хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Корюківська трагедія

  • 28.02.15, 19:13

1-2,9 березня 1943р. в Корюківці  105 мад'ярською дивізією, яка входила до зондеркоманди 4а, було знищено 1893 жителів селища. Всі знали про білоруську Хатинь, чехословацьке Лідіце, французький Орадур, а про Корюківку  замовчували. Чому? З 5.9.41р. по 19.9.43р. Корюківщина була окупована германцями. Після московської колективізації люди мали змогу порівняти "прєлєсті" як комуністів так і нацистів. Люди 10% врожаю відали окупантам, а решта лишилась їм. Глисти не встигли втікти і змушені були ховатися по хуторах. Оце і були партизани. Мад'яри почали розстрілювати партпрацівників, підпільників, партизан, тобто глистів. 


                       

Щоб помститися за братву і озлобити людей до нових окупантів глисти спланували і реалізували комбінацію. В ніч на 27 лютого 1943р. загін глистів напав на комендатуру селища, знищили мад'яр та звільнили заручників. А вже 1 березня зі Сновська приїхала вже згадана зондеркоманда і почала палити селище та вбивати людей. Щоб люди не змогли вийти з селища і жертв було більше, глисти виставили кінні загони перевдягнені в мад'ярську форму які не випускали біженців. Мо_ква спланувала, а виконали цю комбінацію глисти та мад'яри. Тому тривалий час ця трагедія замовчувалась. Бо після війни Угорщина була "братня" СРСР. На місці, де в ресторані було вбито найбільше людей, встановили пам'ятник.                                                                     


За проектом архітекторів скульптори зробили так, що вогонь горів всередині скульптури. Народ скаже, як зав'яже, а він сказав, що глисти гріють свої сідниці. Довелося партократам гасити вогонь. Але слава попєрєдніков не дає спокою внукам і вони вирішили погріти руки на людському горі. Провели "патріотично-виховну" роботу з насєлєнієм і заходилися збирати кошти на будівництво момеріального комплексу. Зібрані кошти розікрали, а щоб закрити роти активним та прозвітувати в кпсс зліпили ось такий "Парк пам'яті".                                                                                                                                                                                                       На деякий час тема "момеріалу" замовчувалась. Але внук білоруського поліцая хан хам (Янукович) не втримався, щоб черговий раз не кинути лохів, як котят. Це ж зеку взападло. З 10 млн. виділених на
будівництво нового "момеріалу" він вкрав 9.      

                                                       

                                                                                                                                          

                                                           

2

Останні статті

Коментарі

15.10.18, 21:58