хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Трохи думок про гендерні стереотипи нашого часу

  • 05.08.17, 15:25
Сьогодні якось весь день думаю одну річ.. чи про одну річ, не знаю). Навіяло одне повідомлення в чаті.
  Сказано було якось так "Ты всё логично написала. Как мужик". Стосувалось простих речей - чи варто бути дівчинкою, що весь час намагається підлаштуватись під вимоги чоловіка, чи все ж можна мати свої бажання? Ось ці слова були відповіддю на мої, про мою егоїстину манеру саме ці, власні бажання, мати й любити.
  То думалось ось що.. В нашому світі дивним є коли жінка отак висловлюється, так можна тільки чоловікам.. а наша справа бути милими, добрими, всіляко намагатися привернути увагу й утримати якогось "гарного хлопця, що знає собі ціну", до речі про "ціну" - то головне завжди, вони всі такі)). А коли ціну собі знає жінка - це нонсенс. Скільки відразу здивування, нерозуміння, порад.. Але це таке, життєве, головне щоб бабульки біля парадного сватати не почали, отам важко відірватись від погоні)))

  І тут же, про що, власне, думала - а коли знайомлюсь з кимось, хоча б тут, віртуально, ніхто, НІХТО в кращому випадку не ставиться серйозно, а в гіршому просто пропускає мимо вух мої слова про те, що ціную тільки тих, хто цінує мене, і в спілкуванні будь-якого рівня дотримуюсь простого правила - скільки спочатку МЕНІ - стільки і я у відповідь. Життєвий досвід "дівчинки", котра давно в свої 35 зрозуміла, що коли ти мила, добра, і намагаєшся всіляко відповідати чийомусь уявленню про себе - ні чорта тебе НЕ ЦІНУЮТЬ!! Немає чого й старатись. А сім разів заміж мене просили саме за ось цю, таку чоловічу прямоту послати на три літери й прямо сказати, що безкоштовною коханкою-кухаркою-прачкою-нянькою я НЕ НАЙМАЮСЬ.
  Але одинаково чомусь задіває.. що навіть коли відразу, прямо, і навіть повторивши кілька разів КАЖЕШ - ніхто не сприймає серйозно... бо я ж дівчинка... це я маю намагатись утримати увагу, як інакше... Блін.
13

Останні статті

Коментарі

15.08.17, 15:49

    25.08.17, 15:57

    Если человек поступает по-свински, он говорит: "Помилуйте, я всего лишь человек!"
    А если с ним поступают по-свински, он восклицает: "Позвольте, я ведь тоже человек!" Карл Краус

      Гість: braziljanka

      35.08.17, 16:01Відповідь на 2 від Gogilo

        Гість: braziljanka

        45.08.17, 16:02

        ц1 стереотипи повинн1 вже в минуле в1д1йти

          55.08.17, 16:06

          Сьогодні якось весь день думаю одну річ....
          хуй- то не річ, то весч

            Гість: сонный

            65.08.17, 16:06

              75.08.17, 16:12

              що коли ти мила, добра, і намагаєшся всіляко відповідати чийомусь уявленню про себе - ні чорта тебе НЕ ЦІНУЮТЬ!! - згодна

                85.08.17, 16:17

                если покапаться по анкетам сайтов знакомств, то так и ищут в основном добрых, милых и т.п, наверное так удобней, но по сабжу, но все таки...

                  95.08.17, 16:41

                  Знати собі ціну це не те й саме що хизуватися і гоноритися, от у чому справа.

                    105.08.17, 16:46

                    Вот ваще смешно, ей богу.. Уметь поддерживать отношения - это искусство, которое предполагает и терпение, и понимание ситуации, и уступки, если нужно. И точно знаю, что на принципе "как ко мне, так в ответ", серьёзных отношений не построить, никогда.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      23
                      попередня
                      наступна