хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Вимагаєм рятувати сотні бійців УКРАЇНИ під Іловайськом !!!

  • 14.09.14, 19:31
Дві роти оточенців вже два тижні вибираються з іловайського котла. Одначе справи кепські. Врятувати їх зараз — під час так званого припинення вогню — може тільки максимальний розголос...

Активістка і журналістка Ірма Крат написала цієї ночі у соцмережах:


"Доки у Савіка говорять про вибори, одна зовсім старенька бабуся додзвонилася до мене з стаціонарного телефону. Вона говорить, що з Іловайського котла не всі вийшли, в хуторі Оленівка Старобешівського району в полі, в кукурудзі, наші солдати вже другий тиждень їдять кукурудзу, їм пропонують здатися, але вони не здаються, вони не вірять, що днр-лнр дотримають слова.

Їх там близько двох сотень, мобільні не працюють. Про них забули, їх покинули, сьогодні зранку три хлопці вийшли з поля здатися — їх розстріляло денеерівське угрупування "Призрак".

Біля поля до 150-ти осіб лежить вбитих, вони хочуть поховати своїх побратимів і вночі по одному намагаються під обстрілами затягнути до кукурудзи хоча б по декілька тіл за ніч, щоб вшанувати їх пам'ять. Бабуся вже попрощалася з власним життям, вона знає, що її можуть розстріляти за те, що вона під кулями носить їжу їхньому ворогу.

Говорила на цю тему щойно з хлопцями, які лежать поранені в лікарні, бабуся мені передала список тих, хто ще живий, тож солдати, коли його прочитали,  готові були просто зараз без ніг, без рук повертатися до Іловайська по своїх побратимів.

Зараз вони криком кричать, щоб я піднімала всю пресу, дзвонила Петру Порошенку, Авакову, Наливайченку й  вимагала від них дотримання угоди.

Шановні колеги, журналісти, правозахисники, волонтери, в мене душа болить за цих вояк, будь ласка, висвітліть цю ситуацію на своїх телеканалах, стукайте в усі двері, тільки публічність зможе їх врятувати. Я вас дуже прошу. Прошу тисячу разів поширити цей текст".

Ірма Крат навела перелік відомих людей, до яких звернулась у соцмережах. Там і Порошенко, і Бірюков, і Семен Семенченко…

А ще пояснила: "Іншого виходу не має, тільки публічність їх врятує, ми довго думали, що робити і радилися не з одним командиром, то всі сказали, що їх рятувала завжди тільки публічність. Мовчання — смерть. Щоб ви розуміли: для днр не є секретом, скільки в кукурудзі солдатів, це секрет для нашого керівництва, воно навіть не знає, що вони там є".

Доповнено 13 вересня о 20.30

Та ж таки Ірма Крат повідомила о 16.30 на ФБ:

"На наш спільний крик про необхідність врятувати військових з Іловайського котла та вивезти тіла відгукнулося чимало політиків, громадських діячів та заступник міністра Микола Величкович. Наразі вирішується питання про направлення в с.Осиково, хутір Оленівка Старобешівського району представників Червоного хреста.

Сподіваємося, що ДНР дотримає своєї обіцянки — не стріляти по військових, волонтерах та представниках Червоного хреста. У цьому селі перебувають кадировці".


Знову доповнено. Ірма Крат удень написала на ФБ:

"Щойно мобільним спілкувалася з заступником Авакова, він просить відеопідтвердження, зараз надішлю. Щодо того, чому публічно висвітлила це питання. Учора вночі дуже довго радилася з командирами, з рядовими солдатами, з волонтерами, всі дійшли думки, що тільки публічність врятує справжніх героїв.

Для тих, хто говорить, що не потрібно було про це писати в ФБ, бо це прочитають днр-лнр, прийміть холодний душ,їх уже другий тиждень в оточенні тримають кадировці-чеченці, які знають більше за вас. Знають абсолютно все: і стільки чоловік, і де стоять, і що їдять… Кожного дня вони розстрілювали по 3-4 чоловіки, які хотіли здатися в полон.

Сьогодні після оприлюднення інформації є результат: хто виходить з оточення — тих не розстрілюють!


