хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

об ЯВА

  • 20.12.21, 21:42
                                                                      
Християнство, комунізм різні назви однієї ідеології. Християнство злочинна організація, мафія. Ця банда пап і поп своїми: забороною митися, інквізиціями, христовими походами, полюванням на відьом знищила мільярди людей. Католики визнали свої злочини і вибачились. Ортодокси виконують накази своїх паханів які надруковані в супер книзі з книг (біблії): "Повторення закону - народи понищиш, ліси вирубаєш", "Від матвія - жорно млинове на шию і потопити" "Від луки - а тих хто не визнає мене паханом вбийте",  Зараз ми спостерігаємо як пахан з Туреччини дає дозвіл (томос, кришує) доїти, стригти загинулих овечок дому ізраїлевого (християн). Тих хто не доїться - на фарш. Йде переділ бізнеспроекту - церква.
Батьки! Віддаючи свою дитину в рабство міфічній істоті чибурашці (єгова) ви скоюєте злочин бо порушуєте ст.23 Конституції - вільно розвивати свою особистість, ст.35 - Право на свободу світогляду і віросповідання.
Хто такі  християни і їх цінності. Юродиві та ті що вдають з себе дурнів щоб вижити. Супер книга з книг:"Послання павла до християн - ваш пастух мудрість підмінив глупотою. Ви не зрозуміли і він почав вас рятувати ДУРІСТЮ проповіді". "Від матвія - я посланий тільки до загинулих овечок дому ізраїлевого (баранів). Любіть ворогів, підставляйте щоки і сідниці. Не мир прийшов принести, а війну. Посварити батька з сином, дочку з її матір'ю, невістку з свекрухою її і вороги тобі твої рідні".
Будь - яка релігія (ідеологія) є інструмент для перетворення людини в скотиняку.Людині не потрібні господарі, пастухи... Бог є Любов. Я люблю, обожнюю Жінок що творять Світ. Я ЛЮБЛЮ ... 
 


0

Останні статті

Коментарі