хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

3D і Україна.

Євген Кожуховский: «Як Україні встати з лави запасних і увійти у вищу лігу 3D-друку?» Евгений Кожуховский: «Как Украине встать со скамейки запасных и войти в высшую лигу 3D-печати?»

У всьому світі вже зрозуміли: тривимірний друк - це серйозна економія фінансових і людських ресурсів, а також спосіб створювати ексклюзивні індивідуальні речі. Компанія IDC проаналізувала, що розміри ринку 3D в світі через два роки мають зрости у десять разів.
А як із цим справи в Україні? На вітчизняному ринку попит на стадії формування, обладнання вже продають в інтернет-магазинах, а також на спеціалізованих майданчиках по реалізації витратних матеріалів, надання послуг сканування та ін.
 
 
 
 
На 3D Print Conference Kiev ви побачите практично все, що можна створити за допомогою 3D-принтера: одяг, предмети інтер'єру, прикраси, їжу, звичайно ж, шоколадні фігурки і багато-багато іншого. А головне - ви зможете навчитися створювати все це самостійно.
Протягом усього дня  відбуватимуться захоплюючі майстер-класи для бажаючих розвиватися в сфері технологій 3D-друку і сканування.
 
Програма майстер-класів на 3D Print Conference Kiev включає в себе повний спектр знань з 3D-друку, а не окремі сегменти. Даний захід буде цікавим студентам, інженерам, молодим розробникам і навіть досвідченим фахівцям. Організатори працювали над програмою майстер-класів майже рік і зібрали для вас тільки найцікавіше, важливе і корисне.
 
До списку міжнародних учасників 3D Print Conference Kiev приєдналася бельгійська компанія Materialisе - розробник вузькоспеціалізованого програмного забезпечення для 3D-друку.
Компанія без перебільшення є одним із стовпів сучасних адитивних технологій. Що вже говорити, якщо в цьому році Materialisе святкує 25 років на ринку 3D-друку. Вона співпрацює з такими потужними концернами, як Porsche, Sony, Bosch, команди Формули-1, Reebok і Rolls Royce.
Можливість зустрітися і поспілкуватися з представниками цієї компанії випадає дуже і дуже рідко, а дізнатися, над чим команда Materialisе працює в даний момент, практично неможливо.
 

На щастя для учасників 3D Print Conference Kiev, компанія зробила виняток і 10 вересня відкриє завісу, яка приховує дорослий світ адитивних технологій.
З гордістю повідомляємо, що на сцені виступить Кірєєва Дарья - інженер служби підтримки в міжнародному сервісі по 3D-друку.
У своїй доповіді вона розповість про реальні кейси, над якими працювала компанія всі ці роки, і матеріали, які в кращому випадку з'являться на ринку лише через кілька років:
Лазерна стереолітографія.
Лазерне спікання: плюси, мінуси, як працює.
Досвід застосування 3D-друку: від подіуму до космосу.
Специфіка використання матеріалів: polyamid, alumide, TPU 92A-1, дерево, titanium, Protogen White, прозорі смоли.
 
Довгоочікувана подія відбудеться 10 вересня 2015 го і обіцяє показати адитивні технології у всій красі. Судити про це можна не тільки по діловій програмі, але і по експонентам, які представлять свої стенди в демозоні івенту. Одним з них стане майстерня NJ.Print3D.
NJ.Print3D спеціалізується на створенні прототипну моделей з метою подальшого використання в масовому виробництві, дизайнерської розробки зразків, для застосування в різних 3D-сферах.
Майстерня бачить свою мету не тільки в наданні 3D-послуг високої якості, але і бажає стати гідним конкурентом для іноземних брендів.
 
Клієнти NJ.Print3D - це ті, хто цікавляться отриманням гарної продукції від національного виробника за частиною 3D-друку, моделювання, сканування і прототипного створення деталей спеціалізованого значення.
Компанія займається лазерної порізкою матеріалів, фрезеруванням і гравіюванням на спеціальному обладнанні, прототипним моделюванням і наступним друком, моделюванням та принтингом протезних елементів, моделюванням виробів для ювелірних майстерень, створенням подарункових моделей, виготовленням точних копій людей та архітектурних будівель, дизайнерськими елементами. У список послуг NJ.Print3D входить виготовлення рекламної продукції: логотипів, брелків, елементів стилю фірми. Також тут можна купити 3D-обладнання та навчитися його використовувати.
У демозоні заходу NJ.Print3D представить свої кращі розробки, продемонструє їх функціональні можливості, вироби, які можна виготовити з їх допомогою.


7381АК
0

Коментарі