хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

З Днем Героів КРУТ+УПА довіряє ДмитруЯРОШУ вести ПРОТЕСТ в Київі

  • 28.01.14, 00:13
Помножте))Помножте)))29 січня  2014р в День Героїв КРУТ на ФЕЙСБУЦІ  була створена  ФАЛЬШсторінка "УПА " на провокативні заяви якої  одразу почала посилатися міліція ...Проте ми встигли там на сайті дати фото Голодюка з його особистою заявою  що Украінська Повстанська Армія  не має жодного стосунку до того акаунта "УПА " та застерігає  патріотів УПА щодо цього ....БУЛО на 5годин   ЗАБЛОКОВАНО НАШ ФЕЙСБУКакаунт "  Борис ГОЛОДЮК"  ПОЧАЛИСЬ брехні й ПРовокаці  проти Генерала УГВР Голодюка\ Дністра та нашоі ІНТЕРНЕТпятірки офіцерів\капеланів УГВР \УПА  ! Цю заяву   також  не мож було тоді поширити через  ТАКУ Ж БЛОКАДУ  на сайті  Однокласники ! ПРОТЕ після поширення цеї інфи  на інших сайтах та протестів наших  ІНТЕРНЕТдрузів доступ до  інтернет сторінок до кінця того дня був поновлений  !  Наш Провідник УНРуху ОУН\УПА  Голодюк \"ДНІСТЕР"коментуючи  останні події сказав нашій  інтернетГРУПІ офіцерів УПА +" Скоріше всього ближчими днями  буде  введено  Надзвичайний Стан імперфашистської ОКУПАНТСЬКОЇ диктатури АНТИХРИСТА Путіна й ХАМА   та розпущено ВРУ  та мене й декого  з вас арештують а може уб"ють ! Не бійтеся цього бо БОГ поверне нас до життя ...й це все буде  до березня 2014року  ..Памятайте  БОЖУ обітницю що на своє  200річчя Тарас Шевченко  буде як воскреслий з небес й молодий Гетьман України  керувати явно нами та воскреслими з небес героями і друзями УПА +НЕ ПАНІКУЙТЕ  ! Передавайте  людям що  в Київі й і Галичині  та Волині\Поліссі\Буковині та Черкащині й Поділлі наші патріоти мають щк більше закріпитись  в АНДМІНбудовах  ..це новітні бункери УПА та мати там хоча б мисливську зброю й ЗАПАЛпляшки проти ОКУПАНТІВ які під видом беркутні тероризують Украіну разом з КГБандою ХАМА і Путіна  поновлючи ІМПЕРІЮ ЗЛА ...Борімося з вірою в Божу поміч та воскресіння з небес 2014року кращих Божих героів і друзів УПА !   Ми переможем ! Щасливо   з Богом+ СЛАВА УКРАІНІ !" )) Пресвятая БОГОРОДИЦЕ спаси ! Синеокий русий Христе БОЖЕ захисти ....  Наша ІНТЕРНЕТпятірка офіцерів \священників УГВР\УПА Бандери\ГОЛОДЮКА  за Божим благословенням підтримала  ДМИТРА ЯРОША  як явного ЛІДЕРА, якому довірено націоналістичними силами  на цім етапі очолювати  НАРОДНУ РЕВОЛЮЦІЮ яка завершиться явним воскресінням з небес героів і друзів УПА  !  

