хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Навіяно однією розмовою


  Розмова була про складність знайти свою половинку на сайті знайомств, і про адекватність оцінювання себе як чоловіка - бо всім треба самодостатній, "справжній чоловік", а мій співрозмовник себе то "оцінює адекватно".
  Так от щодо оцінки того, хто для кого кам'яна стіна і справжній мужчина - пригадалось мені одна життєва історія.
  В мого вже покійного батька був друг, той, що справжній - дядько Микола, кремезний солідний вусань, прораб в великій ремонтній компанії. Начальник невеликий, але дуже навіть значущий, якщо знати контингент робочого класу в його підпорядкуванні - тільки дай слабину і робота стане, бо то зап'ють всі, то засаботують - гроші то за місяць дають, а не за об'єкт. В пана Миколи дисципліна була на висоті, бо мав репутацію - двічі в молодості відсидів за "хуліганку", з нанесенням середніх і тяжких. І з роками розуму і витримки побільшало, але запальний характер і кулаки залишились ті ж.
  Але була в нього маленька слабкість - раз на кілька місяців пан Микола "йшов в астрал", себто в глухий двотижневий запій. А з його характером він не ризикував і пив вдома, практично не виходячи і тим більше не з'являючись на роботі.
  Я коли дізналась, навіть здивувалась - як його жінка, маленька, йому по плече, худенька, сприймає це нормально hypnosis На що батько відповів, що все в порівнянні, і якщо рівняти його з першим її чоловіком - то він святий - любить її, балує, ніколи руку не підніме, заробляє добре, а від неї то всього - два тижні помовчати. А от перший чоловік був наркоманом - лупив як сидорову козу і жили як бомжі, бо всі гроші відбирав на дозу.
  Все завжди залежить в житті не від "об'єктивної оцінки себе", а суто від того хто що шукає, і з чим чи ким тебе порівнює. Тим більше якщо ти - справді достойний, адекватний чоловік podmig
16

Останні статті

Коментарі

119.01.21, 21:55

вася времо самотностій

    219.01.21, 22:11Відповідь на 1 від ПірДуші

    Розмова була не з Ваською

      319.01.21, 22:18

      Так і є

        Гість: Роза_Ветров

        419.01.21, 22:20

        Так, справді, кохання і рідство душ- це прекрасно, але жити доводиться зі звичками та особливостями характеру людини.

          519.01.21, 22:20Відповідь на 3 від Микола Казкар

          Так і єГоловне ж впевненість в собі. Хоча б транслювати

            619.01.21, 22:24Відповідь на 4 від Гість: Роза_Ветров

            Так, справді, кохання і рідство душ- це прекрасно, але жити доводиться зі звичками та особливостями характеру людини.Так це ж не проблема - до весілля зазвичай вже все видно і зрозуміло. Правда "велика любов" і весілля за три місяці після знайомства часто заважають... От тому треба ДУМАТИ, а не "кохання і рідство душ", для мене це.. як би сказати... не на першому місці в стосунках на початку

              Гість: Роза_Ветров

              719.01.21, 22:36Відповідь на 6 від Акварель

              Так, справді, кохання і рідство душ- це прекрасно, але жити доводиться зі звичками та особливостями характеру людини.Так це ж не проблема - до весілля зазвичай вже все видно і зрозуміло. Правда "велика любов" і весілля за три місяці після знайомства часто заважають... От тому треба ДУМАТИ, а не "кохання і рідство душ", для мене це.. як би сказати... не на першому місці в стосунках на початкуНуу, в 20 років воно видно, але думаєш- зміниться, а з досвідом не так просто й закохатися стає)) тобто, не закохаєшся, якщо якась звичка людини відштовхує, тут вже спочатку аналіз особистості, чи взагалі варто з ним зустрічатися далі, а потім вже розслабитися і закохатися можна) в мене якось так))

                819.01.21, 22:40Відповідь на 7 від Гість: Роза_Ветров

                Так, справдіуНуу, в 20 років воно видно, але думаєш- зміниться, а з досвідом не так просто й закохатися стає)) тобто, не закохаєшся, якщо якась звичка людини відштовхує, тут вже спочатку аналіз особистості, чи взагалі варто з ним зустрічатися далі, а потім вже розслабитися і закохатися можна) в мене якось так))Бо саме так і має бути от тоді шанс дійсно створити справжню родину є.
                І на кожен товар стовідсотково є свій покупець

                  919.01.21, 23:27

                  Там з адекватністю, здається складно Там "више нас тіко звйозди, круче нас тіко яйця". І шукає, хто б його такого, всього з себе, поїв, годував, все решта в повному комплекті, а потім ще грошей на таксі дав. Таких, мабуть дуже мало, тому всі скупі і відьми. Дивний чоловік. Тому, мабуть, Бог не дав йому синів, а дав дочок. Щоб краще розібрався в жіночих пріоритетах

                    1019.01.21, 23:31Відповідь на 9 від nasinynka

                    Там з адекватністю, здається складно Там "више нас тіко звйозди, круче нас тіко яйця". І шукає, хто б його такого, всього з себе, поїв, годував, все решта в повному комплекті, а потім ще грошей на таксі дав. Таких, мабуть дуже мало, тому всі скупі і відьми. Дивний чоловік. Тому, мабуть, Бог не дав йому синів, а дав дочок. Щоб краще розібрався в жіночих пріоритетахЦе про Васю?
                    Я дійсно розмовляла не з ним. А Васька там інша біда - в нього жіноча емоційність, щоб його витримати жінці треба бути крутим просунутим мужиком особисто я точно на таке не здатна, тим більше наживо - мені з трудом вдалось витримати його емоційний ображений монолог онлайн дві години, мені вистачило

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна