хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вы ещё ничего не знаете о Боге.

Ви нічого не знаете про Бога. Сумно. Адже від  Нього залежить   все наше життя. Може  варто  би хоч зацікавитись,  глянути у Священні Писання Бібліі, чи Коран, чи Веди, як створювалися  тисячам праведників  сотень поколінь людей на землі   і  поівняти Священн Писання Бібліі з тим, що сьогодні твориться у світі,  і побачти, що  не все  так просто  у житті і зрозумти нарешті, що ми не одні на всю вселенну, що ми не  боги, що над нами є  потужнші Сили і Влада  добра і зла, Бога і сатани і що ми залежні від них. 

 ...Бо так промовляє Господь, Творець неба. Він той Бог, що землю вформував та її вчинив, і міцно поставив її; не як порожнечу її створив, на проживання на ній Він її вформував. Я Господь, і нема більше іншого Бога!  Я не говорив в укритті, на темному місці землі. Я не говорив до насіння Якова: Шукаєте дармо Мене! Я Господь, говорю справедливість, звіщаю правдиве! 20 Зберіться й прийдіть, наблизьтеся разом, урятовані всі із поганів! Не знає нічого, хто дерево носить, боввана свого, та що молиться богові, який не поможе.

 Розкажіть та наблизьте, і хай разом нарадяться: Хто розповів це віддавна, із давніх часів це звістив? Чи ж не Я, ваш Господь? Бож немає вже Бога, крім Мене, окрім Мене нема Бога праведного та Спасителя!  Зверніться до Мене й спасетесь, всі кінці землі, бо Я Бог, і нема більше іншого Бога!  Я Собою Самим присягав, справедливість із уст Моїх вийшла, те слово, яке не повернеться: усяке коліно вклонятися буде Мені, усякий язик присягне  й Мені скаже: Тільки в Господі правда та сила! Прийдуть до Нього та засоромляться всі, що на Нього запалюються.  Через Господа усправедливляться, і буде прославлене всяке насіння Ізраїля!

Ісая 45:18-25

                                                                  Михаіл Надвірнянський 



0

Коментарі

123.07.17, 18:17

и шо такого мы не знаем об тырнете?

    223.07.17, 18:20

    Ні, дякую! Москальські сайти мені не цікаві!

      323.07.17, 21:48