Святкуємо Великдень !!!

Завтра, святимо  ПАСКИ !!!  Прошу  УСІХ  про це  не забути !!!  Післязавтра Великдень !!! Друзі  вітаю  усіх з  цим  великим Святом Христовим !!!  Веселих Великодніх Вам Свят і смачної паски !!! podarokpodarokpodarok

Приєднатися до події

Янукович заплатил 100 тысяч гривен сам себе ???

Администрация президента в 2012 году заплатила 100 тысяч гривен наших народных денег  фирме «Танталит»,  которая является собственностю Януковича и сыновей,  за арендутолько  одного  кабинета для презика-зека Янукурвича в  Межигорье.

Об этом написано в ответе Администрации президента Украины Виктора Януковича на запрос журналистов:  «На протяжении 2012 года по соглашению между Государственным управлением делами и ООО “Танталит”,  ГУД было уплачено 99 тыс. 691 грн. 20 копеек, в том числе 16 тыс. 615 грн. 20 копеек НДС», — сказано в письме. 

Напомню, что начиная с 2012 года администрация презика-зека арендует за деньги бюджета кабинет /а также и другие помещения/ для Януковича на территории резиденции Межигорье, где он и проживает.  

Как нам ответили  стоимость аренды только за один кабинет составила сумму 100 тыс.грн., фирме которая не была представлена на тендере,  потому что  пренадлежит президенту.

В СМИ уже не раз писали, что реальным  собственником Межигорья выступает фирма «Танталит», которая и  пренадлежит семье президента.

Вором был,  вором и остался !!!  Горбатого и могила не исправит !!!

Тюремники Тимошенко знову нам брешуть !!!

Під час зустрічі представників місії Європарламенту в Україні з співробітниками Пенітенціарної служби були висловлені претензії щодо утримання екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

 «Після вчорашнього оновлення нашого мандата з боку конференції Президентів Європарламенту ми, як виняток і всупереч нашій практиці, надаємо коротке роз'яснення у відповідь на заяву Державної пенітенціарної служби України, оприлюдненій  5 лютого», - йдеться в повідомленні.



«Згадуючи наш візит в харківську лікарню до Юлії Тимошенко, який відбувся в минулий вівторок, Пенітенціарна служба стверджує, що" будь-яких коментарів, претензій, скарг або зауважень від візитерів в адресу керівництва установи або медустанови не надходило "», - зазначають автори заяви .

«Насправді, Моніторингова місія підняла серйозні і термінові питання, що стосуються умов утримання, щоі викликають занепокоєння. Ми залишаємо за собою право оприлюднити наші записи, якщо хтось буде в цьому сумніватися ».

Зустріч екс-президента Європарламенту Пета Кокса та екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського з екс-прем'єром Юлією Тимошенко в Харківській лікарні проходила … !!! … ??? … в душовій кімнаті.

КАТУВАЛИ, КАТУЮТЬ і далі  збираються КАТУВАТИ !!!

Бандитська влада України плювати хотіла на ЄСПЛ???

Бандитська влада України в повному обсязі виплатила екс-главі МВС України та лідеру опозиції Юрію Луценку компенсацію за рішенням Європейського суду з прав людини про його незаконний арешт і незаконне утримання у в'язниці.

Про це офіційно заявив урядовий уповноважений України у справах ЄСПЛ Назар Кульчицький.



Посилаючись на дані Державної виконавчої служби, Кульчицький заявив, що казначейство дійсно дізнався, що арешт Луценка незаконний і що він незаконно перебуває у в'язниці і реально здійснила платіж 25 січня.

Також високопоставлений чиновник підкреслив, що при цьому «варто враховувати, що згода бандитської влади в тому що Луценко незаконно перебуває у в'язниці прийшло з запізненням і що реквізити, необхідні для здійснення платежу, були надані Держказначейству тільки 9 січня», хоча повинні були бути представлені набагато раніше.



П.С.: на початку липня Європейський суд з прав людини зобов'язав Україну виплатити Луценко 15 тисяч євро компенсації за незаконний арешт і незаконне утримання Луценка в тюрмі. Україна це рішення оскаржила. Але ЄСПЛ відхилив прохання українського уряду і рішення набуло чинності.

Так чому ж Луценко досі перебуває у в'язниці???

А Ви, Друзі  як  вважаєте ???


90%, 26 голосів

3%, 1 голос

7%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кровосісь нагороджений Московським патріархатом.

Як  повідомляє  урядовий портал,  нагороду  злодієві та дурню азарову вручив скандаліст-настоятель свято-успенської  києво-печерської лаври пётр лебедь.

 


Цією  нагородою московська церква відзначила главу уряду за активнее нищення української  незалежності  і  його особистий внесок у приєднання України до росії.

 

У той же час, /для населення  України/  прес-служба києво-печерської лаври  повідомляє, що церковна нагорода - відзнака предстоятеля москавского  патріархату під номером 002 - вручена кровосісю  за зразкове милосердя і високу моральність.

 

Скандальний  митрополит  петр лебедь побажав кровосісю допомоги Божої  у  його високому служінні   Росії і побажав як  найшвидшого здійснення   вступу  України у  Митний Союз з Росією. 


П.С.: настоятель,  окупованої москалями,  києво-печерської лаври петр лебедь є депутатом  Київради від партії ригАналів,   яро  ненавидить українців  і  все українське  та має скандальну  репутацію в світі.

Бандитская власть использует против населения бандитские фор

«Беркут» действует вне правового поля Украины и является незаконным парамилитарным формированием.

Согласно Указу президента Украины “О государственной регистрации нормативно-правовых актов министерств и других органов исполнительной власти”, все нормативно-правовые акты Министерства внутренних дел Украины должны пройти легализацию и быть зарегистрированными в Министерстве юстиции Украины. Без их регистрации такие акты являются недействительными.  Беркут  не  проходил регистрации !!!



На обращение относительно правовых оснований функционирования спецподразделения «Беркут», Минюст Украины предоставил ответ, что никаких приказов МВД об утверждении Положения о специальном подразделении «Беркут» в Министерстве юстиции не зарегистрировано. Потому что это  бандитское,  рекетирское  подразделение  обслуживающее  интересы  власть имущих !!!  

Согласно ст. 7   Закона Украины “О милиции”, на территории Украины запрещается создание каких либо  то  ни было  военных или других вооруженных формирований или групп, не предусмотренных законодательством Украины. Минюст поэтому и не зарегистрировал “Беркут”, потому что это формирование противоречит Закону “О милиции”.   Постаёт  вопрос:  «Почему  у  них  заработная  плата  в  трижды  выше  чем  у  работника  «Сокола»»



Законами Украины,  а  именно,  “Об организационно-правовых основах борьбы с организованной преступностью” предусмотрено и законно может функционировать только спецподразделение “Сокол” !!!  Все остальное - вне правового поля Украины. Но  ведь  не  так  думают  бывшие  рекетиры,  бандиты  и  убийцы  которые  сей час  при  власти !!!   И  которые  заставляют  суды  выносить неправомерные  решения.  А  прокуратуру  бездействовать !!!



Таким образом, спецподразделение “Беркут” является незаконным парамилитарным образованием, созданное  бандит ской  властью,  незаконно  её  узурпировавшую,  которое необходимо немедленно  расформировать !!!

Як харчуються ПРдуни в Україні !

 

Француз за походженням, Келер Хюберт користується великичезним  авторитетом серед українських шеф-кухарів. Йому належить кілька українських ресторанів, у тому числі   і  Національ,  розташований в українській столиці.  Де звичайнісінький  сніданок вам обійдеться,   як  мінімум у 1000 доларів  … і  це  з одного  відвідувача.

Саме тут подають супер /найдорожчий/  бургер вартістю в  $ 5000:  де застосовані - яловичина Кобе, фуа-гра і соус  з трюфелів,  … і все це - на пишній  хрусткій булочці. В якості бонуса  - пляшка вина Chteau Ptrus врожаю 1895 року,а також ексклюзивний кришталевий келих, який, якщо клієнт –  мільйонер того  забажає, буде відправлений йому додому разом з сертифікатом якості. Крім того,  в додачу,  супутник або супутниця того, хто замовить  FleurBurger 5000, отримає безкоштовний хрустальний бургер,    як сувенір!



omgomgomg

Як фальсифікуватимуть результат волевиявлення дальше !!!

Діюче законодавство дає великі можливості  ПР для фальсифікацій на виборах до ВерховноїРади, тому що  мотивація голосувати в українців за ПР, практично, дорівнює нулю.

Чому діюче законодавство дає можливість для фальсифікацій на виборах. Йдеться про те, що окружна виборча комісія після отримання всіх протоколів може взяти перерву на два-три дні, і тільки після цього підготувати вже новий звіт про голосування ???????!!!!!!

 За словами експертів, таким чином ПР буде "підтягувати певні позиції до потрібного  результату", а інакше кажучи масово і системно фальсифікувати волевиявлення виборців !!!

Другою технологією фальсифікацій є "технологію  уточнених протоколів".

Як вона працює? Ми з вами підрахували голоси і керівник  комісії вирушає до окружної комісії з результатами, з протоколами і з  мішками бюлетенів. Щось трапляється по дорозі, чи в окружній комісії, і на певній дільниці просять перерахувати голоси, таким чином  створюється уточнений протокол. Які цифри будуть занесені до цього уточненого  протоколу, і хто з присутніх спостерігачів, членів комісії буде підписувати  цей  лже-протокол  НЕВІДОМО !!!??? Тобто,   результати волевиявлення будуть на 100%  сфальшовані !!!


П.С.: Слід зазначити що поширеною практикою фальсифікацій є прописування більшої кількості нових виборців на окрузі.

В одному з округів Києва у притулку для бомжів прописали  практично три тисячі студентів 92-го, 93-го років народження. На питання звідки  вони, студенти назвали один з університетів, представник якого балотується по місту Києву від ПР. 

 Також слід відзначити  і низьку мотивацію для виборців йти на свої дільниці 28 жовтня і голосувати за ПР, тому фальсифікації - це єдиний шлях для ПР набрати 5% прохідного барєру. 

 Безпосередньо на округах немає мобілізації електорату, немає бажання у виборців підтримати того  чи іншого кандидата, керуючись якимсь раціональними позиціями. Йдуть голосувати  або за гречку, або за тих кандидатів ПР, яких уже знають, ще йдуть голосувати,  аби не вкрали їх голос націоналісти.

 Частка тих, хто ще не  визначився за кого голосувати, тобто не знає за кого голосувати складає 13-15  відсотків від усіх виборців. Молодь та студенти на вибори майже не ходять, а от  бабусі прийдуть  і проголосують за ПР обов'язково!

У Києві здійснюються масові фальсифікації виборів!

Ранок.  8:30.  У Києві масово запустили"каруселі", підкуп і липові прохання голосувати на дому. Міліція категорично відмовляється ловити порушників. Цей злочинний наказ їм дало начальство !!!

На 217 окрузі в Києві зафіксували винесення бюлетенів замежі виборчої дільниці, підкуп і підроблені заяви на голосування на дому.

