хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

7 шляхів до простоти

Фінансова незалежність
Зараз дуже багато люблять говорити про фінансову грамотність, про те як досягти «фінансової свободи». Але ми сфокусуємось на 3-х базових поняттях: жити економно; бути щедрим; позбавитися від всіх боргів і кредитів, як можна швидше.
 
Почніть переглядати свої відносини з грошима. Визначте для себе просту істину - успіх повинен грунтуватися на вашій платоспроможності, а не на зовнішньому достатку. Чим менше, тим краще.
 
Всякий раз, коли ви відчуваєте бажання придбати щось нове, запитайте себе: Чи справді в цьому є необхідність чи це черговий спалах вашого Хочу? Особливо це стосується покупки нових гаджетів, побутової техніки і меблів. Навчіться продовжувати життя своїх речей і не поспішайте з новими придбаннями наскільки це можливо.
 
Улюблена робота
Ви помітили, що люди, які люблять свою роботу, як правило, занурюються в неї, незалежно від того, скільки за неї платять?
Дуже часто звичка смітити грошима, це перша ознака, що ви не любите свою роботу.
 
Якщо ваша зарплата є основним мотивом ходити на роботу, вам потрібно шукати іншу роботу. Ніяка зарплата не може компенсувати безглузде життя заради роботи. Ви будете жити довго і щасливо, якщо ви будете дійсно в захваті від того, що ви робите.
 
Переосмислення житла
Останнім часом багато людей почали віддавати перевагу маленьким компактним домівках. Якщо ваш будинок більше, ніж потрібно, розгляньте варіанти його скорочення, або здачі в оренду кімнати або двох.
 
Незалежно від того, який розмір вашого нинішнього будинку, ви можете зробити його більш раціональнішим і екологічнішим. Для цього ви можете вставити енергоефективні вікна перш ніж інвестувати в нові стільниці на кухню, або поставити лічильники на газ, воду та опалення, щоб зменшити платежі.
Виплатіть іпотеку, якомога швидше. Оплата тільки одного додаткового платежу щороку, може скоротити вам термін виплати кредиту на кілька років.
 
Організуйте свій простір
 
Надмірне споживання привело нас до того, що ми забуваємо про просте прибирання в нашому домі. Кількість речей зростає і ми просто закладаємо ними всі щілини у наших шафах замість того, що зайнятися реальним прибиранням.
 
Простий і ефективний спосіб організувати ваш домашній простір це виділити час: щодня (стелити ліжко, мити посуд, прибирати на кухні), щотижня (генеральне прибирання, прати, прибирати ванну), і щомісяця (прибирати в шафах, мити вікна, чистити холодильник).
 
Їжа та сім'я
Виділяйте час для приготування їжі, підключайте, по можливості, до готування дітей і всіх членів сім'ї.
Вимкніть телевізор, копьютера та телефони перед тим, як сідає за стіл.
По вихідних, відновіть традицію сімейного обіднього столу, це дуже корисно для виховання дітей і гармонії в родині.
Пам'ятайте індіанське прислів'я: «Говори з дітьми, коли вони їдять, і сказане тобою залишиться, навіть коли ти підеш.»
 
Вирощуйте свій город
 
Ви коли-небудь помічали, як перетворюється ваше житло, коли ви приносите свіжі фрукти, овочі, трави і квіти.
 
Звичайно, фермерські ринки це прекрасне джерело всієї цієї свіжої плодоовочевої продукції. Але набагато більше задоволення принесуть вам овочі та фрукти вирощені власними руками у вашому власному дворі. Це набагато ближче, дешевше і здоровіше: це розрядка для розуму і серця, а також набагато корисніше фітнесу для вашого тіла.
 
Ніколи і ніде ви не отримаєте стільки щирої внутрішньої радості і заспокоєння, як від невеликої овочевої грядки або клумби з квітами. Спробуйте і ви все зрозумієте!
 
Виправте ваше суспільне життя
Ми живемо в культурі, де Самодостатність розглядається в якості життєвої стратегії. Ми вважаємо, що коли тримаємо дистанцію - це допоможе нам уникнути різних непередбачених складнощів. І все ж, можливо, ви помітили, що зав'язана імпровізована розмова з сусідом або незнайомцем в супермаркеті може дивним чином підняти настрій. Це тому, що люди жадають спілкування один з одним, і ми прагнемо до відчуття спільності.
 
Відмінний спосіб стати частиною суспільства - це приєднатися і регулярно брати участь в якому-небудь місцевому клубі за інтересами. Ви почнете з нетерпінням чекати чергових засідань, і безліч переваг буде слідувати за цим.
 
Зараз досить легко заповнити наше життя непотрібною зайнятістю, занепокоєнням і божевіллям. Але коли ми підемо кожним з цих семи шляхів усвідомлено, кожен наш наступний крок буде набагато легше попереднього і наш внутрішній стан оновиться.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/teor%D1%96ya-usp%D1%96khu/a7-shlyakhiv-do-prostoti/

0

Коментарі