Прошу некомпетентних не втручатися в роботу, якщо далекі від війни і не розумієте, про що йде мова. Усім решта — велика подяка від військових, які сидять у кукурудзі і їдять другий тиждень цю ж кукурудзу та чекають на мирне врегулювання ситуації". БОЖІ люди  ПОМОЖІТЬ  молитвою і справою НАШИМ  патріотам в боротьбі проти  РАШОсволоти  !!! СЛАВА УКРАІНІ http://ndilo.com.ua/news/other-news/vrjatuvaty-dvi-sotni-biyiciv-negayino.html   Бог гряде й чуда дає! ВІрим що воскреснуть з небес ГЕРОІ УПА Й АТО з Богом 2014р й буде НАША ПЕРЕМОГА над АНТИХРИСТОМ ПУТІНИМ ! На фото 2012р генерал капелан УГВР Голодюк "ДНІСТЕР" в молитві біля своєї родинної мироточивої ЧУДОікони ІВЕРСЬКОІ БОГОРОДИЦІ ! НА ЛЬВІВЩИНІ замироточила ще влітку 2013року ТАКА Ж але меншого розміру ЧУДОікона ІВЕРСЬКА "ВРАТАРНИЦЯ"+біля неї квітнуть вже 2рік з серпня по жовтень сухі лілеї а образки й вервиці які доторкнуті до тоі іконки оберігають християн а особливо воінів і волонтерів АТО ! В львівській газеті "Експрес " є стаття 11 вересня 2014р "Диво в ЦЕРКВІ"! https://www.youtube.com/watch?v=-NvKu-0RSKQ ! ЧУДО те є в ХРАМІ львівського села Чуква САМБОРського району біля ДНІСТРА ! Храм той посвячений РІЗДВУ Богородиці свято якоі є 21вересня ! ВІДОМО Що в світі є лиш дві ікони на правій щоці БОгородиці яких є кров це КАРПАТСЬКА абож ЧЕНХОСТОВСЬКА -ГОШІВ ХОЛМСЬКА та КАВКАЗЬКА або ж АФОН ІВерська і як предає БОЖА МАТИ саме між КАРПАТАМИ І КАВКАЗОМ має явно славно постасвити свою головну краіну БОЖОГО ЦАРСТВА ш ХРИСТОС БОГ А ДО ТОГО цю землю й народи на ній будепробувати поневолити АНИТИХРИСТ ПУтін і його сатаниська армія з Китайцями і жидами ! ІВЕРІЯ Це давня назва ГЕОРГІЇ=ГРУЗІЇ ! Також на знаменитому ГРЕЦЬКОМУ острові АФОН саме перед ІВЕРСЬКОЮ Богородицею в час першоі і другоі світових воєн хиталася багато років лампада і торік вона знову хитається Божим чудом досі і таке як передала Пресвята БОГОРОДИЦЯ нашим візіонерам УПА буде аж поки не воскреснуть з небес святі з Богом ! Дай Бог щоб здійснились пророцтва УПА ! Борімося ! Поборемо=Щасливо з Богом !  Слава Украіні !
27

Коментарі

114.09.14, 19:56

Репост

    214.09.14, 20:04

    Репост.

      314.09.14, 22:58Відповідь на 2 від Korsar-K

      МНОЖТЕ = ЦИТАТА " подхожу к одной группке людей, которые держались особнячком — отличались от других, подтянутые такие, собранные. Спрашиваю, есть ли раненые. «Да, у меня тут навылет ранение; да, у меня контузия; да, у меня в плечо, но доктор перевязал, спасибо». — «Так садись в машину», — говорю. «Нет, другим это больше нужно», — отвечают. Представляете? Ведь понимают, что мы больше не приедем. И говорят, что другим больше нужно. Это был батальон «Свитязь», ребята из Западной Украины, те, кого называют страшными бандеровцами. Я таких людей никогда не видел, хотя многое в жизни повидал. Это каким надо быть человеком, чтобы такой поступок совершить?Их от батальона 400чел осталось 11 чел http://vdv-ua.com/odesa/item/1042-odesskij-vrach-ya-videl-glaza-russkogo-komandira-polnye-slez

        414.09.14, 23:05Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

        На жаль ми втрачаем кращих синів України,а росія звільняеться від свого непотрібу.

          514.09.14, 23:31

          Ой, у нас не руководство, а стадо баранов, ничего не знают! Хорошо хоть есть много нормальных, умных людей, что помогают! А чеченов надо собаками травить, говорят, что мусульмане больше всего боятся быть укушенными собаками! В рай тогда не попадут! Вот и надо с ними бороться с помощью псин, пусть грызут эту сволоту на здоровье!

            615.09.14, 01:12

              715.09.14, 07:01Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

                815.09.14, 11:27

                Нет ни слов, ни слез - только ярость...

                  917.09.14, 13:54

                    1017.09.14, 16:26Відповідь на 9 від с любовью

                    Ми офіцери капелани УГВР вважаєм що ВІДОКРЕМЛЕННЯ Криму й ЧАСТИН ДОНЕЦЬКОІ і ЛУГАНСЬКОІ ОБЛАСТЕЙ й ЯКІСЬ ДОМОВЛЕНОСТІ з САТАНІСТОМ ПАРАНОІКОМ Антихристом ПУТІНИМ та його ФСБіснуватим урядом - ПІСЛЯ його СУПЕРЗЛОЧИННИХ АНТИУКРАІНСЬКИХ ДІЙ - ЦЕ є АНТИКОНСТИТУЦІЙНИЙ Й КРИМІНАЛЬНИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЗЛОЧИН НЕ ЛИШ президента ВАЛЬЦМАНА -ПОРОШЕНКА і його оточення та ВЕРХОВНОІ ЗРАДИ й ГЕНЕРАЛЬНОІ ПРОКУРАТУРИ а й ЖИДОмасонізованої ООН яка не вводить з березня 2014р миротворчі міжнац війська на вимогу УГВР та патріотів УКРАІНИ та ООН мовчить на те що РАШИСТИ окупували сотні тисяч гектарів нашоі землі й убили тисячі та пограбували міліони мирних мешканців УКРАІНИ та змінють наш гарантований і визнаний на початку 90років всіма націями світу державний кордон й погрожують нам і світу АТОМбомбою

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна