хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Дуже важливе питання

  • 19.11.22, 19:51
Шульц прийшов додому з презервативом. В цьому, власне, не було ніякої крамоли. Хлопцю виповнилося шістнадцять, окрім того, він брав активну участь в змаганнях з аеробіки, що значно посилило енергетичний потенціал його найважливішої частини тіла.
Інтерес полягав у тому, що резинку подарувала Шульцу дівчина на вулиці. Вона з усмішкою роздавала милі подарунки чоловікам, що проходили повз неї. Не всі брали, однак всі звертали увагу на дівчину, що була красивою, непристойно одягненою і говорила дивні речі, наприклад, про те, що готова зробити дуже важливий для себе обмін.
Шульц вирішив уточнити і перепитав, що вона мала на увазі. Юнак отримав відповідь, яка змусила його замислитися над тим, чи правильно він планував своє життя перед цією дивною подією.
Дівчина подивилася йому в очі і чітко, без запинки вимовила:
- Я обміняю свою мораль на визнання твоєї несумісності з вірним розумінням ролі цивілізаційних шлюзів для зливу перенакопичених творчих резервів.
Щиро кажучи, Шульц нічого не зрозумів. Йому стало соромно за те, що за все своє життя він прочитав лише одну книжку. В ній нічого не говорилося про добрі взаємини в настільки складному та заплутаному світі.
Шульц не знав, як відповісти на заклик дівчини, а тому просто взяв презерватив і здивованим пішов додому.
Вдома його зустріла матінка. Вона не підозрювала, який глибинний рух зазнала душа юнака за той короткий час, поки готувала вечерю.
Жінка побачила барвисто розмальований пакетик, зойкнула від несподіванки і зачервоніла від гарячого повітря, що валило з відкритої духовки.
Наполегливо спитала:
- Шульц, невже ти став дорослим? Невже енергія Ци відтепер безперешкодно циркулюватиме в твоїх чакрах?
"Та що ж таке?" - засмутився всередині своїх прихованих думок Шульц. - "Я просто хочу все підряд трахати. Чому люди таке просте бажання обклали дивними лабіринтами?"
Але матері він нічого не сказав, тільки збрехав, що пакетик знайшов під дверима будинку.
"Чорт..." - подумала мати Шульца, якій не виповнилося ще й сорок, - "Необережний кретин Марк! Як людство ускладнило питання гендерних відносин! І кому це потрібно? А хлопчик мій...зовсім виріс. Йому б гарну жінку. Старшу, для стабільності почуттів. Он, Марк у свої вісімнадцять геть дорослий. А чому? Тому що послідовна передача повноважень. Треба познайомити Шульца з Ельзою. Викладає фізіологію в гімназії. Вчитель від Бога. Марк не дасть збрехати".
Сину вона сказала:
- Сідай, будемо їсти. Давно хотіла поговорити з тобою. Світ влаштований так, що соціальні відносини потребують певного регулювання. Питання продовження та розростання людської популяції були настільки важливими...
0

Коментарі