хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Оптові закупівлі продуктів збільшують кількість сміття

Зараз дуже модно стало проводити закупівлі у великих супермаркетах. Це такі сімейні вилазки на вихідні, коли всі купують найнеобхідніше по знижках. Але, згідно з останніми дослідженнями, така економія часу і грошей призводить тільки до одного, збільшенню харчових відходів.
оптовые закупки продуктов: Сознательное потребление
Дуже часто в книгах з фінансової грамотності зустрічається така порада: «Купуйте продукти в оптових магазинах, складайте список необхідних продуктів, відстежуйте акції та сезонні знижки.» Філософія тайм-менеджменту також веде до того, що в магазин краще ходити  якомога рідше, краще раз на тиждень. Таким чином є можливість присвятити час сім'ї і скупитися всім необхідним на цілий тиждень. По суті прекрасна економія часу і грошей. І так живе весь цивілізований світ ...
Ads by BPP Ads(?)Hide ads [x]
пищевые отходы: Сознательное потребление
 
Дослідник Вікторія Лігон з Університету Арізони, стверджує, що споживачі повинні, перш, ніж піти в магазин за продуктами, подумати не тільки про економію часу і грошей, а й про харчові відходи.
Вікторія, щоб «зрозуміти, як люди купують, готують, споживають і викидають їжу», провела дуже докладне дослідження і написала цілу дисертацію. Вона відстежила весь ланцюжок роботи супермаркетів, процес приготування їжі, провела безліч інтерв'ю, вивчила щоденники споживачів і прийшла до наступного висновку:
«Проблема в тому, що люди стали шопоголіками, як це дивно не звучить. Вони стали дуже чутливі до ціни в продуктовому магазині, що як правило, призводить до того, що ці продукти потім викидаються або просто не використовуються ».
У гонитві за хорошою ціною покупці відвідують від 4 до 7 магазинів, щоб закупити всі товари за списком і запастися потрібними продуктами на кілька днів.
«Люди шукають місця, які пропонують кращий продукт, кращі бренди, і найкращі ціни.»
Це призводить до додаткової витрати палива і часто люди купують більше позицій, ніж є насправді в їхньому списку, особливо, якщо вони знають, що в найближчі дні вони сюди більше не приїдуть. Ці додаткові продукти вони не завжди з'їдають особливо якщо часу на приготування не вистачає, а його ніколи не вистачає.
 
«Ми вважаємо, що це дешевше, якщо ми купуємо більше зараз, але ми рідко беремо до уваги, скільки ми викидаємо в кінці кінців.»
Все по суті зводиться до однієї простої речі, чим більше ми заробляємо і споживаємо, тим більше викидаємо.
 
Щоб викидати поменше їжі, дотримуйтеся наступних порад:
поставте в будинку холодильник поменше, і чим менше тим краще
купуйте менше їжі, але частіше. Віддавайте перевагу місцевим сезонним продуктам
зменшіть список потрібних продуктів, плануйте на 2-3 дні, а не на тиждень. Ви таким чином зменшите вірогідність непередбачених ситуацій
вирощуйте власні продукти, так ви навчитеся їх більше цінувати
збирайте органічні відходи окремо, компостуючиь їх.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/optovi-zakupivli-produktiv-u-supermarketakh-naspravdi-prosto-zbilshuyut-kilkist-smittya/

0

Коментарі