хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

6 причин чому багатії нової епохи носять одне і те ж кожен день

1. Менше рішень - менше втоми.

Цей феномен вже помітили і довели вчені-психологи. Про нього навіть написано у "ВІКІПЕДІЇ". Суть в тому, що для вашого мозку немає різниці: важливі вирішення приймаєте чи ні. На рішення, що вдягнути перед поїздкою  в офіс, потратиться стільки ж енергії, як би ви вирішили випросити надбавку

Для людей, які приймають важливі рішення кожного дня, зникнення одного з них вже є важливим плюсом. Відмовтесь від зайвих питань і у вас залишиться більше ментального простору і енергії на важливі справи і завдання
Цьому правилу слідує, наприклад Президент США Барак Обама.
"Ви могли  помітити, що я ношу тільки сірі та блакитні костюми. Я намагаюсь зменшити  кількість рішень, які потрібно прийняти. І не хочу думати, що на мені і що вдягти. У мене багато інших важливих питань, на які треба дати відповідь".


Марк Цукурберг  робить те ж саме по тим же причинам. Більше того, молодий міліардер досі їздить  на старій Honda Accord. Просто не хоче міняти авто, щоб не гаяти час на адаптацію до нього.


"Я відчуваю,  що не зможу робити свою роботу, якщо буду витрачати енергію і сили на дурні і необов'язкові  в житті речі......"



2. Менше витрачаєш часу.

Ми навіть не підозрюємо, скільки всього можна встигнути, якщо не тратити час на зайві речі.  Але як тільки ви  почнете це робити , зрозумієте скільки у вас свободи та можливостей. 


П'ять років тому я вперше спробував себе в експерименті Prjocet 333. Суть в тому, щоб за три місяці  скоротити кількість предметів власного гардеробу до 33. Проста ідея виявилась, ще й дуже корисною.

Перевага мінімалистичного гардеробу : ви даруєте собі час. Вранці вам легше зібратись на роботу. Менше тратите часу на покупки одягу, прання та прасування. 


3. Менше стресів.

Матільда Каль, арт-директор, теж носить одні й ті ж наряди кожен день.  Це дозволяє позбутись зайвих стресів, пов'язаних з продумуванням свого зовнішнього вигляду вже через кілька хвилин після сну.    
"Це   надто формально. А це - вульгарно. Надто коротке.  Яким би вибір не був, виходячи на вулицю доводиться шкодувати про нього. Тепер - шовкова сорочка і чорні штани. Найкращий вибір. І мінус одне переживання.  "

4.Економія часу.

Крістофер Нолан автор двох останніх "БЕТМАНІВ" .

Так от, газеті  New York Times Magaizne він сказав, що "вирішувати  щоранку, що вдягнути -  це порожня трата свого життя". Вузький темний піджак, блакитна сорочка, чорні штани - його вибір .

5. Це ознака зрілості .

Аліса Грегорі,письменниця,  журналу J.Crew - " ... люди повинні ставитись до одягу, як до уніформи, але модна індустрія забила їм мізки"
"Одяг - найдешевший, простий і розумний спосіб відчути себе знаменитістю. І коли ви продовжуєте наряжатись, це швидше ознака ментальної незрілості. З віком у людей пріоритети змінюються...."
Сама Аліса завжди носить тільки темні кофти і джинси


6. Менше грошей будуть потрачені даремно.

Середній американець витрачає на одяг $ 1 700 на рік. В Україні на одяг витрачають близько 10% власного бюджету. Може здатись, що це не так багато, але здебільшого це гроші витрачені на одяг в якому не має потреби. 
Якщо ставитись до свого іміджу не так прискіпливо, то можна знайти краще використання власним грошам.
0

Коментарі