Ворогів українського народу до відповідальності !!!

Депутат Львівської облради від партії «Свобода» Ірина Фаріон вимагає від кума Баньдюковича генпрокурора Віхтура Пшонки притягнути до кримінальної відповідальності за антиукраїнські висловлювання "ригнала" Вадима Колесніченка і депутата Луганської облради Родіона Мірошника

Про це Фаріон заявила  на прес-конференції.

Коментуючи ситуацію з Колесніченко, який в прямому ефірі телеканалу ICTV назвав «львівсько-галицький» діалект української мови «відрижкою», Фаріон заявила: «Я не збиралася цій сволоті в прямому ефірі, щось доводити, але вам журналістам скажу, щоб ви не повторювали ЙОГО банальнІ неправильності,ЯКІ БУДУТЬ  кочувати з шкільних підручників ... і   в університетські підручники ... про нібито то, що в основі сучасної літературної мови лежать Колісніченкові говірки ».

Нагадаю, що 2 липня ворог українського народу Колесніченко в прямому ефірі ICTV заявив, що він проти «Львівсько-Галицьких діалектів, які засмітили сьогодні засоби масової інформації. Я не вважаю те, що нам пропонують ...  як  українську мову,  бо  це відрижка тієї частини України, яка колись була постійно під польським гнітом». У свою чергу пердун Родіон Мірошник на позачерговій сесії Луганської облради під час обговорення заяви в підтримку «мовного» закону, заявив, що навчання дітей українською мовою означає, ...  що «ми позбавляємо їх всього світового  і  вирощуємо "недорасу" ... ???

Касетний скандал в колонії Януковича!

У єнакіївській колонії № 52, де сидів і баньдюковіч, увязнені записали на диктофон факти вимагання кумом та його помічниками великих сум грошей. 

Із запису можна зробити висновок, що адміністрація колонії систематично займається здирництвом з ув'язнених грошових коштів для себе особисто і вищого начальства теж. 

 З розмови стає ясно, що увязнені за гроші можуть залишати межі колонії, проносити в місце позбавлення волі наркотики, курево, чай, …  і алкоголь, запрошувати на «побачення» повій, .... 

 «Вячеславович, у нас зараз є полтинник. До цього бабок не було. Передали сьогодні нам ці 50 000 гривень, бо ж треба, а до цього у нас вже тиждень як не було грошей. Передав дружбан з волі , приїжджав на свіданку. Якщо ми сьогодні з тобою вирішуємо всі питання, то давай їх вирішувати. Дивись, як я тобі пропоную. Двадцятка Степану, двадцятка тобі. Степана це влаштовує. В оперчасті ми будемо давати двушки ... "   … В процесі цього діалогу увязнений Ісмаїл Гасанов (кличка Кіпіш) обіцяє співрозмовникам - це заступнику начальника колонії Сергію Ваганову і начальнику колонії Сергію Сабо хабар по 20 000 грн. кожному,  а також і  іншим .... 

- Степанич, там Макей зараз принесе грошей, то-се ... А можна, короче, два нюанси - ми зараз затягнемо горілочки, винця у нас два літри і сходимо на баню. Ну, останній день адже сьогодні, а з завтрашнього дня на очерет випадаємо. Ми всього на півгодинки сходимо, випьем по соточку і все .... 

- Гарантія є, що вас не заметуть? 

- Я за базар тобі відповідаю, ми поп'ємо винця і розходимося. Можна? 

- Так!

?? ... Очевидно, що адміністрація колонії систематично займається здирництвом з ув'язнених грошових коштів для себе особисто і вищого начальства. 

Апетити адміністрації з кожним разом росли і, врешті-решт, суми стали непомірними для родичів ув'язнених. 

 Коли терпіння арештантів вичерпалося, вони, звернулися до журналіста Костянтина Усова (автора недавно гучного репортажу про Лук'янівське СІЗО), який порадив їм записати начальника на диктофон і після цього передати запис.  Цей  запис є !!! 

Свої розмови з начальством, за інформацією І. Гаркавенко, фіксували ув'язнені Білошенко Олександр Андрійович 1955 р, Козинець Ярослав Віталійович 1982 р, Кузнецов Денис Михайлович 1979 р, Селіверстов Денис Васильович 1977 р, Бутенко Олег Валерійович, Гасанов Ізмаїл Тахіровіч 1988 р. і Макарютін Олександр Леонідович. 

 За словами Гаркавенко, копія запису була вилучена у засуджених під час обшуку, після чого від адміністрації пішли тотальні репресії. В даний момент ув'язнені, які здійснювали запис, знаходяться в ізоляторі. Трьох з них по-звірячому побито – це Бутенко Олег Валерійович, Макарютін Олександр Леонідович, Гасанов Ізмаїл Тахіровіч. Останній,  не витримавши побиття,  зробив спробу розкрити собі вени. 

 У Гаркавенко є серйозні підстави, що всі причетні до цієї справи ув'язнені можуть бути найближчим часом відправлені в Донецьке СІЗО з метою розміщення їх в  спеціальній  частині  зони так  званій «прес-хаті» для подальших катувань. Адміністрація вимагає у них оригінали аудіозаписів.  Але  ж  оригінали  вже  не  у  них !!! … ??? 

А Єнакіївська колонія має статус колонії особливо суворого режиму.  Ось  такий  суворий  режим  в  Україні !!!

Україна повинна дотримуватися прав людини !!!

Генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен висловив стурбованість ситуацією навколо лідера опозиції  України Юлії Тимошенко. На матчі Євро-2012 в Україна, він принципіально не приїде.

"У мене, мабуть, не буде в червні і липні часу для поїздок на ЧЄ.  Однак незалежно від цього: я глибоко занепокоєний, як поводиться український уряд з пані Тимошенко.", - Сказав генсек НАТО в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

За його словами, в діалозі з українськими партнерами він пояснив, що Україна повинна гарантувати дотримання прав людини і незалежність правосуддя.

Як повідомлялося, за інформацією представництва Євросоюзу в Україні, єврокомісари не мають наміру відвідувати присвячені Євро-2012, заходи в Україні. Крім того, ряд високопоставлених політиків відмовляються від візитів в Україну на період футбольного дійства  в зв'язку з ситуацією навколо Тимошенко.

П.С. Минулого тижня в ЗМІ були опубліковані фотографії гематом на тілі Тимошенко, зроблені 25 квітня. За твердженням лідера опозиції, ці тілесні ушкодження були нанесені їй співробітниками колонії, які  побили її і  незаконно примусово доставили до лікарні 20 квітня.

Не будь байдужим - прийми участь

ПРОЯВИ  ІНІЦІАТИВУ - СТАНЬ  УЧАСНИКОМ

Киев присоединился к всемирной инициативе Copwatch. Участники движения фиксируют  равонарушения сотрудников милиции на фото- и видеокамеры, а записи выкладывают в интернет. 

В Киеве появилось общественное движение Copwatch. Его участники фотографируют и снимают на видео нарушения и подозрительные действия сотрудников милиции, а отснятые материалы выкладывают в интернет. Цель движения — дать понять сотрудникам патрульных служб, что за ними постоянно наблюдают обычные граждане.

Отметим, что The Village опосредованно участвует в движении Copwatch, публикуя в одноименной рубрике фотоотчеты о действиях милиции на митингах и прочих массовых акциях. Рубрика появилась после несогласованного гей-парада в Москве, где полицейские крайне жестко обошлись с участниками шествия.

УСТАВ COPWATCH

Основное правило копвотчеров — наблюдать за милицией, но не вмешиваться в ее действия. Каждый участник движения должен иметь при себе паспорт или другой документ, удостоверяющий личность, а также записывающее устройство. Снимать можно на фотоаппараты, видеокамеры и мобильные телефоны. Копвотчеры патрулируют группами по три-пять человек, исключительно трезвыми. Главное — остаться незамеченными, поэтому запрещено провоцировать милиционеров и ходить за ними дольше десяти минут.

Копвотчеры начинают съемку тогда, когда видят, что милиционеры останавливают прохожих на улице, заходят в магазины, кафе, бары и рестораны явно не по долгу службы, курят, разговаривают по мобильному телефону или находятся в нетрезвом виде. Правила безопасности во время съемок киевские копвотчеры опубликовали в своем блоге.  УСЛОВИЯ УЧАСТИЯ Чтобы присоединиться к движению, нужно заполнить анкету. Каждый новичок проходит инструктаж: его обучают правилам безопасности, ведению диалога с сотрудниками ППС, а также объясняют, куда обращаться в случае реальной угрозы со стороны милиционеров. После теоретического курса новоиспеченного копвотчера отправляют на улицу, где он оттачивает полученные знания на практике. Обучение бесплатное.  

Евгений Крапивин, соорганизатор киевского движения Cоpwatch: «Наша основная цель — научить милиционеров придерживаться процедур. С их стороны есть много нарушений. Они банально не представляются, могут позволить себе общение в грубой форме, а иногда насилие. Также у них есть такое понятие, как „поверхностный осмотр“, которое не прописано ни в одном законе. Осмотр должен проводиться только с составлением протокола и при свидетелях. Плюс у нашей милиции есть странная привычка всех подряд тянуть в отделение. Перед тем как отправить человека на съемку, мы проводим инструктаж и полноценный тренинг, учим законы. После этого копвотчер знает свои права и готов общаться с милиционерами. Если те агрессивны и что-то случается, мы обращаемся за помощью в Ассоциацию украинских мониторов по соблюдению прав человека в деятельности правоохранительных органов. Каждый раз, когда кто-то выходит на съемку, мы держим с ним связь. То есть несем максимальную ответственность за каждого участника движения». ИСТОРИЯ ДВИЖЕНИЯ

«Копвотч» (copwatch, англ. — «наблюдение за милицией») — международное общественное движение, зародившееся в марте 1990 года в калифорнийском городе Беркли. Местные активисты стали патрулировать улицу Телеграф-авеню, фиксируя на пленку полицейское насилие в отношении бездомных. В 2007 году в интернете появился фильм «За этими улицами наблюдают» (These Streets are Watching), смонтированный из видеоматериалов Copwatch. За последние двадцать лет к движению присоединились Канада и европейские страны.


Українці приступають до будівництва «Южного потоку»

Заступник голови правління «Газпрому» Олександр Медведєв заявив, що компанія планує в найкоротші терміни побудувати «Південний потік»,   якими б не були домовленості по газотранспортній системі України,  навіть  і  в  тому випадку,  якщо  ГТС України буде  віддана  безкоштовно «Газпрому».

 

Він підкреслив, що навіть коли  запустити на максимальну  прокачку «Північний потік», «Південний потік» і Nabucco, Європі все одно буде не вистачати близько 15-20 млрд куб. м газу в рік, тому будувати «Південний потік» треба якомога швидше. Ми вже розіслали запрошення всім українським фахівцям,  які брали участь у будівництві «Північного потоку»  і  домовилися про постачання українських труб для будівництва «Південного потоку» - повідомив Олександр Медведєв. 

Заступник голови правління «Газпрому» Олександр Медведєв заявив, що вартість транспортування газу по газопроводу «Північний потік» набагато нижчеий,  ніж за діючими маршрутами, в тому числі і українському.Тому  транспортування  газу  через  Україну  є  вкрай  невигідним.  Олександр Медведєв також заявив, що компанія ні в якому разі не відмовлятиметься від швидкого будівництва «Південного потоку» в разі досягнення будь-яких домовленостей,  щодо газотранспортної системи України. 

Нагадаю, що 27 грудня, Туреччина та Азербайджан анонсували створення нового газопроводу до Європи. Сторони підписали меморандум про взаєморозуміння з будівництва Трансанатолійского газопроводу.

Чому Баньдюковіч хоче вбити Юлію Тимошенко ?

У  зека-презіка Януковича є дві основні причини вбити лідера опозиції Юлію Тимошенко.