Фіксуємо дуже багато порушень,  я би  сказав  тисячі порушень. По-перше, йде масовий підкуп виборців. Ось зараз його  веде  самовисуванець Столар,  бандит-нардеп від  ПР. Його спостерігачі також нахабно вказують виборцям на дільницях, за кого і  де потрібно ставити галочку. Крім того, з ділянок масово виносять бюлетені - і  масово починаються "каруселі".  Не зважаючи на те, що люди бандитської  зовнішньості нам всіляко перешкоджали, нам вдалося вже затримати одну людину з винесеним  бюлетенем,  провели фотофіксацію і  склали акт. Але міліція у всьому цьому участі не лише не бере - кажуть, що  затримувати порушників на території виборчої дільниці їм заборонили керівники,  але й  захищає порушників - розповідає Бригинець, який веде боротьбу на ділянках з масовими фальсифікаціями.

За його словами,  зафіксовано ще один вид порушень: багато киян  приходять на виборчу дільницю, але не можуть проголосувати. Тому що, від їх  імені написані заяви на голосування на дому, хоча самі виборці таких заяв ніколи  не писали. Спостерігачі фіксують всі подібні порушення і складають на них акти. Але ж люди не змогли проголосувати !!!

Бандитська влада переслідує патріотів України !!!

Автором білборда, що став хітом Інтернету, на якому зображена бабуся з котом "Взнала, що онук голосував за «регіони» - переписала хату на кота", називають голову  Єлизаветинського сільради. Саме Максим Голосний є автором білборда з бабусею.



Нагадаю, у вересні 2011 року з посади голови сільської ради Єлизаветівка, був незаконно зміщений голова сільської ради Максим Голосной. Максим Голосной відомий нам своєю низкою правдивих заяв, зокрема - про знищення фабрики Петриківського художнього розпису, зливі нечистот в Синє озеро під Дніпродзержинськом тощо.

Як стало відомо мені з повідомлення, розміщеного на персональному сайті Максима голосного, він знаходиться в розшуку.



При цьому, як говориться в його відеозверненні, "я зареєструвався як мажоритарний кандидат по 30-му округу. У зв'язку з цим мене відразу ж оголосили в розшук по відразу ж заведеним на мене кримінальній справі. Однак мені до сих пір не пред'явлено звинувачення, і тому розшук не є законним. Мені телефонують люди, які представляються працівниками Дніпродзержинського ОБЕЗ, а також слідчий з особливо важливих справ Демьянішін. Вони мене запрошують незрозуміло куди і незрозуміло навіщо. Проте потім самі ці зустрічі «розвалюють».

Директора РА "АПЕЛЬСИН" Наталію (власника білборда) після вчорашньої телефонної розмови з високопоставленим чиновником від ПР з Києва відвезли в реанімацію. З учорашнього дня вона офіційно на лікарняному - дуже шкода, що так сталося.



Враховуючи викладене Голосний подав позов до суду на дніпропетровських правоохоронців: на бандита-начальника Дніпродзержинської міської міліції Плачкова ("ненадання інформації"), на бандита-начальника обласної міліції Бабенко ("злочинну бездіяльність посадової особи щодо заяви про вчинений злочин - злом кабінету голови сільської ради "), на бандита-прокурора Петриківського району Качура - два виграних суди (по" бездіяльності прокурора "). А також на бандита-заступник мера Дніпродзержинська Костянтина Гузенко, - направлена заява в прокуратуру щодо перевірки законності розміщення великої кількості білбордів ПР і джерел коштів, за які вони розміщені, адже  ж це державні гроші !!!???

Нагадаю, що Костянтин Гузенко також зареєстрований як мажоритарний кандидат по тому ж 30-му округу, що й Голосний.

Також Максим Голосний заявив, що "закрити" мене і почати "домовлятися" - це найпростіший варіант для вирішення їх бандитських проблем. Якщо таке трапиться, користуючись нагодою, хочу офіційно заявити, що я повністю здоровий, переломів немає, гематом немає, забитих місць немає, не п'ю, наркотики не вживаю, серцево-судинними не страждаю, покінчити життя самогубством наміри не маю ".

На даний момент мобільний телефон Максим Голосний відключив!

(Далі буде)

Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна