хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

13 причин пересісти на велосипед

1. Навколишнє середовище. Велосипед - екологічно чистий вид транспорту, за допомогою якого ми пересуваємося, не шкодячи нашій планеті. Енергія, що генерується нашим рухом не використовує викопне паливо. Таким чином, в коротких поїздках, їзда на велосипеді може зменшити викиди вуглецю до 11%.
2. Їзда очищає тіло. Це дозволяє організму позбавитися від токсинів швидше.
3. Спалювати жир. Навантаження від їзди допомагають контролювати нашу вагу. Велоспорт дозволяє спалювати калорії, протягом 30 хвилин можна спалити до 300 калорій.
4. Поліпшення сну. Фізичні навантаження супроводжуються виділенням ендорфінів в нашому тілі, що позитивно позначається на настрої, і серотонін, який дає нам відчуття релаксації і сприяє сну.
5. Знижує рівень холестерину і тригліцеридів. Спалювання жиру знижує рівень шкідливого холестерину.
6. Робить наше серце сильнішим. Їзда на велосипеді зміцнює наше серце і витривалість.
7. Знижує кров'яний тиск. Зусилля при їзді викликають напругу до тих пір, поки вона не стабілізується. При постійній їзді ми стаємо більш стресостійкими.
8. Зміцнює імунну систему. Коли наше тіло працює добре, ми краще захищені від хвороб
9. Стимулює дихальну систему. Людині в стані спокою потрібно близько 9 літрів кисню в хвилину, а середній велосипедист, під час тренування споживає 80 літрів на хвилину. Наші легені звикають до такої роботи і в нашому звичайному житті не потрібно докладати ніяких зусиль, щоб отримувати кисень.
10. Збільшує опір. М'язова робота, протягом довгого часу, стає важливим засобом захисту для суглобів і стимулює нас поменше сидіти вдома, їздити на велосипеді або прогулюватися з сім'єю. Прокрутка педалей тонізує і зміцнює стегна і ікри.
11. Зменшує стрес і депресію. Їзда стимулює кровообіг, наповнюючи мозок киснем.
12. Затримує наступ артрозу. Це зміцнює зв'язки і сухожилля.
13. Заощаджує. Велосипед може допомогти нам заощадити гроші, не витрачаючи гроші на наші поїздки. Вартість експлуатації та ремонту велосипеда набагато дешевше.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/a13-prichin-peresisti-na-velosiped/
0

Коментарі