Перша: 

 це панічний страх і відмова від асоціації з ЄС. Катування та знущання над лідером опозиції Юлією Тимошенко інакше як божевіллям, звірством, назвати не можна. Те, що відбувається на очах у всього світу в катівнях СІЗО, де утримується Юлія Тимошенко - це гестапівський карцер і всі ж розуміють,  що за цією страшною вакханалією чисто  цинічний розрахунок .... вбити !!!... Я не буду давати юридичну оцінку абсолютно безглуздим, провокаційним діям бандитських структур ГПУ і СБУ   -  її  вже  дали  найкращі  юристи  світу  та  й  світова  громадськість  теж, ... - це злочинне  правове  беззаконня,  аналогів  в  світі  якому  немає !???  … не  надання  медичної  допомоги,  катування  увязненої  найсучаснішими технологічними методами, … так звані, виїзні судові засідання в СІЗО, арешт на два місяці,  відкриття нових, на швидку руку сфабрикованих кримінальних справ, не мають нічого спільного з поняттям "закон" ...

 

Є проста відповідь на питання "навіщо" ж Баньдюковічу весь цей"театр абсурду". "По-перше, 
 

- Янукович панічно боїться опозиції ,  …і в першу  чергу  її  лідера Юлії Тимошенко. Лідер  опозиції Юлія Тимошенко на волі - означає його кінець !!!, а значить і кінець бандократії в Україну. Лідер опозиції Юля Тимошенко єдина людина, опозиційний політик в Україні, який здатний йому протистояти і перемогти! Це аксіома. Тому для Баньдюковіча, найпростіший бандитський спосіб,  це: немає людини - немає проблеми ...  Баньдюковіч готовий вбити лідера  опозиції заради задоволення своєї головної мети - повного перетворення України на тоталітарну державу,  країну рабів і жебраків !!! Ось тільки він  не замислюється над тим, що ці "ігрища" можуть сумно закінчитися для нього самого. Адже з такими темпами й до революції  недалеко  … та  й  до  Міжнародного Суду в Гаазі теж. Я вже мовчу про Суд Божий і гнів українського народу. Відплата неминуча! Друга причина:

 Баньдюковч не хоче в Європу. Він готовий з «тельбухами» продати Україна північному сусідові. Він вже домовився з Росією про вступ у євразійський "совок",  поклявшись в "вічній любові" Путіну і Медведєву. Звичайно,  для них такий крок, як відмова України від європейського вибору,  є стратегічно важливим! Адже вони прагнуть повністю контролювати Україна,  як політично так і економічно.  А  тому,  враховуючи  дуже  низький  інтелект  Баньдюковича  заставлять його  здати ГТС, здати нашу промисловість, наші природні ресурси, здати нашу державну незалежність ...  Розуміючи  те,   що  він, як президент, «зобовязаний відповідати певним міжнародним стандартам, правилам дипломатії  Баньдюковіч банально блефує !!!, він став перед всім світом політичним "шулером". ... Він не може відмовитися від асоціації з ЄС публічно  перед  всією  світовою  громадскістю,   тому пішов іншим шляхом.   … Застосував тортури, знущання, чергове правове свавілля щодо лідера опозиції Юлії Тимошенко, щоб світова, а в першу чергу європейська спільнота, апріорі, не могло надати Україні асоціацію з ЄС  -у зв'язку з відвертими порушеннями прав людини, політичними репресіями та тортурами лідера опозиції,  …. І  ЄС змушена буде відмовити  Україні   у   членстві  в асоціації,  ...  чого  й  добивається  Баньдюкович !


Міжнародний рейтинг України при теперішній владі

1-ше  місце Україна посідає: 

За рівнем дитячого алкоголізму

• За кількістю звернень до Європейського суду з прав людини, з розрахунку кількості звернень на 10 тисяч осіб.
• За темпами вимирання !!!   ( З 1992 року українців стало менше на 6 млн.)
• За поширеністю ВІЛ серед дорослих 
• За поширеністю ВІЛ серед вагітних жінок

 2-е місце

• За кількістю курців:    у віці 12 років і старше курить чверть населення.

