хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

На всіх муніципальних будинках Австралії планують встановити ..

На дахах муніципальних будинків майже 800 тис. австралійців будуть встановлені сонячні батареї в якості джерела енергії. Про це повідомляє австралійське інтернет-видання Renew Economy.
На даху кожного муніципального будинку встановлять сонячні батареї потужністю 2 кВт. Таке рішення влада Австралії прийняла відповідно до нової політики країни в галузі охорони природи. Як зазначає видання, це дозволить кожній родині заощадити 780 австралійських доларів в рік.
Изображение
Заступник керівника партії «зелених» сенатор Лариса Вотерс заявила, що сьогодні в Австралії є нерівна система, в якій громадяни, які мають найнижчі доходи, змушені платити найвищу ціну на електроенергію в старіючих будинках. Будинки ці експлуатувати неефективно: в них жарко влітку і холодно взимку. Тепер, як каже Вотерс, завдяки плану підвищення енергетичної ефективності країни неповні австралійські сім'ї, люди похилого віку і молодята зможуть заощадити близько близько 1 075 австралійських доларів на домогосподарство на рік, а також зможуть скоротити обсяги викидів парникових газів в атмосферу.
Нагадаємо, до 2030 року Австралія планує отримувати 90% енергії від поновлюваних енергоджерел і подвоїти ефективність енергоспоживання. На реалізацію цього плану переорієнтації влади має намір витратити 240 млн. австралійських доларів. Програма торкнеться 421 тис. місцевих домогосподарств. 

Вже через чотири роки планують втілити в життя багато пунктів цього плану. Головна мета програми – максимальне зниження споживання енергії домогосподарствами. Крім того, для зацікавлених у розвитку застосування альтернативної енергії передбачено навчання і працевлаштування. До реалізації плану мають намір залучити щонайменше п'ять тисяч осіб.
0

Коментарі