хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Мені приснилось, що я померла

  • 14.10.11, 22:37
Мені часто сняться сни, непов*язані з моїм життям і роботою свідомості. Я довго терпіла(цілий день) і мушу розповісти: мені приснилось, що я померла! .....Я в церкві, всі прощаються...Спочатку найрідніші...їхні слози капають мені на руки , обличчя, коли вони мене цілують, але я не відчуваю холодні дотики жалю на собі, я нічого не відчуваю. А всі цілують мої - не мої руки і не бачать нічого за пеленою сліз. Мені стало їх дуже жаль,але я не змогла заплакати,ніби ніколи й не вміла. натомість я чую всі їхні душі, вони безслівно промовляють до мене, виказують свої жалі , свої докори мені. я чую всі незавершені мої справи, всі недосказані слова, всю недодану, недоотриману любов, всі події, яким не дано здійснитись...Я хочу промовити, я кричу, що все це не правда, що я ще народжу батькам онуків, а бабусі - правнуків, що  я ще не раз буду смішити їх, як роблю це завжди, ще не раз вони будуть їхати і молитись, а я буду запевняти, що воджу автомобіль зовсім безпечно, ще не раз буду сварити сестричку за просиджування годнами вконтактах, ще не раз готуватиму вечері і пекти "Перлинки", ще не раз прийду і вимагатиму вивчити слова, мої маленькі учні, це ще не кінець, я обов*язково знайду свою половинку і у нас буде гарна сім*я, ще не....А люди все йдуть і йдуть , безмовно виговорюючи свої і мої сподівання, обличчя в стають незнайомі й далекі , наче з іншого життя, події невідомі і незакінчені...Я хочу їм довести, що я жива, люди, ви даремно прийшли, принесли квіти, я їх люблю але навіщо чорні стрічки, вінки і все це!??!!...Мене ніхто не почув, від шоку і перенапруження я пркинулась, я боялась чи жива, ущипнула себе, встала, реревірила своїх, всі мирно спали, це був лише сон..Але це було моє життя, взагалі, чесно, я не знаю, що це було, але обов*язково  виконаю всі обіцянки, дані собі й іншим. Маленька Софійко, скоро я до тебе приїду.
4

Коментарі

Гість: HomoHomini

114.10.11, 23:22

Забудьте про все дурне. Побажаю вам гарного настрою.

    214.10.11, 23:27Відповідь на 1 від Гість: HomoHomini

    Дякую дуже.Взаємно. насправді я і досі в шоці, такий сон, ніби реальність. І треба ж щоб такому оптимісту , як я таке приснилось! Звідки взялось?!

      315.10.11, 00:13

      Може дійсно -- Ви забагато даєте обіцянок?

        Гість: Де_Пабло

        415.10.11, 01:59

        Маленька Софійко - это твоя сестра или племянница?

          515.10.11, 23:16Відповідь на 3 від Neytralitet

          Та ніби стараюсь всі виконувати, але до подруги ніяк не виходить поїхати, а вона стала мамою, живе делеченько від мене і мене мучить , що я її не прив.як слід

            615.10.11, 23:17Відповідь на 4 від Гість: Де_Пабло

            це маленька моєї подруги, їй місяць

              715.10.11, 23:33

              Взагалі-то сон корисний, від допоможе зрозуміти, на скільки ти любиш життя насправді, на скільки хочеш жити і радіти цьому, і, головне, не марнувати на щось не гідне. Дивно, що ця замітка у мене не з"явилась в активності друзів. Всього тобі хорошого, а Софійці привіт)), хай росте гарною, здоровою і розумною дівчинкою))

                Гість: kupec04

                815.10.11, 23:39

                  915.10.11, 23:45Відповідь на 7 від Дітмар

                  Дякую дуже! Обов*язково передам. У гарної мами(а з нею ми ділили 5 років студ.лаву і я знаю) гарна доця, буде розумницею . Чому не з*явилась, може ти видалив мене?

                    1015.10.11, 23:46Відповідь на 8 від Гість: kupec04

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна