хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Бандитська влада свідомо фальсифікує вибори !

Спостерігач по 47 мажоритарному округу Павло Павлов - місто Слов'янськ, Донецька область, заявив, що у Олексія Азарова, сина прем'єр-міністра і кандидата-мажоритарника від партії ригналів зафіксовано більше тисячі фактів порушень ведення виборчої кампанії !


«Ми виявили більше тисячі фактів, що стосуються підкупу виборців та порушення правил ведення агітації. Наприклад,  52 білборди  з рекламою Олексія Азарова з'явилися задовго до офіційного початку виборчої кампанії, ... і власників цих конструкцій нам так і не вдалося встановити. Причому,  400 фактів ми змогли задокументувати - є фотографії, відеозаписи, публікації в ЗМІ. Але на жаль, наші опозиційні кандидати так і не змогли заблокувати кожен крок  фальсифікацій судовими позовами,  … тому, що вони не приймалися  судами до розгляду ???! », - повідомив Павлов.


За фактами порушень Олексієм Азаровим виборчого  законодавства було дванадцять звернень до ЦВК.  Був  і  виняток:  - один факт підкупу суд ніби таки   прийняв до розгляду, але … .

Наші спроби припинити фальсифікації завершилися невдало:  Центрвиборчком порушень не побачив, а суд, свідомо сприяючи,  фальсифікаціям  «не знайшов» ніякого зв'язку між Олексієм Азаровим і організацією «Ініціативи Олексія Азарова" Наш регіон ",  яка роздавала підкупні подарунки від імені кандидата  Азарова


 Комітет виборців України також занепокоєний  безпрецедентними витратами сина глави уряду на передвиборчу кампанію.

"У середньому на кожен округ Партія регіонів планувала  витратити близько 30 млн грн. Це «власні» ресурси кандидата-мажоритарника плюс  те, що виділяється в рамках соціальних  ініціатив президента. Кампанія ж у Слов'янську в цьому сенсі відрізняється тим,що витрати вище в п'ять разів. Тут кандидат порушує, перш за все, правила,встановлені в рамках домовленостей всередині самої правлячої  партії ", - зазначив глава Донецькогообласного відділення КВУ Сергій Ткаченко.


Також  грубим порушеннямі фальсифікацією є й те, що син прем'єра Олексій Азаров на протязі багатьох років проживає в Австрії. Разом з тим, згідно з українським законодавством,особа, що проживала останні  5 років  перед виборами за межами країни, не може балотуватися в народні депутати.

Однак Центральна виборча комісія визнала ???, що документи сина прем'єр-міністра України Миколи Азарова Олексія «відповідають» вимогам  Конституції,   щодо п'ятирічного проживання на території  України … ???!   

Питаю, де СПРАВЕДЛИВІСТЬ ??? Чому бандитською владою свідомо  фальсифікуються вибори !!!

42

Коментарі

120.10.12, 13:57

де СПРАВЕДЛИВІСТЬ ???
**
Вона (справедливість) сама собою не з'являється, її створюють громадяни (не населення).

Чому бандитською владою свідомо фальсифікуються вибори !!!
***
Тому що населенню байдуже, а громадян замало для протидії фалсіфікаціям.

ПМ: Відповів, хоча вважаю, що питання були риторичними.

    220.10.12, 14:32Відповідь на 1 від Werwolf_

    а як їм протидіяти, коли суди не приймають позовних заяв, а міліція не реагує на порушення, прокуратура ж навпаки захищає злочинців, а президент керує всією цією бандою ???

    П.С.: основні фальсифікації буде здійснювати ЦВК !!!!!!!

      320.10.12, 15:25Відповідь на 2 від Пусік*

      Шановна пані, у громадян є такий інструмент як акти громадянської непокори, у населення лише стихійний бунт.

      На жаль, громадян майже нема, принаймні, на сході де ми з вами мешкаємо. Ви в Алчевську, я в Краматорську (16 км від Слов'янська ). Ну а без громадян питання протидії владі залишається без відповіді.

      І щодо ПС: Основні фальсифікації будуть здійснюватися не в ЦВК, а максимум в ОВК. На мою ж думку, левова частка фальсифікацій відбудеться при підрахунку голосів в ДВК та під час голосування вдома та на закритих ділянках (тюрма, стаціонари лікарень, тощо).

        420.10.12, 15:49Відповідь на 3 від Werwolf_

        погоджуюся, що фальсифікації вже йдуть повним ходом це "мертві душі", це включення неіснуючих громадян у списки, це не викреслення з списків померлих громадян - якраз про них добре всі знають і хтось же вкине бюлетені ще перед відкриттям виборчої дільниці, ... Але ось те що основну фальсифікацію здійснить нагло і цинічно, як це вже було у 2004 році ЦВК це однозначно - освід Підрахуя, тому з Вами не погоджуюся !!!

          520.10.12, 16:03Відповідь на 4 від Пусік*

          Вибачте, а як було у 2004-му?

          Наскільки я пам'ятаю, у 2004-му під час інтерактивного підрахунку голосів існував проміжний сервер. ОВК передавали дані, які перед загальним оприлюднюванням коригувалися у потрібний бік. Слідом ОВК привозили протоколи з мокрими печатками в яких були оприлюднені (фальсифіковані) дані. Отже, під керівництвом ЦВК фальсифікувалися дані в ОВК та ДВК.

            620.10.12, 16:10Відповідь на 5 від Werwolf_

            Браво !!! І тепер штаб Клюєва буде здійснювати це ж саме !!! Тобто будуть "коригувати" до того часу поки не досягнуть потрібного результату, адже суди позовних заяв приймати не будуть, прокуратура реагувати не буде, журналісти мовчатимуть як риби, проплачені екзитполи трубітимуть потрібні дані що пять хвилин по усіх брехливих олігархічних ЗМІ, нарід спатиме - бо усе робитиметься по ночам, ...

              720.10.12, 16:21Відповідь на 6 від Пусік*

              Не заперечую.
              Однак, фальсифікації таки відбуваються на містах (ОВК, ДВК). От до речі, один з засобів запобігання - не допустити "таємного" виправлення протоколів.

                820.10.12, 20:50Відповідь на 7 від Werwolf_

                таємне виправлення протоколів відбувається вночі під наглядом братків, начальника міліції, прокурора ... і депутатів від ПРматів ... треба мати дуже багато відданих розумних людей, щоб масово протиставитися цьому основному виду фальсифікацій

                  920.10.12, 21:12Відповідь на 8 від Mаряна*

                  І я про те.

                    1021.10.12, 10:40

                    ось чому Рада Європи не визнає ці вибори чесними бо вони фальсифікуються бандитською владою на кожному кроці

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна