хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Урбаністичні барви зими


Сьогодні чекала маршрутку на абсолютно пустій маленькій зупинці, сіла, і так раптом якось час перестав існувати - падав повільно і гарно лапатий білосніжний сніг, якась така спокійна краса, і очі не помічають брудний мокрий асфальт, чорну розкислу землю там, де влітку зеленіє трава і голі, такі ж чорні дерева, і навіть машини, що проїжджали за кілька метрів якось пропадали за отим снігом. Наче крім тебе і заметілі нічого більше не існує. 
  В моєму житті велику роль грає оце вміння раптово зупинитися і відчути красу моменту. Це насолода і відпочинок. І навіть не вдома, де природа така, що від тебе навіть зусиль особливих не треба.Люблю посеред "бігу" в справах в місті, коли ніби хвилина в хвилину ледве встигаєш - присісти десь в парку на лавці, і відчути - або красу весни, або прохолоду тіні влітку, або власну відособленість в гамірному потоці людей навколо восени. П'ять хвилин - і все якось сприймаєш інакше.
   От і тут так - сніг перейшов, і я раптом побачила, що буквально за десяток метрів від мене ось це:



  Індустріальні барви зимового міста як вони є.
  Чомусь покращився настрій, засміялася навіть, і якраз підіспіла моя маршрутка і в цьому настрої я поїхала в справах далі.
   
9

Останні статті

Коментарі

116.02.22, 20:37

картинка жах, смердюча совдепія, ганьба трястя....техст нечитав.

    216.02.22, 20:48Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

    картинка жах, смердюча совдепія, ганьба трястя....техст нечитав.так ти ж і є той совок, ти сруПУтіна до дупи цьомаєш, а до арміїї сцякливо тикаєш вже 8й рік, херой бля

      316.02.22, 20:52Відповідь на 2 від Хозяин- С

      картинка жах, смердюча совдепія, ганьба трястя....техст нечитав.так ти ж і є той совок, ти сруПУтіна до дупи цьомаєш, а до арміїї сцякливо тикаєш вже 8й рік, херой бля...хіба кладащіком на базі з НАТОвскімі харчамі ...є ваканції?

        416.02.22, 20:58Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5

        картинка жах, смердюча совдепія, ганьба трястя....техст нечитав.так ти ж і є той совок, ти сруПУтіна до дупи цьомаєш, а до арміїї сцякливо тикаєш вже 8й рік, херой бля...хіба кладащіком на базі з НАТОвскімі харчамі ...є ваканції?так не питання, все через воєнком, чекаю тебе, будеш знати про то, що пишеш, якщо ти не обісцявся за 8 років від мобілізаціїї, херой))

          516.02.22, 20:59

          Стара мозаїка. Таких тепер не роблять - не вміють. Красива робота. Це в Кременчуці?

            616.02.22, 21:25

            я так пешком хожу, особенно когда погода без ветра...
            привет

              716.02.22, 21:34Відповідь на 4 від Хозяин- С

              картинка жах, смердюча совдепія, ганьба трястя....техст нечитав.так ти ж і є той совок, ти сруПУтіна до дупи цьомаєш, а до арміїї сцякливо тикаєш вже 8й рік, херой бля...хіба кладащіком на базі з НАТОвскімі харчамі ...є ваканції?так не питання, все через воєнком, чекаю тебе, будеш знати про то, що пишеш, якщо ти не обісцявся за 8 років від мобілізаціїї, херой))...та мені тут у Старичах складів хватає, так пиздять тушонку НАТівську шо ви там голодаїдє

                816.02.22, 21:42Відповідь на 7 від НеЖриМоэСало5

                картинка жах, смердюча совдепія, ганьба трястя....техст нечитав.так ти ж і є той совок, ти сруПУтіна до дупи цьомаєш, а до арміїї сцякливо тикаєш вже 8й рік, херой бля...хіба кладащіком на базі з НАТОвскімі харчамі ...є ваканції?так не питання, все через воєнком, чекаю тебе, будеш знати про то, що пишеш, якщо ти не обісцявся за 8 років від мобілізаціїї, херой))...та мені тут у Старичах складів хватає, так пиздять тушонку НАТівську шо ви там голодаїдєну що ж, Ласково Прсимо до лав ЗСУ, щоб ти зроьив підтвердженя цього коментарія. Не сци, якщо ти не мокша, все покажуть та розкажуть, вилазь із під бабиної спідниці, патріот)

                  916.02.22, 21:43Відповідь на 8 від Хозяин- С

                  картинка жах, смердюча совдепія, ганьба трястя....техст нечитав.так ти ж і є той совок, ти сруПУтіна до дупи цьомаєш, а до арміїї сцякливо тикаєш вже 8й рік, херой бля...хіба кладащіком на базі з НАТОвскімі харчамі ...є ваканції?так не питання, все через воєнком, чекаю тебе, будеш знати про то, що пишеш, якщо ти не обісцявся за 8 років від мобілізаціїї, херой))...та мені тут у Старичах складів хватає, так пиздять тушонку НАТівську шо ви там голодаїдєну що ж, Ласково Прсимо до лав ЗСУ, щоб ти зроьив підтвердженя цього коментарія. Не сци, якщо ти не мокша, все покажуть та розкажуть, вилазь із під бабиної спідниці, патріот)не вилізу...ти вжє три юпки поміла

                    1016.02.22, 22:31

                    А сніг іде, контора паше...
                    Добре написала...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна