хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Вантажний сімейний велосипед 3 в 1

Сімейний велосипед trioBike має всі шанси стати ідеальним транспортним засобом, його легко перетворити з громіздкого трициклу з коляскою в самий звичайний велосипед або просто невеликий візок для підвезення продуктів.

TrioBike - це не новинка, а перевірений часом вантажний велосипед, в Данії він вже успішно працює з 2004 року.

Трансформувати конструкцію досить легко. Все, що для цього потрібно, від'єднати «вантажний відсік», і поставити запаску, яка під ним кріпитися, туди, де у звичайного велосипеда знаходиться переднє колесо. Буквально пара хвилин і можна виходити на велопрогулянку. 

 

Насправді небагато велосипедів можна знайти, які б повноцінно функціонували в усіх трьох якостях.

Triobike грузовой семейный велосипед: Велосипеды, электробайки, велотектура, велосипедные дорожки

У 2009 році, зібравши безліч відгуків своїх користувачів trioBike почали заново винаходити велосипед. Тепер він важить всього 31,5 кг і вважається самим легким вантажним велосипедом на ринку. При цьому він дуже місткий, в кабіні може поміститься до 4 дітей або 2 дорослих. При цьому він зовсім ускладнився і складається зі стандартних компонентів звичайного 2-х колісного велосипеда.

Сьогодні trioBike вважається найбезпечнішим транспортним засобом і успішно використовується як у Європі, так і США, Японії і навіть в суворому зимовому кліматі в Канаді.

Більш детальну інформацію про ці вантажних велосипедах ви можете знайти на сайті TrioBike

0

Коментарі