хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

3d-друк. порятунок, їжа, розваги.

Изображение
Пацієнту вперше імплантували "3D-хребці"
Першу в історії операцію подібного роду провели в Австралії.
Пацієнту в Австралії вперше імплантували штучні хребці, роздруковані на 3D-принтері, передає ABC News.
Відомо, що пацієнтові замінили два хребця, в іншому випадку він міг би залишитися паралізованим назавжди.
Вік пацієнта становив 60 років. В клініку він потрапив, будучи в дуже важкому стані, страждаючи на рак двох хребців. За прогнозами лікарів, рак міг поширитися далі й паралізувати спинний мозок. А це призвело б до повного паралічу.
В даному випадку медики змушені були скористатися сучасними технологіями. Перед операцією були роздруковані на 3D-принтері два хребця, при створенні яких були враховані всі особливості будови людського тіла.
Після цього була проведена операція, в ході якої уражені раком хребці були замінені на штучні.
В результаті, після 15-годинної операції, медики змогли повернути пацієнтові здоров'я. Завдяки новим імплантам він знову може повертати голову і піднімати руки.



Изображение
Edible Growth: нова концепція 3D-друку їжі
3D-друк їжі - популярний  нині напрямок. Шоколад або страви для літніх, створені за допомогою тривимірної технології, вже не дивують.
Хлоя Рутцервельд, дизайнер їжі і автор концепції Edible Growth, пропонує змінити підхід і створювати натуральну і здорову їжу.
3D-друк дозволить створити елементи для вирощування їжі: зерна, дріжджі, ґрунт і гриби. Їжа, вироблена фабриками, нерідко сприймається як несмачна і нездорова. А технології дозволяють це змінити. Основні цілі проекту: скорочення харчового ланцюжка, зниження кількості відходів, підвищення якості продуктів.
Рутцервельд стала учасником Next Nature, отримала нагороди і виступала на TED. Видання Financial Daily внесло її в список 50 талановитих молодих підприємців.
Подрібнення - неефективний спосіб приготування їжі, в ході якого втрачаються вітаміни і мінерали. Edible Growth створює «екосистеми» з рослин і грибів, які вже через 5 днів готові до вживання. 3D-друк підтримує ферментацію і фотосинтез, і виробництво їжі стає ефективніше.



Изображение
Секрети створення 3D-друкованої танцівниці з кліпу Chemical Brothers

Кліп The Chemical Brothers "Wide Open», випущений зовсім недавно, набрав вже більше 8 мільйонів переглядів. Про вихід вражаючого відео і спільну роботу зі студією Dom & Nic вже писали раніше.
В цьому треку взяв участь музикант-мультиінструменталіст Бек (Beck). Але найбільше вражає танцівниця, яка в процесі всього відео трансформується в 3D- друковану версію себе. Аналогічний сюжет має відео«Behind the Scenes».
Кліп знімав режисерський дует Dom & Nic, а візуальні ефекти створювалися на студії The Mill. Ефекти створювалися за допомогою 3D-сканера LIDAR. Застосовувалася технологія захоплення руху і 3D-трекінг.
Задум відео, показати почуття втрати, передати, як щось повільно вислизає від тебе. Для цього задуму було знято відео з безперервним кадром довжиною 4 хвилини. У ньому використовувалося 7000 уривків.
Для вирішення цього складного завдання задіяли команду з візуальних ефектів, 3D- і 2D-художників
0

Коментарі