 3-тє   місце 

По поставкам легкої військової техніки. (Усі гроші осідають на рахунках наших «можновладців»   в  офшорних зонах )

Країна займає третє місце в Європі за кількістю автомобілів класу люкс !!!, -  … і в той же час чверть українців живуть за межею бідності … !!!??? 

4-е місце

  Україна є країною  з найгіршою економікою за версією Forbes.
• За рівнем комп'ютерного піратства. (Попереду нас лише Китай, Нігерія та В'єтнам.)
• За споживанням картоплі на душу населення (141 кг / рік). Першими ж, звичайно, що є білоруси, які  з'їдають в рік по 338 кг кожний – недаремно ж  в народі їх називають бульбашами.

 5-те місце

 • За кількістю емігрантів: за даними Світового банку на 2011 рік, за кордоном перебувають 6,5 млн. українців. Країна поступається лише Мексиці (11,9 млн), Індії (11,4 млн), Росії (11,1 млн), Китаю (8,3 млн).
• За кількістю вжитого алкоголю на душу населення - 15,6 літрів на рік !!!  … Жах …  Більше, ніж в Україні, п'ють тільки в Росії, Угорщині, Чехії та Молдавії.

 

Інші місця
 10-е місце - за кількістю ув'язнених на 100 тисяч населення !!!
12-е місце - за експортом зброї у світі (згідно з рейтингом Стокгольмського міжнародного інституту досліджень миру (SIPRI).
28-е місце - по бездіяльності в боротьбі з корупцією !!!
44-е (з 138) - в рейтингу гендерної нерівності, що входить до індексу людського розвитку. Індекс віддзеркалює  уразливість жінок в трьох сферах - репродуктивне здоров'я, присутність у парламенті   і   економічна діяльність.
131-е місце - в рейтингу свободи слова.  Можна сміливо стверджувати, що її в Україні взагалі немає !!!
164-е місце (з 179) - у рейтингу економічних свобод серед 179 країн світу.
 181-е місце (з 183) - по простоті сплати податків, згідно з даними аналітиків Всесвітнього банку. 

183-е місце  -   За кількістю податків і зборів до бюджету Україна встановила абсолютний рекорд, і опинилася на останньому місці в світі! У середньому на податкову звітність та сплату податків українські підприємці витрачають 657 годин на рік.

Десять порад Друзям з i.ua

I. "Велика любов і великі успіхи пов'язані з ризиком".

Безмежна захоплення власною справою і безмежна віра в неї дійсно супроводжують всі успішні проекти. Але ті люди, що стоять на чолі, готові не тільки поклонятися власній справі, але і брати на себе певні ризики, пов'язані з нею. Велика відповідальність - завжди ризик, і без нього неможливі ніякі досягнення - інакше ви просто топчетесь на місці. Шлях комфорту - це шлях поразки. Єдине - будь-який ризик повинен бути виправданим і зваженим.

II. "Коли Ви програєте, приймайте урок".

Помилки - природня частина людського життя. Вони - не привід впадати у відчай, вони - привід замислитися: що ти зробив не так і що треба було зробити по-іншому.

III.  "Допустивши помилку, постарайтеся якомога швидше визнати її".

Помилка - причина проблем, і своєчасне її усунення не дає проблемі розвинутися в катастрофу. Але для того, щоб вирішити проблему, потрібно спочатку визнати її, а це не завжди легко: це зачіпає наше самолюбство.

IV. "Проведіть кожен день хоч трохи часу наодинці із собою".

Займіться тим, що робить вас щасливішими. Прогуляйтеся, почитайте книгу, присвятіть час своєму хобі. Ці віддушини допомагають вам зберігати баланс енергії. Можна навіть взагалі нічого не робити, просто побути на самоті. Це допомагає не тільки йогам і хіпі з їх трав'яним чаєм: візьміть це за правило, і ви побачите - бути наодинці із собою дуже корисно для вашої гармонії, цілісності, самосвідомості. 

V. "Пам'ятайте, тиша - іноді найкраща відповідь на питання".

Ще раз про те, що мовчання - золото. Обдумувати свою відповідь перед тим, як її вимовити; вашим випадковим думкам не обов'язково треба ставати надбанням громадськості.

