хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Виставка керамічних панно Віри Томашевської в Alex Art House

Із 15 липня по 14 серпня 2010 року в Культурно - просвітницькому центрі Олександра Прогнімака пройде виставка керамічних панно Віри Томашевської, на якій будуть представлені керамічні панно, виконані в авторській техніці української художниці.

«Світ, навіть справжній Всесвіт Віри Томашевської захоплює щедрістю та розмаїттям, радістю та гармонією, зрештою просто красою, - стверджує мистецтвознавець Оксана Ламонова. - А складається він, так би мовити, з кількох стихій. Кожна робота може «демонструватись» в одній із них або охоплювати кілька чи навіть усі». 

До речі, у своїх унікальних роботах Томашевська винайшла власну особливу техніку, що раніше ніде не використовувалася. Вона переносить досконалість керамічних форм на полотно. Художниця працює з глиною та різнокольоровими поливами. Органічність робіт Віри Томашевської - результат бездоганного відчуття матеріалу, його можливостей. Її твори прикрашають Національний Банк України, Амбасаду США в Україні, посольства України в Бельгії, Китаї , Великобританії. Також витвори Томашевської є і в приватних колекціях поціновувачів мистецтва зі США, Росії, Німеччини, Угорщини, Чехії, Словаччини, Хорватії, Італії та інших країн. Олександр Прогнімак як меценат і насамперед як справжній цінитель українського мистецтва, впевнений, що справжні шедеври не повинні ховатися за сімома замками, тож надає киянам і гостям столиці можливість отримати задоволення від виставки робіт Віри Томашевської.
0

Коментарі