років 20 не готував ці макаронки...
на 1 людину
відварюємо 2 жмені фігуристих макаронів
поки варяться ,готуємо *соус*
у тарілці ...
20 г масла , півтори ст.ложки цукру , не повну ст. ложку какао.
для гурманів ваніль чи ванільний цукор ,
а для капець яких гурманів додати гострого меленого червоного перцю( зовсім трішечки),
всі інгридієнти змішуємо .
готові макарони
вар 1-- *промиваємо* додаючи в цю ж каструлю з кипятком холодну воду , проціджуємо і змішуємо з *соусом* у нашій тарілці
вар 2 --промиваємо гарячою водою і змішуємо з *соусом* у нашій тарілці.
п.с. спагетті краще поламати.якщо не ламати то до *соусу* бажано додати ст. ложку вершків чи жирної сметани.
бон апетті
якщо треба ,можу викласти фото