VI. "Діліться своїми знаннями. Це зробить вас безсмертним ".

Якщо хочеш щось досконально вивчити, почни це викладати. Перш ніж вивчити те, що знають інші, вивчи те, що знаєш сам. Щось вмієш краще за інших - передавай знання, з собою їх все одно не візьмеш.

VII.  "Будьте завжди відкриті для змін, але не розгубіть власні цінності".

Наші життєві цінності визначають нашу долю: вони дають напрямок нашій діяльності, а значить, визначають її результати. Але в той же самий час не варто плутати принциповість з закостенілістю: зміни, що відбуваються в нас самих - це рух уперед, прогрес, особистісний розвиток.

VIII.  "Пам'ятайте: іноді і недосягнення мети - теж успіх".

Пам'ятаєте приказку - "Будьте обережні в своїх бажаннях - вони можуть виповнитися"? Все, що не робиться - все на краще, те, що ви не домоглися якихось із своїх цілей, буває на руку: може, ви в цьому випадку, будучи відкритим для всіх пропозицій, отримали ще більш вдалий шанс, або просто змінили діяльність і знайшли себе.

IX. "Атмосфера любові у вашому будинку - основа гармонії у вашому житті".

Як би не вирувало життя, ви завжди знаєте, де заспокоїться серце - вдома. Старі, перевірені зв'язки, близькі люди - ось що дає нам сили. І якою б не була важливою для вас ваша діяльність, завжди знаходьте час, щоб побути з родиною. Гроші, кар'єра, слава - все меркне в порівнянні з цінністю людських відносин.

X. "Бережіть землю".

Моєму Другові в i.ua

…Якщо буде тобі самотньо,

Або в серці з'явиться біль

Ти прийди, …в любий час

Обійму і побуду – я свій.

Якщо раптом  холодно стане,

Я зігрію тебе своїм теплом,

Або сніг навесні не розтане -

Не хвилюйся – пройде все сном.

Раптом Тобою оволодіє спрага,

Я Тобі принесу з джерела води

Або сварка,  ненароком, - мала

Я забуду, адже важливіше  - МИ.

Не дай Бог, в біду ТИ потрапиш,

Я  завжди прийду й  допоможу.

І в тяжкі  життєві  моменти

Рішення шукатиму і  знайду.

Якщо щось з Тобою трапиться,

Ти  відкрийся мені

Адже  серця  двері Тобі відкриті

Знай! ... Завжди відкриті Тобі ...

(Лесь Кавун)

Північний потік вступив в дію!

Північний потік, побудований українцями - це унікальний проект, який не має аналогів в світі, заявив у вівторок у німецькому Любміне заступник голови ради директорів «Газпрому» Олексій Міллер, коментуючи запуск газопроводу.

 

 Вперше російська і європейська газотранспортні системи з'єднані безпосередньо. Росія, Німеччина, Франція і Нідерланди сьогодні почали комерційні поставки російського природного газу по газопроводу «Північний потік» і разом гарантують довгострокову перспективу енергетичній безпеці  Європи », - підкреслив голова правління «Газпрому». 

У вівторок президент Росії Дмитро Медведєв, канцлер Німеччини Ангела Меркель, прем'єри Нідерландів та Франції провели церемонію запуску газопроводу «Північний потік», який прокладений по дну Балтійського моря в обхід блядскої транзитної країни Україна. 

Проект «Північний потік» здійснюється за рахунок довгострокових приватних інвестицій консорціуму енергетичних компаній Росії, Німеччини, Нідерландів та Франції. 

Протяжність газопроводу становить 1 тис. 224 км і складається з двох паралельних ниток, збудованих українцями, пропускною спроможністю 55 млрд. кубометрів на рік. 

За оцінкою «Газпрому», обсяг транспортування газу по «Північному потоку» вже в 2012 році вийде на повну потужність в 54 млрд. кубів. До теперішнього часу українськими фахівцями побудовано вже більше 70% другої нитки.