хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Рейтинг оригінальних стартапів

Не всім стартапам вдається показати блискучий результат і успішно реалізуватися на ринку. Подивимося на п'ятірку кращих, яким вдалося завоювати аудиторію і добитися успіху в бізнесі.

При зайвій вазі

Тарілка для зниження калорійності. Її створили в Бангкоку підрозділ агентства BBDO і Тайський фонд охорони здоров'я.
У тарілку вбудували 500 заглиблень, здатних поглинати жир. Завдяки цьому страва стає менш калорійною. Поверхня легко миється, і тарілка підходить для страв в ресторанах.
Зараз випущений тестовий зразок. Чи відбудеться масовий випуск, невідомо.

В дорогу
Стартап Fontus з Австралії створив пляшку, що самостійно наповнюється водою. Охолоджене повітря конденсується і через фільтр проходить всередину пляшки, а вже у вигляді води проходить мінералізацію. Пляшка об'ємом 0,5 літра набирається за годину при температурі +30 і вологості 80-90%.
Випускається для піших туристів (Airo) і для велосипедистів (Ryde). Ціна - 165-200 доларів.

3D-технології
3D-принтери, здатні друкувати піцу або спагеті, одяг і багато іншого, знаходять відгук у користувачів.
Наприклад, створені купальники, які видаляють забруднення під час плавання. У них вбудована змінна губка, вистачає її на 20 купань. Автори купальника - професори і студенти Каліфорнійського університету. Також вони обіцяють випустити шорти, що  очищають воду,   для серфінгу і гідрокостюми.
Прототип Foodini, що друкує їжу, створили в Natural Machines. В капсули завантажуються складові страви, і пристрій друкує їх по необхідній формі. Принтер «готує» сендвічі з булочками і двома видами соусу.
Ресторани високого класу вже почали використовувати пристрій. Ціна його - $ 2000..

Завжди на зв'язку
FlameStower - прилад для зарядки смартфона від багаття. Металева пластина, що нагрівається  і чаша для води викликають струм, термоелектричний перетворювач дозволяє здійснити зарядку. Ціна приладу - всього $ 99.


Смарт-годинник
Лабораторія Future Interfaces Group створила прилад для перетворення шкіри в сенсорний екран. Пристрій складається з кільця і браслета, які надягають на різні руки і передають один одному сигнали. Гаджет управляється натисканнями і жестами. Одяг не заважає роботі.
0

Коментарі