хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Бузину убила ФСБанда Антихриста Путіна а не Поліщук й Медведько!

  • 05.07.15, 11:37
Слава  Ісусу  Христу !   З святом Різдва Івана Хрестителя ! Молімось РАЗОМ і борімось нескорено проти брехні і зла ! Святий Іване Предтеча , прехвальний і вселенський апостоле, найкращий сину пустині і справжній друже Христа, моли Його, щоб були помилувані душі наші й всіх Божих людей та скоріше спасенна наша Богом дана земля й Нація яка стає все більш нищена окупована військами Антихриста Путіна та іншими потворами пекла ...http://molytva.at.ua/index/molitvi_do_ivana_khrestitelja/0-343 Пресвятая Богородице і всі святі моліть Бога за скоріше воскресіння ваше й Героїв та друзів УПА з небес ...Слава Богу за все !  Слава УКРАІНІ  ! РЕПОСТ  !НЕВИННИМ юним  ПАТРІОТАМ   УПА  й учасникам АТО  запроданці Антихриста  Путіна підло   ШИЮТЬ ДОВІЧНЕ УВ'ЯЗНЕННЯ !!!  

 У Київі в  понеділок  6 липня 2015року  , 15:30, Солом'янська площа, 2а відбудеться суд над 30 річним  Андрієм Медведько  - це учасник АТО  й прихильник УПА  який має  позивний " МЕНСОН "

Своім друзям й рідним  Андрій  Медведько\  " Менсон " щиро розповів   про тиск у камері.\порівняйте  фото яким він був до затримання і після того як  його побили ментівські гади  \ До Андрія Медведька  постійно приходять незнайомі  жандарми  , що звинувачують його у вбивстві і намагаються змусити обрехати себе і своїх друзів  та   зізнатись у злочині убивства Бузини , що він звісно  не скоював.
На минулому суді адвокати просили суддів заслухати свідків, що бачили справжніх вбивць Бузини. Суд відмовив, пояснивши це тим, що свідків вже допитувала міліція, і наразі це не стосується справи.

Міліція не хоче розслідувати справу бо деякі  ментовські  генерали й сам Аваков   є тайними давніми  запроданцями  жидомасонів й ФСБанди   Антихриста Путіна  ! Суд хоче засудити невинних! 6 липня, понеділок, 15:30 повинен прийти кожен хто може ! Як відомо ще навесні 2015року  Генерал  УГВР\УПА  Борис   Голодюк " ДНІСТЕР " поширив через підлеглих йому  офіцерів \капеланів  УГВР  через інтернет відео та статті які  містять ОФІЦІЙНУ заяву  УГВР  що підконтрольній ій  воїни і друзі  УПА не причетні до смерті  Бузини  та що Божа МАТИ передала побожним християнам і священникам УПА   що це зробили  запроданці Антихриста Путіна  серед міліції та криміналітету в Киіві  ... задля  обріхування та засудження  невинних патріотів  та виявлення в Киіві  тих хто підтримує націоналістів ...  Як відомо   двійник   Путіна   який імітував його пресконференцію в Москві   вже на 9 хвилині після убивства  ФСБісами  сумновідомого  та використаного як  кремлівський презерватив  украінофобного престарілого журналіста Бузини ...та звісно  отой двійник \актор  що грав роль Вови  Путіна набрехав як офіцер ФСБанди 666Рабів   що убивство Бузини  зробили  патріоти а згодом ще з"явилась  брехлива   версія  з СМС повідомленням що НІБИТО до убивства Колеснікова і Бузіни причетна легендарна УПА  ...та ще й  у МВС сумновідомий Аваков та інші  зрадливі істоти зшили білими нитками  кримінальне "дело" проти невинних...з метою  очорнення ПАТРІОТИЧНОГО РУХУ НАРОДНОГО ОПОРУ...Звісно чого це та інші вибухи і пожежі та все інше робиться в столиці Украіни та навколо неї    бо саме в Киві у липні\серпні   2015року  хоче  стати маріонетковим царем ГЛОБАЛмасонів  один з двійників   одноокого міліардера  і шизофренічного  карлика Кремля  Вови  Путіна   ...що  зробить це по мережі  ХАСИДмасонів  підкупивши і застрахавши  Президента  України Порошенка  та всіх тих хто імітує украінську владу прикриваючись лживими патріотичними  словами та святими символами Украіни й УПА ..  Протидіяти цій брехні та злу Москви   ЯК СКАЗАЛА  Пресвята Богородиця  і   можна  ПРАВДОЮ  УПА    та ОЧОЛЕНИМИ єпископами  УГКЦ та УПЦкп      багатолюдними  ПРОТЕСТАМИ  ХРИСТИЯН в Київі. та по всіх обласних   й районних центрах  Украіни  ...Це все що є зараз  СКОРО  закінчиться 2 Пришестям   Христа та воскреслих не з гробів а з небес  Героів  .... ЦЕ було передбачено в давніх пророцтвах а також в недавніх БОЖИХ ПЕРЕДАННЯХ...Дивіться ЮТУБвідео " БЛАГОВІСТ Довбуша " +" ПРОРОЦТВА  УПА " !
 Помножте  ! Прийдіть  на СУД   й на інші  патріотичні акції  хто може....Всього кращого всім  хто як може помагає молитвою\словом\коштом і справою нам...
Дякуємо щиро тим хто надіслав або ще надішле гроші поштою на адресу єдиноі в світі явної скриньки пожертв від друзів УПА за адресою 77722 Івано Франківська область Богородчанський район село Росільна вулиця Набережна 70 Зваричук Оксані Ярославній \її КиівСТАР телефон 380680595251 від 9 до 21 години щодня !. Ще буде не Майдан а Майданище...БОГ з святими з небес прибуде і на всіх  а найперше на тих хто   в Київі  Божий СУД  буде...РАЗОМ  ПЕРЕМОЖЕМ !  СЛАВА УКРАІНІ   !   

100%, 6 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Коментарі

15.07.15, 18:45

Помножте ! Прийдіть в Киіві у Апеляційний суд \СОЛОМЯНСЬКА ПЛОЩА 2 А в понеділок 6 липня на 15 годину 30хвилин - особливо патріоти кияни та всі хто може !Захищаймо Андрія Медведька та інших патріотів .... Вірмо що з Богом скоро разом переможемо ! Щасливо ! https://www.youtube.com/watch?v=MjjtavYaf-s Помагаймо нашим ПАТРІОТАМ ! Один за всіх і ВСІ за одного ! Хай ЗГИНЕ СКОРШЕ всяке зло ! Слава Украіні http://blog.i.ua/user/4400999/1698581