хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Fenway Farms - органічна ферма на даху стадіону

Изображение
Изображение
Изображение

На даху стадіону бейсбольного клубу Boston Red Sox, міські активісти створили повноцінну органічну ферму і тепер пригощають уболівальників зеленню замість попкорну.

1500 кв.м. даху одного з найвідоміших бейсбольних клубів тепер відведено під вирощування овочів, зелені і фруктів. Щорічно ферма даватиме до 2 тонн свіжих продуктів, які йтимуть на приготування страв тут же, в спортивному ресторані.

Спочатку була ідея просто озеленити дах спортклубу, щоб зменшити витрати на охолодження приміщення в жарку пору, але потім її вирішили перетворити в повноцінну суспільну ферму. Кухарі спортивного клубу замовляють, які овочі вирощувати на фермі, щоб включати їх в своє меню.

«Огірки пішли дуже добре,» говорить генеральний директор Грін Сіті і засновник ферми, Джессі Banhazl, «ми зібрали 270 кг огірків в 2015 році. Кале, салати, морква, перець і баклажани також дали хороший урожай цього року. »
Джессі була здивована несподівано великому врожаю полуниці, так що довелося внести зміни в плани посадки на наступний рік, щоб включити більше ягід і фруктів в кондитерську Fenway Park.
Сам город складається з модульних контейнерів, які заповнені 20-см шаром грунтосуміші з вермикомпосту і підведена система зрошення.

0

Коментарі