ПРАВИЙ СЕКТОР 27січня 2014рБ ...
ЗАЯВА ДМИТРА ЯРОША — ЛІДЕРА ПРАВОГО СЕКТОРУ


Останні події в Україні довели безальтернативність революційного шляху виборювання Свободи, Справедливості, Добробуту для українського народу. На цьому тлі невиразність позиції лідерів парламентських опозиційних партій та їх боязнь провадити Революцію, зобов'язує мене взяти на себе відповідальність за революційний процес та перебіг подальших подій, зокрема за те, що відбувалося в Україні, що відбувається зараз, та головне, за майбутнє нашої Держави.
Наші дії чіткі та зрозумілі. Наші програмні цілі прагматичні і нефальшиві.
1. Повне перезавантаження влади.
2. Звільнення всіх затриманих, політв’язнів та полонених.
3. Розпуск і заборона антидержавних партій та угруповань.
4. Кардинальне реформування юстиції, правоохоронних органів, спецслужб.
5. Радикальна модернізація держави, прийняття нової Національної Конституції.
Я висловлюю подяку усім бійцям Правого сектору, котрі ціною власної крові виборюють краще майбутнє для своєї нації.
Я висловлюю вдячність десяткам, сотням тисяч українців, котрі піднялися на висоту Національної революції.
Я, нарешті, висловлюю подяку тим представникам національних меншин, котрі пліч-о-пліч з українцями борються за краще майбутнє нашої спільної Батьківщини.
Я звертаюсь до всіх генералів та офіцерів ЗСУ, СБУ, МВС із закликом перейти на сторону народу та припинити кровопролиття.
Ми разом маємо всі шанси стати на заваді планам Кремля розколоти нашу державу і посіяти на українській землі зерна ненависті та ворожнечу.
Ще раз наголошую: Правий сектор гарантує військовикам, працівникам СБУ та МВС безпеку і роботу в оновлених національних силових структурах.
Я звертаюсь до всіх українців, хто повстав в різних кінцях України і не хоче більше терпіти наругу над своїм народом, долучитися до Правого сектору та перемогти.
Закликаю всіх повстанців України виходити на політичний провід Правого сектору для узгодження подальших дій і витворення революційної вертикалі. Єдність і злагодженість повстанського чину — це запорука Перемоги.

Слава Україні!

Дмитро Ярош+   Разом  переможем ! Слава НАЦІЇ! Смерть ВОРОГАМ !

МАКСИМАЛьНИЙ РЕПОСТ))))  
http://www.youtube.com/watch?v=vqCp_bUo_Jg    Наша  ІНТЕРНЕТпятірка  офіцерів УГВР\УПА ВІТАЄ  й підтримує  нашого давнього побратима  й  полковника  ЗАГАЛЬНОІ СІЧІ друзів УПА КОМАНДИРА  ГО"ТРИЗУБ " січеславця Дмитра   ЯРОША  ! Та кличе визнати  демократів ударців й свободіців Провід ХРИСТИЯН  націоналістів   ! УПА довіряє украінцям ТЯГНИБОКУ Й КЛИЧКУ  та ПАРУБІЮ кличе  іх  та іхніх  прихильників    ПОСКОРІШЕ  стати КРАЩИМИ ДРУЗЯМИ  з  Дмитром  Ярошем і ТРИЗУБЦЯМИ    БЛИЖЧІ дні ПОСИЛЕННЯ ОКУПАЦІЇ  й НАДЗВИЧАЙНИЙ СТАН  виявлять   СЕРЕД НАШИХ РЯДІВ НАРОДНОГО АНТИМОСКОВСЬКОГО  ОПОРУ   всіх  зрадників сексотів й героічних патріотів ...Також деяких з сексотів майбутні  події або повернуть до друзів ХРИСТА або ж до сил АНТИХРИСТА ! Про це читайте  http://blog.i.ua/user/4400999/1343586/   
                            Цей   вірш написав  в Прикарпатті  в  бункері УПА   Героїчний  офіцер  УГВР "! "Марко БОЄСЛАВ  "  відомий як  Дяченко Михайло -                            \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\  Крути\\\\\\\\\\\\\\\\

Їх — юних сміливців, лиш жменька була —
Із серцем зі сталі і духом з граніту.
О, велич летіла у вічність з їх лав
І чин їх навіки став юності міфом.

Мчав зойк слабодухів, за ними у путь:
— Куди вам? Ви ж діти!.. Загинете дармо...
— О, ні! Бо ще завтра за нами підуть
Мільйони! На славу ми змінимо ярма!

