хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Кого дратує новорічний корпоратив

Изображение

Друга половина грудня - час передсвяткової суєти. ... звіти, плани роботи на наступний рік і підготовка до новорічних корпоративів. Проте криза та інші негативні події в країні позначилися на бюджеті і настроях, у зв'язку з чим деякі компанії відмовилися від святкувань. За даними опитування hh.ua, Новий рік не будуть відзначати в кожному п'ятому офісі. Для порівняння: торік корпоратив не проводили тільки в одній з десяти компаній.

Більшість  все ж мають намір зібратися і відсвяткувати Новий рік у колі колег. Хоча кожен п'ятий колектив відмовився від святкувань, Новий рік незмінно залишається першим у рейтингу офісних свят. По своїй популярності йому поступаються навіть річниці заснування компаній, дні народження та професійні свята. А ось святкування Різдва стає більш поширеним в українських офісах. Якщо в 2014 році його збиралися святкувати 8% , то через рік їх кількість зросла до 12%. Таким чином, в 2015 році Різдво увійшло в десятку найпопулярніших офісних свят.

Події в країні відбилося на передсвятковому настрої . Тільки двоє з п'яти раді новорічному корпоративу. Раніше Новий рік у колі колег подобалося відзначати кожному другому офісному співробітникові.
0

Коментарі