хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

LenaWhite

попередня
наступна

Україна – країна «міраж»

  • 03.02.14, 16:36
Просто душа плаче, а серце розривається, дивлячись на весь цей безлад в Україні. Можна згадати вірш Лермонтова, рядки якого ніяк краще підходять під нинішню ситуацію: 
Земля тряслась — как наши груди;
Смешались в кучу кони, люди,
И залпы тысячи орудий
Слились в протяжный вой…
Правду говорять: «Нічого святого не лишилося». 
Ми живемо в країні, яку сміло можна назвати країною «міраж»: з однієї сторони Україна з гарним вигідним розташуванням, 2 морями, великою кількістю річок, водоймищ, мальовничою природою, височезними горами, рясними лісами, глибокими печерами, корисними копалинами, з другої сторони – все це майже по клаптиках знаходиться у розпорядженні високопосадовців та людей простіше сказати «далеко не бедных». Наші рясні ліси можна порівняти з головою лисіючого чоловіка, дерева йдуть ніби по колу,огортаючи….. пустоту. Масштабні вирубки лісу спричиняють зсуви ґрунтів, посилюють парниковий ефект…і це самий мінімум. В нашій країні достатня кількість природнього газу…. скільки себе пам*ятаю, стільки і чую про це глибоко – економічне, а точніше політичне питання, це таке затуманення очей, відвертаюче увагу від дійсно складних і глобальних проблем. В Україні тисячі, а то і сотні тисяч талановитих людей, але їм немає де себе проявити, застосувати свої ідеї, отримати на це фінансування, тому вони ніби є, а ніби їх і немає…. 
Можна привести безліч прикладів і аргументів про нашу «міражну» країну….. Дійсно настав час щось змінити. Звісно, ми ніколи не вгадаємо чи буде нам краще в Європейському Союзі чи ні…. адже заходячи в дорогий, шикарний ресторан, ніхто не впевнений в тому, що там йому буде комфортно. Данні протести, страйки та загальна біль суспільства – це дійсно перший крок і шанс в інакше щасливе майбутнє.
Україна – країна «міраж». Все є…і немає нічого. А все може бути по іншому…..
4

Останні статті

Коментарі

13.02.14, 16:46

    анонім

    23.02.14, 16:53

    А все могло бути по іншому, якби в 1991 році всім потенційним ПідаРасам (комунякам, криміналу і кагебістам московського патріархату) провели люстрацію і кастрацію.