хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Глобальна лісова вахта - сервіс для моніторингу світових лісів

глобальная лесная вахта: Blog by saharin: Живая планета Земля, практическое восстановление.

Проект Глобальна лісова вахта (Global Forest Watch) спочатку стартував в 1997 році в якості ініціативи щодо створення глобальної мережі моніторингу лісів, з метою збереження великих малопорушених лісових територій.
 
Але з розвитком online-технологій та соціальних сервісів з'явилася можливість реалізувати новий проект з можливістю колективного моніторингу всіх лісових масивів в реальному часі. У 2014 році Інститут світових ресурсів зробив перезапуск системи.
карта лесных пожаров в России: Blog by saharin: Живая планета Земля, практическое восстановление.
На сьогодні це найбільш широко використовуване джерело інформації, з якого ви можете дізнатися темпи опустелювання і вирубки лісів, випадки лісових пожеж по всій Планеті. І все це максимально наближене до реального часу. тобто новини оновлюються постійно.
З 2000 по 2012 рік світ втратив 2,3 млн квадратних кілометрів (230 мільйонів гектарів) лісового покриву. Для того, щоб оцінити масштаби того, що відбувається, уявіть собі площу в 50 футбольних полів лісу, який зникає щохвилини кожен день протягом 12 років.
 
Країни з найбільшими втратами лісового покриву  -  Росія, Бразилія, Канада, Сполучені Штати та Індонезія.
Тепер немає необхідності шукати якісь цифри, вірити чи не вірити звітам і дослідженням, все можна побачити на цьому сайті з роздільною здатністю до 500 метрів. І кожен житель Планети для себе зможе зробити оцінку того, що відбувається.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/globalna-lisova-vakhta-servis-dlya-monitoringu-svitovikh-lisiv/

0

Коментарі