же їх і задавить, а вся піраміда складана тисячоліттями підлого злодійства і цинічною єврейської жадібності на крові і кістках різних націй - вся зруйнується в пил, після чого Русь\УКРАІНА\ГАЛИЧИНА , керована ВОСКРЕСЛИМИ з синеоким русим Христом БОГОМ людьми - буде на чолі всього Світу й припиняться всі війни і революції... ПАМЯТАЙМО І СЛАВМО НАШИХ ГЕРОІВ ....ЦАРСТВО ЗЛА антихриста ПУТІНА та явленого від нього лжехриста буде не більше 7 днів в УКРАІНІ ...і 100 днів для світу...хоч воно мало бути аж три з половиною роки...від 2014 року як би цей звір Кремля не був зупинений божою силою повсталих на МАЙДАНІ украінців та нашими героічними християнами добровольцями\армійцями і тими хто як міг підтримав іх... також в світі пройдуть описані в Бібліі божі покарання після яких більшість людей у випадку іх покаяння буде БОЖИМ ЧУДОМ без ніяких літальних апаратів ...ймовірно в серпні 2019 року піднесена на різні планети Сонячноі системи...а антихрист Путін та інші потвори зла проваляться з всіма будівлями МОСКВИ в землю.. Про це ГУГЛіть 15 божих знаків + Пророцтва УПА за владу Христа і Кобзаря .. СЛАВА УКРАІНІ
4

Коментарі

129.01.19, 22:12

Героям слава ! Памятаймо Крути,
там три сотні юнаків ..героів впали у борні …
Там заслін крихкий – студентські чоти
(Але духом нескоримі, ні!)
Проти муравйовської піхоти,
Тих ординців чорних – матросн?.
У заброд досвідчені солдати –
Вже гвинтівок щиряться стволи!
А вони не вміли ще вбивати,
Може й неціловані були…
Господи, зішли підмогу, де ти?
Дай вернути до батьків й родин…
Та як сотник крикнув – “На багнети!”
Всі звелись в атаку, як один.
Накривала заметіль кривава –
Та набоїв бракло, не снаги!
Тут кричали і “Ура!” і “Слава!”,
І навік лягали у сніги…
Вороги знущалися над тими,
Хто останній не зберіг патрон,
Розстріляли дико – розривними,
Тих, які потрапили в полон…
Синьожовті стяги ВІРИ в ПЕРЕМОГУ
Дали нам Героі і вони серцями ще і нині кличуть нас у бій за Украіну з Богом !

    229.01.19, 22:13

    ! РАЗОМ ми СИЛА ! http://blog.i.ua/user/8113241/ СЛАВА Україні!