хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

На сайті ФЕЙСБУК вже 21раз заблокований Генерал УГВР Б.Голодюк!

  • 21.11.18, 18:18
   Слава  ІСУСУ ХРИСТУ  ! Привіт і найкращі побажання  всім патріотам  Украіни  на свято Архангела МИХАЙЛА      Шануємо  ДНІ      ПАМЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ  СОВІСНО    приєднуємося до ацій    ВСЕНАРОДНОІ  СЛАВИ й  Памяті  Героїв  МАЙДАНУ    НА  САЙТІ ФЕЙСБУК    на місяць  вже  21 раз за  7   років   є  заблокований акаунт  БОРИСА ГОЛОДЮКА  нашого керівника  ІНТЕРНЕТгрупи  офіцерів\капеланів   УГВР   Ось повідомлення про  причину блокади  за  4  дописи 2011  та 2015 років  .... ЗА  ЦЕНЗУРНІ   І ШИРОКОВЖИВАНІ    КЛАСИКАМИ   ВСЕСВІТНЬОІ   ЛІТЕРАТУРИ  слова "кацап " та" жид.."    ......   Подивіться   про це  свавілля відео  з словом нашого Генерала   УГВР  Дністра  Звісно  ...що  для масонськоі агентури  США\  РФ\ІЗРАЙЛЮ  яка є  в неті   небезпеченою є ширення нашим явним Генералом капеланом УГВР   божих вістей  ПРАВДИ проти антихриста ПУТІНА \ЩЛЬОМАНА  та інших потвор ГЛОБАЛзла ... найбільш  небезпечним   своіми пророцтвами  є наші статті \фото й  відео ...ось  одне з них  ... .СИМВОЛІЧНО   що наш славний   християнський ПРОВІДНИК   Борис ГОЛОДЮК  заблокований  на СВЯТО  Архангела МИХАІЛА і в Дні ПАМЯТІ  ГОЛОДОМОРУ та МАЙДАННИХ ПОДІЙ  2004   та 2013років  ....і один з дописів який несподобався   адмінам ФБ  містить слова  пісні написаної  в 1995 році   трьома    Генералами  УГВР   С.ЧУПРИНКОЮ=   ЯКІВОМ  КАМЯНЦЕМ\ ЄВГЕНОМ БОРОВИКОМ   \  І  БОГДАНОМ\  ПАВЛОМ   ДНІСТРОМ  \ БОРИСОМ  ГОЛОДЮКОМ...    ОСЬ ЦЯ ПІСНЯ У ВІДЕО 1998року  з доповненнями  сучасних актуальних фото і слів ...  ЗАПРЯГАЙТЕ ДРУЗІ КОНІ СПОЧИВАТИ ВАМ НЕ ЧАС, БО НІХТО НАМ НЕЗДОБУДЕ НАШУ ВОЛЕНЬКУ ЗА НАС! РОЗПОЧАЛАСЬ НАША БИТВА З ВОРОГАМИ НЕ НА ЖАРТ, ТІЛЬКИ ЗБРОЯ І МОЛИТВА ЗБЕРЕЖУТЬ ВКРАЇНСЬКИЙ ЛАД! ДНІ ЯК НІЧ ІДУТЬ СУРОВІ, - ЧУЙМО В СОБІ БОЖУ КРОВ!
КРАЩЕ ВМЕРТИ НІЖ У НЕВОЛІ У КАЦАПІВ ГНИТИ ЗНОВ!
МИ Ж НЕ ЗРАДНИКИ ЛУКАВІ МИ ВКРАЇНЦІ – НЕ “ХАХЛИ”
МИ ЗА БОГА Й УКРАЇНУ У СВЯЩЕННИЙ БІЙ ПІШЛИ
ВІРИМ МИ ЩО ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТА БЛИЗЬКИЙ УЖЕ ЧАС
ХАЙ СКОРІШЕ НА СПАСІНЯ З СОНЦЯ БОГ ПРИЙДЕ ДО НАС!
ОСЬ ВІДЕО   21 \11\2018 року  з думками Генерала УГВР  Б.ГОЛОДЮКА  про ту ФЕЙСБУКблокаду ....  
ДАЙ Бог нам і всім БОЖИМ людям все те збагнути що передає через 55 річного християнина УГКЦ нашого Генерала УГВО ДНІСТРА\ Бориса ГОЛОДЮКА синеокий русий НАШ ІСУС БОГ ...ДАЙ Бог гідно довершити те святе на що ми народились як християни й украінці ! Памятайте що найбільше в УКРАІНІ ...а особливов ГАЛИЧИНІ людей має в ці дні молитися на Сонячній поляні за скорше СОНЯЧНЕ ВОСКРЕСІННЯ наших Героів з КОБЗАРЕМ та запалювати там сотні свічок біля чудоХРЕСТА УПА ... МОЛІІМОСЯ і вимолимо...БОРІМОСЯ і поборемо....Ми переможем ! ЩАСЛИВО з Богом ....ТРИМАЙМОСЯ всебільшНЕСКОРЕНО ..ГІДНО й КРАСИВО ! СЛАВА УКРАІНІ !
6

Коментарі

121.11.18, 21:42

РАЗОМ ми СИЛА ! http://blog.i.ua/user/8113241/ Вірим ..знаєм...зможем й з Богом ПЕРЕМОЖЕМ СЛАВА УКРАІНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА СМЕРТЬ ВОРОГАМ