хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Гройсман закликав Порошенко і Яценюка визнати себе євреями 1 апр

Вранці 1 квітня голова Верховної Ради Володимир Гройсман на зустрічі з релігійними діячами України закликав керівників держави офіційно визнати свою приналежність до єврейської нації.

"Ми не повинні принижувати себе тим, що називаємо себе українцями!" - емоційно пояснив Гройсман. "Всім і так зрозуміло, що ми є нащадками пророків Ізраїля, це є наше коріння. В Україні усі вищі державні посади, політичні партії, великий бізнес і фінансові установи зараз належать євреям, бо євреї розумні та працелюбні, і саме це підтверджує богообраність і виключність становища євреїв в Україні. Президент Порошенко, прем'єр Яценюк, голова РНБО Турчинов - євреї, і вони повинні цим пишатись. Українські холопці теж повинні визнати керуючу роль єврейської нації при розбудові держави", - зазначив голова ВРУ.

Гройсман буде наполягати на внесенні змін до Конституції України, при яких відбудеться федералізація держави і розподіл регіонів між єврейськими громадами, а також буде офіційно визнане право лише євреїв займати керівні посади вищого і середнього рівня, при чому всі повинні розуміти, що Україна фактично є Новою Хозарією. На думку голови ВРУ церковні діячи мають пояснювати на прикладі Біблії, що єврейський народ є богообраним і лише євреї зможуть врятувати Україну від повномасштабної війни з Росією, заключивши військовий договір з Ізраїлем.

Він також зазначив, що під час АТО ніхто не має права критикувати керівництво держави, бо це можуть робити лише агенти Путіна.

"Усі провокатори, ясі хто критикують владу, будуть жорстоко покарані, і навіть не мрійте про новий Майдан. Бо Петро Порошенко дуже добре знає, як боротися з кольоровими революціями!" - пригрозив Гройсман і порадив українцям спокійно прийняти той факт, що вони повинні бути холопами євреїв.

Микола Крамольн
6

Коментарі

17.04.15, 17:01

Да Здравствует Великий Хазарский Каганат!Жиды всех стран обедняйтесь!

    28.04.15, 01:10

    говорят первоапрельская шутка
    только шутка в том, что "Гройсман буде наполягати на внесенні змін до Конституції України, при яких відбудеться федералізація держави", а в остальном я думаю всё правда