хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Tesla model 3. з 2025-го без дизельних та бензинових авто. а,

Изображение
Довгі черги, що нагадують штовханину в магазинах Apple за часів перших моделей iPhone, вишикувалися всюди, від Гонконгу до Вашингтона. Люди вишикувалися, щоб встигнути зарезервувати новинку Tesla. При стартовій ціні в 35 000 доларів Model 3 коштує в два рази менше, ніж попередні моделі Tesla. Тільки що Елон Маск показав довгоочікуваний електромобіль, хоча і не повністю – за його словами, щось зміниться, а щось відполірується. І доступний Tesla Model 3 повинен стати нашим провідником у світ електромобілів
 «S і X оплатили розробку Model 3, – сказав на початку виступу Маск. – Дякуємо!».
· Model 3 розганяється від нуля до сотні за 6 секунд, це швидше, ніж Chevy Bolt, про який ми скажемо трохи нижче. Втім, це стандарти 90-х.
· Автопілот (фірмова функція Tesla) стає стандартним для автомобілів компанії. І це не дивно.
· Model 3 замовили вже 115 000 чоловік.
· Виглядає Model 3 шикарно.
Рейтинг безпеки в кожній категорії – 5 зірок.
· У машину поміщається 5 дорослих, багажник спереду і ззаду.
· Ніякого бензину, чиста електрика.

Изображение
Більшістю голосів нижня палата голландського парламенту підтримала рішення більше не дозволяти продаж нових бензинових або дизельних автомобілів з 2025 року, інформує insideevs.com. Таку пропозицію було подано Лейбористською партією, яка сприяє переходу Голландії на електротранспорт найближчими десятиліттями.
Якщо всі заходи для цього будуть виконані, в 2025 році автомобілі з нульовими шкідливими викидами будуть доступні до придбання. Ті приватні особи чи підприємства, що потребують транспортних засобів на бензині відтепер мають покладатися на використовуваний сегмент ринку. Хоча очевидно, що є багато розбіжностей з приводу такого радикального плану, лідер лейбористів Diederik Samsom вважає, що план цілком здійсненний. 
Минулого року в Парижі 8 американських штатів і 5 країн (одна з них Нідерланди) приєдналися до Міжнародного Альянсу автомобілів з нульовим рівнем викидів (ZEV), пообіцявши збільшити продажі електромобілів до 2050 року. 


Изображение
Індійський уряд хоче перевести всю країну на електричний транспорт до 2030 року, повідомляє ресурс geektimes.ru. Для цього уряд готує програму, за якою громадяни зможуть брати електромобілі в кредит без початкового внеску, а виплачувати за них тими грошима, які вони інакше витратили б на бензин.
Індія займає шосте місце в світі по споживанню нафти, при цьому власний видобуток покриває потреби лише на чверть. Більшу частину дефіцитної сировини країна імпортує.
Уряд виношує амбітні плани по поширенню електричного транспорту, спираючись на досвід заміни ламп на енергозберігаючі лампочки на основі світлодіодів. Дорожнеча LED-ламп була компенсована урядовими дотаціями і централізованою системою розподілу - на них не накручували свій прибуток роздрібні продавці, а оплачувати лампочки також можна було в розстрочку. Зараз планується поширення енергоефективних вентиляторів і кондиціонерів повітря.
Проблемою залишається відсутність електрики в безлічі бідних сіл. За оцінкою уряду, приблизно 50 мільйонів домогосподарств досі не мають доступу до електрики.
Не зовсім ясно, чи будуть індійці переходити на електричні мотоцикли замість бензинових. Електромотоцикли поки є дивиною, і в той же час в країнах Азії двоколісний транспорт є найпопулярнішим засобом пересування.
0

Коментарі