хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Казка

  • 12.09.21, 17:40
Стало нестерпно перебувати в каналізації цивілізації і щоб не потрапити в вигрібну яму я поплив проти течії. Подолавши пороги комунохристиянства (різні назви однієї ідеології), які перегородили течію ріки Життя, потрапив в чисті води. Не встиг ще освоїтись як до мене прилетіли чотири Бджоли. Я Мати роя - сказала найбільша. В нас кастовий устрій.Ця - воїн, ця - раб, а це - трутень. А хто ти? 
Людина - відповів я. 
Якщо ти Людина то йди далі. Там живуть Люди. В них Жінки Богині. Вони творять Світ (народжують). 
А чоловіки? 
А чоловіки - це три в одному: Трутень (коханець) кохає жінку, Раб (робітник) виробляє, вирощує, Воїн захищає сім'ю, Рід, Державу. 
А як Люди, з чистої ріки Життя, потрапили в каналізацію цивілізації? 
З чорної території прилізли слизькі,вонючі, ненажерливі, людиноподібні паразити (жиди). Ці глисти взнали де в Жінок ахілесова п'ята і Богинь перетворили в рабинь, Рід в рій (кастовий устрій). Каста юродивих жила в комунах (монастирі). Без жінок вони стали збоченцями (педиками). Це і був перший камінь що перегородив течію ріки Життя. А далі посипалось каміння: рабовласницьке, феодальне, капіталістичне, соціалістичне ... 
А як відрізнити паразитів від Людей? 
Людина їсть щоб жити, а паразит живе щоб їсти. Вони (паразити) не мають Людських ознак: честь, совість, сором ...
І запам'ятай будь-яка релігія, ідеологія є інструмент для перетворення Людини в скотиняку.

P.S. Ви чули легенду про цвіт папороті? Це є правда і цвіте вона (квітка) не тільки на Купайла, а коли жінка (дівчина) візьме трутня за прутня. Квітка цвіте, пахне, плодоносить (народжує).
 
0

Останні статті

Коментарі

125.05.22, 16:27

обережно. Жінки. Будьте Богинями, а не дворянками, королевами... бо отримаєте розбите корито.