хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Правила успіху в сім'ї та на роботі

1. Завжди виконуйте свої обіцянки
 
Якщо ви не можете стримати обіцянку, то просто її не давайте. Якщо ж ви все-таки дали обіцянку в силу різних обставин, то виконуйте.
 
2. Завжди будьте ласкаві та ввічливі
 
Люди повинні знати вас як м'яку і важливу людину, тоді до Вас будуть тягнутися. Але це мають бути справжні якості характеру, а не штучна гра. Всім відомо, що все таємне стає явним.
 
3. Завжди будьте відкриті до думки інших людей про вас
 
Всі успішні особистості завжди дбають про так званий зворотній зв'язку, оскільки розуміють, що секрет успіху полягає в постійному розвитку і самовдосконаленні. І шлях подальшого розвитку вам можуть підказати тільки оточуючі вас люди, з якими ви спілкуєтеся і проводите свій час, вислухайте їх думку повністю і з вдячністю.
 
4. Просіть пробачення першими
 
Якщо ви когось образили, або вчинили якусь помилку, попросіть вибачення. Навіть якщо ви вважаєте, що ви насправді, нічого поганого не зробили і вас просто неправильно зрозуміли, або люди повірили якимось чуткам. Все одно попросіть вибачення. Це хороший привід проявити свої найкращі якості характеру і цим поліпшити свої відносини.
 
Суть в тому, що якщо є хоч хтось, кого це зачепило і вас вважають причиною, навіть якщо це не так, то значить, у цієї людини є на це причина. Наприклад, залишилася образа на вас з якогось давнього минулого, яка і дозволила вважати вас винним. Тому вибачення буде до речі, щоб згладити всі минулі промахи і відновити стосунки.
 
5. Завжди бути на боці відсутніх
 
Дуже важливий секрет успіху - захищати репутацію людей в їх відсутність.
 
Причому, Ви повинні захищати відсутніх людей від будь-яких нападок і вести себе в їх відсутність точно так само, як і в їх присутності. Це дуже важливий принцип успішної людини. Така поведінка показує іншим людям, що на вас можна покластися.
 
Обговорення недоліків людей у них за спиною повільно, але надійно руйнує взаємини, рано чи пізно все таємне стає явним.
 
6. Завжди ясно обумовлювати очікування
 
Якщо від вас чогось чекають, але ви не виправдовуєте очікувань, це подібно порушення обіцянок. Єдина відмінність полягає в тому, що ці очікування, на відміну від обіцянок, ніхто не кому не говорить. І в цьому велика проблема будь-яких відносин, коли щось чекають від вас, при цьому нічого не просять.
 
Тому особливо важливо проговорювати очікування в особистісних стосунках, яким за своєю природою не характерні чіткість і проговорювання всіх нюансів. Саме з цієї причини в бізнесі складають договір, що б можна було повністю обговорити всі деталі відносин і нічого  не упустити.
 
Пам'ятайте, якщо ви відчуваєте, що від Вас щось очікують, але так і не внесете ясність у ці очікування, то відносини будуть зруйновані. Причина? Люди схильні очікувати від Вас більшого, ніж ви насправді можете їм дати, не кажучи взагалі про те, чи плануєте ви взагалі це робити.
 
7. Завжди прагніть зрозуміти іншого
 
Цю звичку розвинути вкрай важко, але дуже важливо для успішної людини. Мова йде про те, щоб дійсно прагнути зрозуміти іншу людину, що вона відчуває і про що думає. В іншому випадку, ви не зможете зрозуміти і оцінити мотиви іншої людини. А значить і не зможете запропонувати вигідних умов співпраці.
 
Здатність розуміти інших приходить завдяки дуже щирому і уважногму вислуховуванню. Ви повинні навчитися слухати людину і задавати питання так, щоб дуже добре розуміти, що людина відчуває і до чого прагне. Крім того, добре повторювати вголос те, що ви почули, щоб переконатися, що ви правильно зрозуміли іншу людину.


7381АК
0

Коментарі