Чи стримати тих, в кого серце з вогня,
Хто душу завзяту до бою напняв,
Хто любить Отчизну глибоко, пречисто?

О, прийде, Вкраїно, Твій радісний день —
Поглянь же — мільйони до бою веде
Крізь бурі сердиті, жорстокі — їх Триста!
ЄДНАЙМОСЯ+ 29 СІЧНЯ 1918р під станцією КРУТИ в боротьбі з тисячами московських окупантів героічно загинули 300 кращих студентів ! 2014р по всій Украіні ПРОТИ переодягнутих у форму "Беркуту " МОСКОВСЬКИХ ОКУПАНТІВ та іх ПОСІБНИКІВ державних злочинців та бридких зрадників з МВС\СБУ\ГПУ \ЗСУ йде нерівна всезатятіша священна національновизвольна боротьба кращих й найбільш совісних наших патріотів украінців ... Тисячі людей помордовано й десятки убиті+Борімося ! Поборемо й з Богом й Кобзарем будем вічно й славно жить....Помянімо й не зрадьмо Героів ! Читайте статтю УПА про визначення ВОЖАКОМ Киіві МАЙДАНУ патріота УПА січеславця\тризубця Дмитра ЯРОША який є тут на фото 1998р з генералом УГВР Голодюком\Дністром http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER?feature=watch Долучайтеся та агітуйте інших в інтернетдрузі до нас офіцерів\священників УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА \є два акаунти  старий http://narod.i.ua/user/2689697/    й  новий  http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ\ поки що діючий один з трьох 2 інші блоковані  !\ http://vk.com/id96331778  ОДНОкласНИКИ http://www.odnoklassniki.ua/profile  Слава синеокому русому Нашому Предоброму  Богу ІСУСУ й Пресвятій Бородиці ...ЩАСЛИВО ! СЛАВА УКРАІНІ ! БУДЬМО )))    

90%, 19 голосів

10%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
15

Коментарі

128.01.14, 00:51

тільки Правий сектор.інших варіантів немає.

    228.01.14, 15:10

      328.01.14, 19:13

        428.01.14, 20:32Відповідь на 1 від Остап 88

        Помянімо й не зрадьмо Героів http://blog.i.ua/user/4400999/ ФотоАКЦІЇ Памяті ГЕРОІВ Крут в дні КУЧМОкратії КОМУНОРЕВАНШИЗМУ 1998р+- Крути !
        Їх — юних сміливців, лиш жменька була —
        Із серцем зі сталі і духом з граніту.
        О, велич летіла у вічність з їх лав
        І чин їх навіки став юності міфом.
        Мчав зойк слабодухів, за ними у путь:
        — Куди вам? Ви ж діти!.. Загинете дармо...
        — О, ні! Бо ще завтра за нами підуть
        Мільйони! На славу ми змінимо ярма!
        Чи стримати тих, в кого серце з вогня,
        Хто душу завзяту до бою напняв,
        Хто любить Отчизну глибоко, пречисто?
        О, прийде, Вкраїно, Твій радісний день —
        Поглянь же — мільйони до бою веде
        Крізь бурі сердиті, жорстокі — їх Триста+Цей вірш написав в Прикарпатті в бункері УПА Героїчний офіцер УГВР"Марко БОЄСЛАВ"\ Дяченко Михайло+Слава Україні

          528.01.14, 21:53

            628.01.14, 22:07Відповідь на 5 від ir-ris

            Дякуємо Одесі за приєднання! Разом з нами Бог і ми переможемо!

              728.01.14, 22:14Відповідь на 5 від ir-ris

              Гей у лузі Червона Калина похилилася!
              Чомусь наша славна Україна зажурилася!
              А ми тую Червону Калину підіймемо,
              А ми нашу Славну Україну -- гей гей розвеселемо!

                828.01.14, 23:13Відповідь на 6 від Magneto83

                  928.01.14, 23:14Відповідь на 7 від Magneto83

                    1028.01.14, 23:38Відповідь на 9 від ir-ris

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна