хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

"Чому саме у нас?". П'ять відповідей!

 

Йому не цікаво, скільки місяців ви шукаєте роботу: він хоче знати, що в описі вакансії вас привабило. Зацікавлений співробітник працює в компанії краще і довше, і знайти такого - радість для роботодавця. Тому спробуйте зрозуміти, чого чекаєте від майбутньої роботи. Це додасть впевненості на співбесіді: ви будете знати, куди і навіщо прийшли. Ми знайшли п'ять прикладів, які допоможуть дати чесну і цікаву відповідь.
 
1. «Я користуюся вашим продуктом день / тиждень / все життя. Він мені подобається, тому що ... »Зацікавленість в результаті роботи - найкраща мотивація. Спробуйте дізнатися про діяльність компанії, особливо якщо раніше про неї не чули. Ви зрозумієте, чим належить займатися, і розповісте, що можна поліпшити.
 
2. «Я багато чув про корпоративну культуру у вашій компанії. Мені здається цікавою система мотивації і подобаються умови роботи ». Комфортні умови - запорука того, що ви затримаєтеся на цій роботі довше. Зайдіть в розділ «Про компанію» на сайті: це головне джерело інформації. Прочитайте відгуки, подивіться сторінки в соціальних мережах. Розкажіть про свої враження на співбесіді. Навіть якщо чули щось тільки від працюючих в ній друзів, це покаже, що ви не випадкова людина.
 
3. «Мені подобається, що ви дбаєте про якість життя людей і поліпшення ситуації в галузі». У багатьох компаній є ідеологія. Розкажіть, чому вважаєте це важливим.
 
4. «Я знаю людей, які працюють у вас. Бачив акаунти співробітників в фейсбуці: у нас багато спільних інтересів. Упевнений, що ми знайдемо спільну мову ». Влитися в робочий колектив на новій роботі - непросте завдання. Якщо ви відчуваєте, що будете «своїм», скажіть про це на співбесіді.
 
5. «Я хочу розвиватися в своєму напрямку, і мені подобається корпоративне навчання у вашій компанії». Відкрито говоріть про кар'єрні цілі. Якщо амбіції обгрунтовані, рекрутер оцінить вашу зацікавленість.
 
Уникайте занадто загальних або коротких відповідей. Спробуйте запитати, чому саме вас запросили на співбесіду. Це стане початком цікавого діалогу та відведе від відповідей на нудні питання.


7381АК
0

Коментарі