хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

З святом Покрови й Днем козаків ЗСУ+УПА ! Заява УГВР проти зла !

  • 13.10.15, 20:25
     Слава  Ісусу  Христу  !  З святом ВАС дорогі НАШІ козаки та друзі УПА\ЗСУ    ! Всього кращого   ВАМ  на многая літа ! ВІРМО В ПЕРЕМОГУ Украіни з БОГОМ !  13 жовтня 2009року в Закарпатті біля ЧУДОджерела "ДЖУБЛИК " сталося небувале в світі чудо ДАНЕ ПЕРЕД СВЯТОМ ПОКРОВИ КОЗАЦТВА за молитвами наших святих Героів й друзів УПА = створення Богом нерукотворної ікони синеокого русого Ісуса в склі яке було розбите в час БОГОСЛУЖБИ в ХРАМІ УГКЦ за скоріше сповнення ФАТІМСЬКИХ ПРОРОЦТВ 1917року за спасіння світу Богом і Богородицею до 2019  року!     14 жовтня в Україні відзначають річницю створення Української повстанської армії. УПА діяла від 1942 р. до вересня 1949 р., після чого реорганізована у збройне підпілля, діяльність якого тривала до початку 1960-х років. У 1944 році як орган політичного керівництва УПА та всього визвольного руху було створено Українську Головну Визвольну Раду – протопарламент, який складався з представників різних політичних сил.УГВР  й УПА  діяла  і діє та переможе бо скоро вже явно Христос  Бог та воскреслі з небес Героі і друзі УПА  нам поможуть  в боротьбі проти потвор зла тьми Антихриста Путіна  ... Через лави УПА пройшло понад ста тисяч осіб. За участь в повстанському русі чи його підтримку каральними органами СРСР було репресовано понад півмільйона осіб. Загальна площа території, охопленої повстанським рухом у 1944 році, становила близько 150 тисяч квадратних кілометрів, на ній проживало близько 15 мільйонів людей. Разом із тим націоналістичне підпілля ОУН, пов’язане з УПА, діяло  й нескорено  діє  вже понад 75 років на  території всієї України, включно з Кримом та Донбасом...а також в інших  країнах світу....Тож єднаймося Світла віри УПА й Христа  нескорені побожні й патріотичні діти...та вірмо в перемогу  нашу й нашого Бога!

Вшануй воїнів революціонерів УПА !ВШАНУЙ СУЧАСНИХ БОРЦІВ ЗА ВОЛЮ!  Світлая память Героям які полягли за наші щастя й волю.....Дай Бог воскресіння  кращих з небес ! СЛАВА УКРАІНІ ! СЛАВА НАЦІЇ !

7

Коментарі

114.10.18, 23:27

ЩИРО ВІТАЄМО всіх патріотів з СВЯТОМ Покрови й КОЗАКІВ УПА й ЗСУ ...Особливо славимо наших воїнів \фронтовиків і всіх тих ....хто поміг ім і нам молитвами\коштами\справами ...ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО ВАМ ...Дай Бог скорішого здійснення НАШИХ спільних мрій про ПЕРЕМОГУ над рашофашистами в 2018році
http://blog.i.ua/user/4400999/ Щасливо ! РАЗОМ ми СИЛА ! http://blog.i.ua/user/8113241/ Слава УКРАІНі !!!