хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

$1 млрд на розвиток велосипедної інфраструктури

Як для країни всього з 5 мільйонами мешканців, Норвегія пропонує інвестувати величезну кількість грошей на модернізацію своєї велосипедної інфраструктури. В рамках плану оголошеного минулого тижня, країна інвестує $ 923 млн, щоб створити 10 широких шосе на дві смуги, що перетинатимуть дев'ять найбільших міст Норвегії. Ключовим компонентом плану є скорочення викидів транспортом Норвегії на 50%.
Нові шосе пов'яжуть 9 міст з передмістями, розширюючи захищену велосипедну мережу поза міськими осередками через приміські райони і сільську місцевість.
Изображение
Однак план має й певні недоліки. Зокрема, на шляху велосипедиста буде багато пагорбів, які треба здолати. В кінцевому рахунку, уряд Норвегії сподівається переконати цілих 20% від усіх пасажирів пересісти з автомобілів на велосипеди. Дехто розраховує й на те, що з розвитком інфраструктури у країні відбудеться сплеск продажу електричних велосипедів. В цілому, Норвегія хотіла б мати нульове збільшення кількості автомобілів у своїй країні вже до 2030 року. 
Перевагою для Норвегії стане низький рівень викидів вуглецю, що призведе до збільшення тривалості життя і поліпшення здоров'я громадян. План передбачає, що кожен зможе зробити вибір на користь їзди велосипедом навіть у похмурі й морозні норвезькі зимові дні.
0

Коментарі