хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Дайджест 7381АК - останній в 2015

Изображение
Як хмарні сервера безкоштовно опалюють будинки в Нідерландах

Традиційно для захисту серверів від перегріву в центрах обробки даних використовуються великі промислові системи охолодження, які відводять тепло від будівель і охолоджують сервера. Тому більшість інтернет-гігантів часто розміщують свої дата-центри в північних країнах, де переважають низькі середньорічні температури, щоб здешевити процес охолодження серверів.

Изображение
Міні-фабрика, яка перетворює макулатуру в офісний папір

Принтер Epson Paperlab здатний виробляти 6720 аркушів паперу протягом одного робочого дня. Починаючи з наступного року, офісні центри зможуть обзавестися власним центром з переробки паперових відходів і виробляти офісний папір необхідної щільності формату А3 і А4. Це перший компактний апарат, який переробляє папір без води.



Изображение

SolaRoad 
Пройшов рівно рік з моменту відкриття сонячної велосипедної доріжки SolaRoadнедалеко від Амстердама. Результати здивували навіть самих розробників. На кожен квадратний метр доріжка виробила в середньому 70 кВт / год чистої енергії, цього достатньо, щоб забезпечити електроенергією три будинки. 

Изображение

Складаний велосипед важить всього 6 кг

Складані велосипеди зручні для зберігання в невеликих приміщеннях, але вони все ж трохи важкуваті. Британські розробники Hummingbird запропонували унікальний велосипед з вуглецевого волокна, який важить, як кавун і складається просто, як парасолька.

Изображение
Будинок, який споживає енергії не більше лампочки

Сім'я британського судового пристава збудувала будинок, спроектований за стандартами, які були розроблені в Німеччині на початку 1990-х, відомих як«Passivhaus». З вигляду звичайний будинок споживає енергії всього на 22 $ на рік, включаючи опалення, світло, гарячу воду і кухню.

Изображение
Коли в досвіді роботи є прогалини
Складаючи резюме, можна піти на маленьку хитрість. Але тільки на маленьку! Мова про те, щоб не конкретизувати місяці закінчення однієї роботи і початок іншої, а вказувати тільки роки. Так прогалини, якщо вони не більше 12 місяців, просто ховаються. Тим, у кого вимушена перерва розтягнулася довше, ніж на рік, рекомендується скласти так зване «технічне» резюме: в ньому  спочатку перерахувати список своїх навичок, реалізованих проектів і так далі

Изображение
Головний біль фрілансера та Як бути продуктивним на віддаленій роботі


У форматі віддаленої роботи багато переваг - економія часу на дорогу в офіс і додому, відсутність необхідності брати участь в офісних інтригах, можливість працювати в зручному графіку, комфортні умови і без дотримання дрес-коду.

0

Коментарі