хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

З Днем народження Бандери ! Вимагаєм Калуш назвати БАНДЕРІВСЬК !

  • 27.12.15, 10:22
МНОЖТЕ ПОКЛИК  ОУН\УПА 27 грудня 2015р за УГВР наказом Бога й Богородиці   =Вже понад 25 років в житті  через листівки й газети УНРуху та його активу  ІФР ОУН\УПА \УГВР та 5 років в інтернеті ШИРИТЬСЯ священна  ІДЕЯ за Божим НАКАЗОМ як  найшвидше перейменувати у БАНДЕРІВСЬК  районний центр Прикарпаття- 50 тисячне місто  Калуш бо саме в ньому й  7км поруч в селі УГРИНІВ жили  5 Лицарів  Украіни  які героічно  загинули від рук німецьких й московських фашистів = це  БРАТИ БАНДЕРИ =ХРИСТИЯНИ УГКЦ ОУНці Степан\Олександр\Василь\Богдан  та їх батько офіцер\капелан УГА священик УГКЦ  Андрій Бандера  котрого у 1941р замучили НКВДибіли у Киіві ...http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1195 Перейменування  КАЛУША в Бандерівськ пошанує світлу память МІЛІОНІВ  патріотів яких наші скажені вороги люто називають "бандерівцями "...тай самі "КАЛушани" та мешканці цього району ГАЛИЧИНИ по паспортах і по духу стануть затятими  "БАНДЕРІВЦЯМИ "...так як  мешканці обласного центру все більше стають нескореними "франківцями " = Вперше цю ідею ще від осені 1989року на  народних вічах багато раз казав  внук троюрідної сестри  Степана Бандери  й тайний ОУНець та учасник УПА з 1979року тоді  26 річний Борис Голодюк  який ставши депутатом обласної Ради в 1990році  пропонував це  та був серед головних ініціаторів  перейменування вулиць та відкриття перших памятників й музеів на честь Степана Бандери ще в час СССР .... СОРОМНО що цю ідею досі не підтримали різнопартійні депутати  а серед них  мер Калуша Ігор Насалик та партії Тягнибока\Яроша\Романіва\КУЙБІДИ   та різних відламів ОУН не дивлячись на ЯВНЕ ІНТЕРНЕТзвернення  в 2010=2015рр до них й всіх  патріотів Украіни  Генерала капелана УГВР  Бориса Голодюка\ Павла ДНІСТРА =Сподіваємось ми ОУНці "голодюківці\бандерівці "  як  офіцери \капелани ЄДИНОЙ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ світу  ІНТЕРНЕТпятірки " SOKILDNISTER" УГВР\УПА   на ПОШИРЕННЯ  ЦЬОГО патріотичного ЗВЕРНЕННЯ у ЗМІ  та  нескорену солідарність всіх патріотів у вимозі щоб депутати\свободівці  Калуша негайно до ДНЯ  107річчя НАРОДЖЕННЯ Степана Бандери \до 1січня 2016року\ прийняли це рішення !  БОРІМОСЯ ! ПОБОРЕМО...Не біймося  ФСБанди   антихриста Путіна та його лукавих потвор  тьми...бо з Богом й воскреслими  від неба  БАНДЕРАМИ й ШЕВЧЕНКАМИ та  Героями ОУН\УПА скоро  знищимо всяке зло ми  й наші друзі та козаки...Діймо совісно і щиро вірмо що Україна переможе ! Бог поможе ! Всього кращого БАЖАЄМО  вам дорогі  брати і сестри  =здоров"я \добра\ миру\ наснаги й радості та достаку  а найперше  святої всебільшоі  християнської козацькоі  віри НА МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТ  наші патріоти ОУН\УПА ..Прославляємо й шануємо всіх   хтопоміг нам молитвою \коштом\справою а особливо тих хто є учасники УНРухуУПА та  воїни  ЗСУ та добровольці й волонтери антипутінськоі священноі  боротьби  зокрема  на майбутній Переможний 2016 Христовий  ШевченкоБАНДЕРівсьКИЙ наш РІК  !
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ ! СЛАВА Україні ! СЛАВА НАЦІЇ ! Слава Бандері і бандерівцям та всім героічним украінцям й всім Божим людям інших націй  які є друзями з нами козаками ! БУДЬМО!

100%, 6 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
4

Коментарі

127.12.15, 12:11

Считаю, что в настоящее время есть намного более важные вопросы, чем дорогостоящие процессы смены названий городов и улиц.

    227.12.15, 12:35Відповідь на 1 від L482704

    БОГ хоче ще з ПРОРОЦТВ героічно загиблого в 22 роки народженого 1 січня 1922року в ГАЛИЧ\Залукві вірного УГКЦ святого стигматика й офіцера\капелана УПА Степана НАВРОЦЬКОГО \Див ГУГЛ\ від 1943року та інших передань минулого століття щоб КАЛуш \корінь слова "КАЛ "\ЛАЙНО \ якого немає в жоднім іншім населенім пункті Украіни .... був названий БАНДЕРІВСЬКОМ а КАЛУшани стали БАНДЕРІВЦІ ...Що означає БОЖИЙ ПРАПОР\ТОБТО БОЖІ ПРАПОРОНОСЦІ... \ГУГЛіть "БЛАГОВІСТ ДОВБУША " 2000року \ там є передані нам Божі слова що до 20Х? \ ЙМОВІРНО до 2017 \ року між ФРАНКІВСЬКОМ й Бандерівськом стане з неба за одну годину описаний в главі 21 Одкровень Бібліі НОВИЙ ЄРУСАЛИМ \12 км КУБзолото МІСТО \ та Христос Бог з Бандерою й КОбзарем та КАМЕНЯРЕМ й Пресвятою Богородицею

      327.12.15, 17:46Відповідь на 1 від L482704

      Помножте ! ПАМЯТАЙТЕ хто 25 років тому в час 666Р героічно відкривав перші памятники славному Герою УКРАІНИ Степану Бандері і тих комуняк а нині ПРиБЮТнів які нищили їх ! БУДЬТЕ з тими хто крізь десятки років довели справами що вони є непрагнучі лукавої влади і блудних грошей позапартійні патріоти ОУН=УПА Бандери\Голодюка= Щасливо ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО= Слава УКРАІНІ ! Слава Нації ! Бандері і бандерівцям слава http://blog.i.ua/user/2689697/740643/

        427.12.15, 18:31Відповідь на 2 від SOKILDNISТЕR+

          527.12.15, 18:32Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

          *ro se*