хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Rolls-Royce представила розкішний концепт майбутнього

Фотография
Фотография
На думку представників компанії, саме так виглядатимуть розкішні автомобілі вже в найближчому майбутньому.
Концепт-кар Rolls-Royce був створений в рамках програми Vision next 100. Вишуканий лімузин проектувала команда дизайнера Жиля Тейлора, який розповів, що хотів передбачити потреби і очікування власників дорогих автомобілів на 100 років вперед. У підсумку фахівці трохи відійшли від класичного почерку Rolls-Royce, створивши концепт-кар згідно передових технологій і автомобільних трендів.

Модель 103EX це безпілотний електромобіль з двома моторами, потужність кожного з яких складає 250 кВт. Раніше компанія не випускала автомобілі з електроприводом і вже тим більше не займалася виробництвом безпілотників. Однак з розвитком і активним впровадженням передових технологій все змінюється. І, найімовірніше, зовсім скоро на багато моделей Rolls-Royce почнуть встановлювати потужні та економні електромотори.

Дизайн салону автомобіля цікавий тим, що перший ряд сидінь відсутній. Унікальна модель проектувалася відповідно до концепції «Безтурботна подорож», тому тут немає місця для водія. Всі функції з управління бере на себе віртуальна система з штучним інтелектом. Цікаво, що у системи навіть є ім'я - Елеанор. Крім управління автомобілем, роботизована помічниця також зможе нагадувати власнику транспортного засобу про важливі зустрічі і дати, рекомендувати більш зручний маршрут, давати корисні поради і навіть розважати пасажирів під час довгої поїздки.

Як і слід було очікувати, дизайн концепт-кара Rolls-Royce досить неординарний і епатажний. При цьому компанія продовжує слідувати своїм традиціям, роблячи автомобілі максимально зручними і стильними. У підсумку концепт-кар гармонійно поєднує футуристичні елементи стімпанк і впізнавані лінії Rolls-Royce.
Фотография
Фотография
Фотография
Фотография
Цікаво, що сам дизайн може бути виконаний так, як захоче замовник. Rolls-Royce орієнтована на створення ексклюзивних одиничних екземплярів, тим більше що тепер завдяки аддитивним технологіям майбутній власник серійного автомобіля зможе особисто підключитися до процесу розробки дизайну. На думку Жіля Тейлора, 3D-друк стане незамінним засобом створення внутрішньої обробки і елементів оформлення, що зробить кожну модель серійного автомобіля дійсно унікальною.
0

Коментарі