Профіль

igorkho

igorkho

Україна, Сарни

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

Яник

  • 16.08.12, 01:01
Президент Віктор Янукович пропонував канцлеру Німеччини Ангелі Меркель "викупити" екс-прем'єра Юлію Тимошенко за 7 мільярдів доларів.

Про це в інтерв'ю виданню Остров розповів Олег Рибачук одного із засновників руху "Чесно".

Він висловив, що негативний імідж Януковича формується в тому числі й на зустрічах з першими особами.

Так він розповів про одну із зустрічей з Меркель.

За словами Рибачука, на зустрічі Янукович сказав: "Ну, хочете Тимошенко, тож сплатіть, вона ж вкрала 14 мільярдів, так ми віддамо її за половину ціни".

"Це інформація від помічника Меркель. Хтось із товаришів регіональних переконав Януковича, що Тимошенко вкрала й вивела в Євросоюз 15 мільярдів доларів. Звідки цифра така - хрін його знає. І Янукович був шляхетний, він запропонував Меркель за півціни її викупити. І мені радник Меркель розповів, що вона довго приходила до тями, а коли отямилася, перестала з ним вітатися", - розповів Рибачук.

У коментарі "Українській правді" Рибачук відзначив, що знає про цю історію від "декількох достовірних джерел, яким він може довіряти", "це німці з політичного кабінету Меркель".

Він також нагадав ще одну історію, коли після зустрічі держсекретаря Гілларі Клінтон з Віктором Януковичем у лютому цього року, вона заявила, що на переговорах був поганий перекладач, і український президент не розумів, що йому кажуть.

"Про це я знаю з американських джерел. Це відомий факт", - додав Рибачук.

"Не можна на зустрічах тет-а-тет говорити відкрито неправду або обіцяти й не виконувати", - заявив він.

"У мене одна мета - пояснити, чому він нерукоприкладний у Європі", - резюмував Рибачук.

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Москалі сьогодні

  • 04.06.12, 18:09

http://videozal.net/1291-predatel-2012.html

Я був в шоці. Жидо-путінська росєя, нездивуюсь, якщо все так і є.

Кльове радіо

  • 11.01.12, 17:12
http://volya.cv.ua/

100%, 2 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Свято Купала

Свято Купала — одне з найулюбленіших в українців та усіх слов'ян. За народним повір’ям, цього дня "Сонце сходить, грає", трави й квіти набирають найбільшої лікувальної сили, опівночі розквітає папороть. Ця чарівна квітка віщує незліченні скарби, багатство, статки і здоров’я.
Це свято приурочине до літнього сонцестояння — найдовшого дня й найкоротшої ночі року. Воно святкується у ніч із 21 на 22 червня. Колись у купальську ніч було укладено священний шлюб Бога Сонця, що уособлював чоловіче начало, з Богинею Води, яка символізувала жіноче. Центром свята було місце за селом на березі річки, озера чи ставка. Напередодні купайлицю мали встановити хлопці, а дівчата — прикрасити її вінками, квітами, стрічками. На дерево вішали опудало у вигляді солом’яної ляльки Маринки, вбраної в сорочку, плахту, вінок і намисто з горобини.
Свято починалося з розкладання багаття — символу вогню небесного й земного. З пагорбів та крутих берегів пускали у воду запалене колесо — символ Сонця
В давнину перестрибували через багаття для того, щоб пройти перед жнивами обряд очищення вогнем. Вірили: що вище людина стрибне, то вищою виросте пшениця. Такий вогонь наділяв людей здоров’ям, силою, запобігав усьому злому, зокрема, чарам. Сьогодні молодь перестрибує через вогнище парами, взявшись за руки й загадує: руки не розійдуться — хлопець і дівчина поберуться.
А ще дівчата плели вінки та ворожили на них. Кожна дівчина пускала свій вінок на воду та дивилася: куди попливе, туди й заміж вийде, проте, якщо потоне — це віщувало розлуку з милим. За віруваннями, на світанку купається навіть сонце, й тому воді і вранішній росі приписується особлива лікувальна сила. Водночас, у купальську ніч відбувається розгул усілякої нечисті. Відьми перетворюються на кішок або жаб, відбирають у корів молоко, лякають молодь.
Це велике свято знов починає відроджуватись з давньої РІДновірської традиції, все більше людей знову починають відчувати зв'язок із Природою. І це значить, що настає початок розквиту та відродження нашої рідної культури та традиції, що веде нас до духовної та фізичної перемоги над вогогами нашої нації. Слава Рідним Богам!

100%, 9 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ще один прикол

2050 рік, Сибір, окраїна Української Імперії. Хутір, на хуторі стоїть стара велика хата-мазанка. У хаті сидить старий українець, справжнісінький козарлюга: оселедець, шаровари, вишита сорочка. Їсть він собі великою ложкою вареники зі сметаною, але раптом десь поруч якісь крики пролунали. Козак повільно підвівся, вийшов у сіни. Одягнув кожуха й шапку, зняв із кілочка кріса й вийшов надвір.
За вікном пролунали два постріли, відчиняються двері, козак заходить у хату, роздягається і знову спокійно сідає за стіл до ще теплих вареників.
Голос за кадром: «Ці кляті москалі вже настільки знахабніли, аж почали до людських осель підбиратися!»

прикол

  • 16.05.11, 03:21
А я гуляю по Москві,
І бачу пам’ятник Бандері,
Величний тризуб на Кремлі,
І синьо-жовтий стяг в оселі.
Величний пам’ятник Донцову,
Петрівка вже стоїть без грат,
Повсюди чути нашу мову,
І люблять всі мій автомат.
Повсюди гарні краєвиди,
На дротах москалі висять,
І я крокую без огиди,
У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать.
Нема вже в світі комуністів,
Нема ляхів і москалів,
Немає негрів, шовіністів,
І всяких Путінів – козлів.
Нема вже в світі Мавзолею,
Оздоби вже на Соловках,
Спалили Леніна, тварюку,
А Кучма з’їв його весь прах.
Повсюди майорять прапори,
Червоно-чорнії – святі,
Нема московського терору,
І злоте св’ястя на стіні.
Яскраво світить ясне сонце,
Нема кацапської свині,
Червоно-чорний у віконці,
І я щасливий у Москві.