хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Для потрійного результату!

Більшість з нас виросли в суспільстві, де успіх нагороджується, а провал карається. Це починається ще в дитинстві, коли ми тільки встаємо на ноги. І продовжується в школі, у спорті і на роботі.
 
Заохочувати успіх і карати за невдачу здається абсолютно логічним. Люди, як ми вважаємо, заточені повторювати дії, які призводять до похвали. І уникати дій, за які карають.
 
Однак .......: У більшості сфер, де люди вчаться, змагаються, переможців меншість. І коли  нагороджують тих, хто виграв,  одночасно засуджуєють більшість, за те, що вони не виграли.
 
Ті кілька людей, які завжди на вершині, процвітають при такому підході (і впадають у страшну депресію, коли не досягають успіху). А решта поступово перестають навіть намагатися ...
 
Постійний  вплив покарань і  несхвалення створюють тип мислення, з яким людина скоріше не буде навіть намагатися спробувати і потерпить провал.
 
 «Краще не пробувати, ніж пробувати і потерпіти провал». Якщо  були якісь труднощі в роботі, спорті, навчанні, докладалось зусилля секунд 15. І поразка . Однак якщо бути  наполегливим, можна досягти мети. І тільки коли позбутися такого мислення,можна  зробити гігантський прорив у бізнесі і житті.
 
Якщо  хочеш максимальної продуктивності від  підлеглих або дітей, не хвали або карай за результат. Заохочуй процес.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/dlya-potrijnogo-rezultatu/

0

Коментарі